inş. canım çok sağolcanım benim ya.inşallah en kısa zamnada birşeyi kalmaza.s.
baba kışa kadar sabaha karşı gelcek çğlen gitcek (mesai)
ondan dolayı herşey bana kaldı psikolojik olarak yıkıntıdayım
bende demetevler 2.caddedeyim. ankarayı daha tam çözemedim yakınmısın demet e?
düzelmeye başlamış bile, bak gör yarın sana bir gülücük atacak bütün psikolojin düzelecek.
maalesef oldukça uzağım, hmm nasıl anlatayım? kızılayı biliyorsundur ordan çankaya dikmen tarafına doğru..
bence daha bekleme sen internet başında, hadi dinlen.
iyi geceler herkese
inş. canım çok sağol
Antalyadansın sanırım? neresinden?
cnm Allah yardım etsin çok zordur eminim ben dört gözle 7yi bekliorum eşim gelsin rahatlıyım biraz die..bizim mesai gece gündüz hiç mola yok...baba kışa kadar sabaha karşı gelcek çğlen gitcek (mesai)
ondan dolayı herşey bana kaldı psikolojik olarak yıkıntıdayım
bende demetevler 2.caddedeyim. ankarayı daha tam çözemedim yakınmısın demet e?
naz napıo napıo:tomato: cnm bizim mama sand işe yaradı bende 2gündür yediremiodum şimdi bizimle özeniyomu ne yiyo herşeyiiyi geceler,kimsecikler yok uyuyamadım bi bakiim dedim,filiz çok sevindim inş tez zamanda sağlığına kavşur ve bu acıları yaşamasına neden olan kişide ömür boyu sürünür.
kızım son 3 gündür hiçbişiy yemek istemiyordu muhallebi dışında oruçlu oruçlu çok sinirleniyordum bu akşam babasına verdim sebze çorbasını hepsini yedirmiş acaba banamı naz yapıyo?
GElelim bize
biz dun Busana gittik. Ay super bir yer arabalar falan acayip ben 1 gunde o kadar cok
Porsche Ferrari gormedim. Plajlari cok guzel kalabalik, halka acik otel yok
sadece cuzi bir miktar verip masayi kiraliyorsun .yada sezlongu biz sadece yanindan
gectik denize girmedik
Busan Akvaryum a gittik biz coook guzeldi. o kadar cok balik varmiski ilginc, saskinlikla izledik
kopek baliklari dev kaplumbalar uzerimizde yuzuyordu. boyle tunel gibi yapmislar ustunde kopek baligi geciyor. ve cesit cesit baliklar kocaman ahtopot daha adini bilmedim
seklini ilk kez gordugum canlilar valla okyanus icindeyim sandim kendimi
yapay yagmur yagdiriyorlar bir bolumde simsek falan cakiyor cok guzeldi dekorasyonu
cikistada Defne uyudu esimin arkadasina biraktik biz 3 boyutlu film izledik . aslinda animasyon gibi 7 dakikalik bir gosteri oturdugun koltugu salliyorlar boyle ucurumlardan
falan duserken dinazorlar burnunun ucunda, kacmaya calisiyorsun superdi ya
koltuk olayini harika bulmuslar.
dun oruclu oldugum halde cok keyif aldim iftarida orda yaptim.
harika birgundu kizlar kaydirigubbakcemile2 suandada uykum var defne hanim yatti
bende yatacagim.
kızlar yardım!
dünden beri ateşi çıkmadı çok şükür fakat akşam 8 den bu yana beni emmiyor!
terk etti.. şuan nasıl ağlıyorum anlatamam. beni emmesindende geçtim mama yapıyorum içmiyor.
kaşıkla bişiler vermeyi denedim yok!
son 13 saatte toplam 30 ml mama içti doktora götürcem uyudu uyandırırsam dahada coşcak
ne yapıyim şaşırdım. bende 1 haftadır uykusuz şuan ellerim titriyor gözüm seyiriyor tansiyonumda düşüyor. yicem kafayı varmı bi öneriniz
Filizcim, tekrar geçmiş olsun, ablanın durmuna sevindim.Senin telin değişti miiii_?Arıyorum, açılmıyor.kızlaaaaaaaaaaar cok mutluyum zemuszemusablam tedaviye cevap vermiş sositosositokan dolasımı harikaymıs vucudu günlerdir buz gibiydi şimdi ısınmıs:Saruboceq:yarın aksam gibi de yavas yavas ilacı kesip uyandırcaklarmıs yerimsenibencok mutluyum coooooooooooook dualarını esirgemeyen telefonla bana ulasan herkese tesekkürederimkaydirigubbakcemile5iyiki varsınıza.s.iyi geceler:enbuyukkk:
Maşallah, allah analı balı büyütsün,sende hala oldun kıs:))))selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür
iyi akşamlar kızlar yaaa az önce oğlum çok kötü bi şekilde kustu arkaarkasına 3defa kustu hemde ağız dolusu fışkırttı.... çok korktum yaaaa şimdi emziriyorum oğluşumu şimdiye kadar hiç böle kusmamıştı........
herkesler iyidir inş.
GElelim bize
biz dun Busana gittik. Ay super bir yer arabalar falan acayip ben 1 gunde o kadar cok
Porsche Ferrari gormedim. Plajlari cok guzel kalabalik, halka acik otel yok
sadece cuzi bir miktar verip masayi kiraliyorsun .yada sezlongu biz sadece yanindan
gectik denize girmedik
Busan Akvaryum a gittik biz coook guzeldi. o kadar cok balik varmiski ilginc, saskinlikla izledik
kopek baliklari dev kaplumbalar uzerimizde yuzuyordu. boyle tunel gibi yapmislar ustunde kopek baligi geciyor. ve cesit cesit baliklar kocaman ahtopot daha adini bilmedim
seklini ilk kez gordugum canlilar valla okyanus icindeyim sandim kendimi
yapay yagmur yagdiriyorlar bir bolumde simsek falan cakiyor cok guzeldi dekorasyonu
cikistada Defne uyudu esimin arkadasina biraktik biz 3 boyutlu film izledik . aslinda animasyon gibi 7 dakikalik bir gosteri oturdugun koltugu salliyorlar boyle ucurumlardan
falan duserken dinazorlar burnunun ucunda, kacmaya calisiyorsun superdi ya
koltuk olayini harika bulmuslar.
dun oruclu oldugum halde cok keyif aldim iftarida orda yaptim.
harika birgundu kizlar kaydirigubbakcemile2 suandada uykum var defne hanim yatti
bende yatacagim.
benimki bu gece rotayı iyice şaşırdı şu saat oldu öğlen 2 den beri uyumuyor..
mızmız ve devamlı ağlıyor çok sıkıldım bi yakınım olsa az ilgilense keşke
kızlar yardım!
dünden beri ateşi çıkmadı çok şükür fakat akşam 8 den bu yana beni emmiyor!
terk etti.. şuan nasıl ağlıyorum anlatamam. beni emmesindende geçtim mama yapıyorum içmiyor.
kaşıkla bişiler vermeyi denedim yok!
son 13 saatte toplam 30 ml mama içti doktora götürcem uyudu uyandırırsam dahada coşcak
ne yapıyim şaşırdım. bende 1 haftadır uykusuz şuan ellerim titriyor gözüm seyiriyor tansiyonumda düşüyor. yicem kafayı varmı bi öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?