2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

düzelmeye başlamış bile, bak gör yarın sana bir gülücük atacak bütün psikolojin düzelecek.
maalesef oldukça uzağım, hmm nasıl anlatayım? kızılayı biliyorsundur ordan çankaya dikmen tarafına doğru..
bence daha bekleme sen internet başında, hadi dinlen.
iyi geceler herkese

hmm anladım canm olurda yolun düşerse beklerim çayımı içersin :)
bende çıkayım malum 4 gündür ateş nöbeti zor..
görüşürüz canm iyi geceler

iyi geceler kızlar

gelirim elif, beklerim ben de.
iyi geceler, güzel haberlerini bekliyoruz..
faziletçim sana da iyi geceler, ben de kaçayım artık.
sahura kalkacaksanız kolay gelsin, Allah kabul etsin

ay bir gun girmdim neler olmus
Filizcim gozum aydin ins daha iyi haberlerini aliriz.
Gozlerindede bir sorun olmaz kisa zamanda toparlanir canim
Allah sifa versin.

Inci halami oldun :) Hayirli olsun bebeginiz mutlu saglikli buyusun ins.

Reyhan bizim kizda dun kustu feci cok yedi diye dusundum bide ben birden kaldirdim
ondan sanirim
devam ederse dr gotururm diye dusundum ama birsey yok dun ogleden beri

margs bizde de terleme cok var nem oranindan ben salondaki klimayi acip diger odaya
kaciyorum orasida soguyor ve klima hastada etmiyor. cok denedim ise yariyor.

Duygucum disiniz hayirli olsun hemde 2 tane masallah bizim ustun teki bariz
cikti ama yanindaki yarik duruyor hala ve asagidaki ikidisin yanlari cok kabarik
sanirim bu aralar onlar aciyor dun jel surucemi anladi kusum agzini aciyor
bende biraz ovaladim hosuna gitti.
Naz a da masallah Aysegul. Tatil yaradi demek bol gunes, deniz baya ise yaramis.
verdigin bilgiler icin de tesekkur ederim.
elifcim gecmis olsun. hasta olunca cok degisiyor huyu suyu bebeklerin bizde cok
yorgun oluyoruz tabi tuuuum gun ugras birazda dinlenmek istiyoruz
ama onunda derdi varmis yoksa oda uyumak ister.
ay baska aklima gelmiyor

GElelim bize
biz dun Busana gittik. Ay super bir yer arabalar falan acayip ben 1 gunde o kadar cok
Porsche Ferrari gormedim. Plajlari cok guzel kalabalik, halka acik otel yok
sadece cuzi bir miktar verip masayi kiraliyorsun .yada sezlongu biz sadece yanindan
gectik denize girmedik
Busan Akvaryum a gittik biz coook guzeldi. o kadar cok balik varmiski ilginc, saskinlikla izledik
kopek baliklari dev kaplumbalar uzerimizde yuzuyordu. boyle tunel gibi yapmislar ustunde kopek baligi geciyor. ve cesit cesit baliklar kocaman ahtopot daha adini bilmedim
seklini ilk kez gordugum canlilar valla okyanus icindeyim sandim kendimi
yapay yagmur yagdiriyorlar bir bolumde simsek falan cakiyor cok guzeldi dekorasyonu

cikistada Defne uyudu esimin arkadasina biraktik biz 3 boyutlu film izledik . aslinda animasyon gibi 7 dakikalik bir gosteri oturdugun koltugu salliyorlar boyle ucurumlardan
falan duserken dinazorlar burnunun ucunda, kacmaya calisiyorsun superdi ya
koltuk olayini harika bulmuslar.
dun oruclu oldugum halde cok keyif aldim iftarida orda yaptim.
harika birgundu kizlar kaydirigubbakcemile2 suandada uykum var defne hanim yatti
bende yatacagim.

a.s. a.s. a.s. günaydınnnnn a.s. a.s. a.s.

a.s. iyi haftalar herkese a.s.

kızlar yardım!
dünden beri ateşi çıkmadı çok şükür fakat akşam 8 den bu yana beni emmiyor!
terk etti.. şuan nasıl ağlıyorum anlatamam. beni emmesindende geçtim mama yapıyorum içmiyor.
kaşıkla bişiler vermeyi denedim yok!
son 13 saatte toplam 30 ml mama içti doktora götürcem uyudu uyandırırsam dahada coşcak
ne yapıyim şaşırdım. bende 1 haftadır uykusuz şuan ellerim titriyor gözüm seyiriyor tansiyonumda düşüyor. yicem kafayı varmı bi öneriniz

cnm Allah yardım etsin çok zordur eminim ben dört gözle 7yi bekliorum eşim gelsin rahatlıyım biraz die..bizim mesai gece gündüz hiç mola yok...
naz napıo napıo:tomato: cnm bizim mama sand işe yaradı bende 2gündür yediremiodum şimdi bizimle özeniyomu ne yiyo herşeyiya bi de iice aç olması lazım en az 2buçuk saat bişey vermeyip yemek yedirince yiyo

tatilyada vardı cnm onlardan çocukken giderdikkaydirigubbakcemile2
filizcim çok sevindim gözünüz aydın, gözü görüyodur inşallah
güüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sakin ol once uyaninca hemen dr gotur. senin suan yapacagin birsey yok gibi gorunuyor
bogazlari aciyorsa reddedebilir .
gecmis olsun

günaydın

yeşim ne güzel eğlenmişsiniz vallahi.

elif rahatsız olduğu için emmek istemiyorda olabilir

Günaydın kızlar, hepiniz güzel günler geçirirsiniz inşallah.

Filizcim, tekrar geçmiş olsun, ablanın durmuna sevindim.Senin telin değişti miiii_?Arıyorum, açılmıyor.

selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür
Maşallah, allah analı balı büyütsün,sende hala oldun kıs:))))

teşekkür ederim cnm

Özlemcim, bir gün gecikmeli oldu ama, nice yıllar geçirisiniz inşallah bir yastıkta.

Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce geçer.Çocuklar hasta olunca çok zor.

Ne güzel bir yermiş.Çok sevindim eğlenmenize, Defnede mutlu olmuştur:)))
benimki bu gece rotayı iyice şaşırdı şu saat oldu öğlen 2 den beri uyumuyor..
mızmız ve devamlı ağlıyor çok sıkıldım bi yakınım olsa az ilgilense keşke

Canım 4 gündür ateşi varmış, birde boğazında iltihaplanma.Normaldir yememesi.Ege, geçen perşembe , cuma ateşlendi.3. günü normale döndü ateşi.Boğazlarında filan herhangi bir şey yok dedi dr. Ama yine de ateşlendiğinden beri, ne doğru dürüst yiyor, ne de doğru dürüst emiyor.Her yaptığımdan 2-3 kaşık zorla yediriyorum.Gerisi çöpe.Meme emerken bile bir çekiştiriyor, bir çevreye bakmaya çalışıyor.
Bugün dr. ne diyecek bakalım size.İnşallah bir an önce atlatırsınız.

eymen bebek oynuyor normalmi.görünce birde çığlık atıyo bebeğe bakıp bakıp birşeyler söylüyor sonra ağzına götürüyor tabiki

Normal tabii canım, şu anda hiç bir şeyi ayırt etmiyorlar ki onlar zaten:))))))
Ben top veriyorum sadece emeklemek için kullanıyor. Bebekle oynamaya çalışıyor, ama bir iki saçını yolup sonra hoooop ağzına:))))))

ne güzel tam yazmıştım eymen nasıl olduysa sayfayı kapattı şimdi mouseyi verdim onunla oynuyor.gün geçtikçe hem tatlı oluyor hemde yaramaz.

eymende top ve balon hastası.birde sürekli çığlık atıyor yanında olucam oynarken yanına oturcam.koltuğa otturmama izin vermiyor.

günaydın herkese,
montesori ablanın durumuna çok sevindim inşallah bir an önce iyileşip eski hayatına kaldığı yerden kaldığı şekilde devam eder... hepimiz ablan için dua ediyoruz

bebişleri hasta olan herkese geçmiş olsun...

Kızlar Efe biraz çekingen bi çocuk yaşıtlarıyla kıyaslıyorum ne zaman yaşıtlarıyla karşılaşsak efenin üstüne atlıyolar tutuyolar çığlıklar atıyolar bizimki ise sadece ağzını açıp şaşkın şaşkın bakıyo... tüm yabancılara aynı şeyi yapıyo oysa tanıdıklarının yanında acayip haraketli bir çocuk acaba içine kapanık bie çocuk mu olacak. yoksa çok mu temkinlii acaba???? sizinkiler nasıl???

cmt doktora gittik boyu çok uzamamış. hatta boy eğrisinde sapma var biraz minyon olcak galiba bizimki k,losuna gelince 1,5 ayda 400 gr almış doktor sorun yok böyle devam edebilirsiniz dedi. ama günde 2 kez verdiğim ammayı 1'e düşürüm onun yerine sebze meyve vermemi tavsiye etti.

Uykusuda düzene girdi sayılır (sanırım ağlatacağımı duydu hemen kendine çeki düzen verdi) 5-6 kez kalkıyor ve ben çok mutluyum. ama sanırım beynim çökmüş durumda toparlanması biraz uzun sürecek , cümle kurmakta zorluk çekiyorum , hep konudan konuya atlıyorum rakamları karıştırıyorum düşündüğümle söylediğim hep farklı oluyo :))) komik biri oldum çıktım :))

günaydınlar arkadaşlar herkes için güzel bir hafta olsun
dagevi meral yeşim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
elif geçmiş olsun işallah iyi haberlerle dönersiniz dr dan
yeşim ne güzel bir gün geçirmişssin okurken sanki ben gezmişim gibi oldu :))
buarada dün kocşle evlilik yıldönümümüzmüş ikimizde unutmuşuz ilk defa gece yine ben hatırladımda kocişide suçlamadım çağan la ilgilenmekten kendimizi unutmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…