iyi akşamlar herkese,inci gözünüz aydın mis gibi kokuyodur şimdi analı babalı büyütsünler inş
bizde de terleme sorunu var ara ara artıyo neden oluyo acaba?
inaysa hayırlı olsun zeynep rana.allah analı babalı büyütsün
inaysa gözünaydın allahh sağlıklı ömür versin inş.
bizimkide terliyo özelllikle emerken su gibi oluyor ama bi caresi yok sanırım
iyi akşamlar herkese..
inaysa gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun, inşallah..
reyhan neden kustu acaba, fazla yiyip midesi bulandıysa olabilir, ya da üşütmüş olabilir mi?
benim oğlum da çok terliyo özellikle başından..
kızlaaaaaaaaaaar cok mutluyum zemuszemusablam tedaviye cevap vermiş sositosositokan dolasımı harikaymıs vucudu günlerdir buz gibiydi şimdi ısınmıs:Saruboceq:yarın aksam gibi de yavas yavas ilacı kesip uyandırcaklarmıs yerimsenibencok mutluyum coooooooooooook dualarını esirgemeyen telefonla bana ulasan herkese tesekkürederimkaydirigubbakcemile5iyiki varsınıza.s.iyi geceler:enbuyukkk:
kızlaaaaaaaaaaar cok mutluyum zemuszemusablam tedaviye cevap vermiş sositosositokan dolasımı harikaymıs vucudu günlerdir buz gibiydi şimdi ısınmıs:Saruboceq:yarın aksam gibi de yavas yavas ilacı kesip uyandırcaklarmıs yerimsenibencok mutluyum coooooooooooook dualarını esirgemeyen telefonla bana ulasan herkese tesekkürederimkaydirigubbakcemile5iyiki varsınıza.s.iyi geceler:enbuyukkk:
ne güzel, çok sevindim.selamlar hanımlar sizlere sevincimi paylaşim diye girdim abimin kızı oldu zeynep ranamız dnyaya geldi çok şükür
bir yastıkta nice yıllar heracım.
reyhan, fışkırma tarzı kusmalarda doktoru aramak faydalı olabilir mi acaba, istersen biraz gözlemle, devam ederse götür bence. acaba yediği birşey dokunmuş olabilir mi?iyi akşamlar kızlar yaaa az önce oğlum çok kötü bi şekilde kustu arkaarkasına 3defa kustu hemde ağız dolusu fışkırttı.... çok korktum yaaaa şimdi emziriyorum oğluşumu şimdiye kadar hiç böle kusmamıştı........
herkesler iyidir inş.
uyudu gibi gözlerime inanamıyorum :)
bende yanına kıvırlıyim hemen
iyi geceler kızlar
görüşürüz ''dagevi'' :icecream:
filizzz çok sevindim ablanın iyileşmesine.inan kendi ailemden birisi gibi üzülmüştüm birkaç gündür.sürekli merak ediyordum.
elif geçmiş olsun neden ateşlendi kızın_?
demet nbr_?
üzüntünü bilirim, bilmem mi?
kısa zamanda düzelir inşallah, uyusa o da rahat edecek, sen de..
baba bu gece için mi yok, uzun süreliğine mi? umarım geçicidir, tek başına çok bunalırsın.
ishale çevirse, çoktan çevirirdi diye düşünüyorum, sen gönlünü ferah tut ama uyusa da ateşini gözlemle bence.
ankara da nerdesin? ben ayrancıdayım, yakın mıyız?
teşekkler cnm. mikrop kapmış bademcikleri iltihaplanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?