selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür
istanbul çok sıcak ve nemli anam ne yapsan boşSlm hanimlar bana cevap Yazinn ltf
Ezginin basi uyurken,emerken feci terliyor arabada falanda boncuk boncuk terliyor sonrasinda sesii kisiliyor burnu tikaniyor sizinkilerde konusmustuk terliyordu boyle cogu hala ayni mi napsam kii ben
selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür
kütahyada tanıdığım var canm bi bayan arkadaş. ne olduki?
Gözünüz Aydın olsun canm
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün güzelliği :)
istanbul çok sıcak ve nemli anam ne yapsan boş
tebrik ederim canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün:)
Hera tebrikler. Daha nice yıllara inş...
inaysa gözünüz aydın... Allah hayırlı ömürler versin.. Benim Almanyadaki ablamda 12 ekimde doğum yapacak hayırlısıyla...
iyi akşamlar herkese..
inaysa gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun, inşallah..
reyhan neden kustu acaba, fazla yiyip midesi bulandıysa olabilir, ya da üşütmüş olabilir mi?
benim oğlum da çok terliyo özellikle başından..
kızlaaaaaaaaaaar cok mutluyum zemuszemusablam tedaviye cevap vermiş sositosositokan dolasımı harikaymıs vucudu günlerdir buz gibiydi şimdi ısınmıs:Saruboceq:yarın aksam gibi de yavas yavas ilacı kesip uyandırcaklarmıs yerimsenibencok mutluyum coooooooooooook dualarını esirgemeyen telefonla bana ulasan herkese tesekkürederimkaydirigubbakcemile5iyiki varsınıza.s.iyi geceler:enbuyukkk:
kızlaaaaaaaaaaar cok mutluyum zemuszemusablam tedaviye cevap vermiş sositosositokan dolasımı harikaymıs vucudu günlerdir buz gibiydi şimdi ısınmıs:Saruboceq:yarın aksam gibi de yavas yavas ilacı kesip uyandırcaklarmıs yerimsenibencok mutluyum coooooooooooook dualarını esirgemeyen telefonla bana ulasan herkese tesekkürederimkaydirigubbakcemile5iyiki varsınıza.s.iyi geceler:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?