2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür

Slm hanimlar bana cevap Yazinn ltf

Ezginin basi uyurken,emerken feci terliyor arabada falanda boncuk boncuk terliyor sonrasinda sesii kisiliyor burnu tikaniyor sizinkilerde konusmustuk terliyordu boyle cogu hala ayni mi napsam kii ben
istanbul çok sıcak ve nemli anam ne yapsan boş
selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür

tebrik ederim canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün:)

Hera tebrikler. Daha nice yıllara inş...

inaysa gözünüz aydın... Allah hayırlı ömürler versin.. Benim Almanyadaki ablamda 12 ekimde doğum yapacak hayırlısıyla...

alkisalkisalkis
kütahyada tanıdığım var canm bi bayan arkadaş. ne olduki?

canım kocam benim kütahyada bi araba bulmuş hoşuna gitmiş acaba kütahyada arkadaşın var mı şu arabaya bi baktırsak diyorum dedi de o yüzden sordum acaba arkadaşın müsait olur mu yada eşi falan var mı baktırabilir miyizalkisalkisalkis

Gözünüz Aydın olsun canm
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün güzelliği :)

saol canım

istanbul çok sıcak ve nemli anam ne yapsan boş

tebrik ederim canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün:)

saol canım

Hera tebrikler. Daha nice yıllara inş...

inaysa gözünüz aydın... Allah hayırlı ömürler versin.. Benim Almanyadaki ablamda 12 ekimde doğum yapacak hayırlısıyla...

saol canım Allah ablanada kucağına almayı nasip etsin

iyi akşamlar herkese,inci gözünüz aydın mis gibi kokuyodur şimdi analı babalı büyütsünler inş
bizde de terleme sorunu var ara ara artıyo neden oluyo acaba?

iyi akşamlar kızlar yaaa az önce oğlum çok kötü bi şekilde kustu arkaarkasına 3defa kustu hemde ağız dolusu fışkırttı.... çok korktum yaaaa şimdi emziriyorum oğluşumu şimdiye kadar hiç böle kusmamıştı........

herkesler iyidir inş.

iyi akşamlar herkese..

inaysa gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun, inşallah..

reyhan neden kustu acaba, fazla yiyip midesi bulandıysa olabilir, ya da üşütmüş olabilir mi?

benim oğlum da çok terliyo özellikle başından..

bilmiyorumki yaaa fazla bişeyde yemedi üşütmüş olması da imkansız evden çıkmadık... ama öyle böyle değildi kusması yaaa feciydi.... biraz babannesi fazla hoplattı ondanmı diycem ama aradan bayağı bi zamanda geçmişti.... inş. hasta olmaz...

kızlaaaaaaaaaaar cok mutluyum zemuszemusablam tedaviye cevap vermiş sositosositokan dolasımı harikaymıs vucudu günlerdir buz gibiydi şimdi ısınmıs:Saruboceq:yarın aksam gibi de yavas yavas ilacı kesip uyandırcaklarmıs yerimsenibencok mutluyum coooooooooooook dualarını esirgemeyen telefonla bana ulasan herkese tesekkürederimkaydirigubbakcemile5iyiki varsınıza.s.iyi geceler:enbuyukkk:

bidaha tekrarlamaz inşallah reyhan..takip et bakalım, tekrarlarsa dr a götürürsün..ben de bikaç gün önce pek istemediği bişeyi karambole getirip yedirdim, karşılıgında fışkırtarak fazlasıyla çıkardı..aman dedim bi daha..

çok sevindim canım yaaa umarım bundan sonraki sürecide kolay atlatırsınız.. allah acil şifa versin........

:)))))) hadi gözünüz aydın, çok sevindim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…