kıslar oğluşumun popişinde pişik oluştu ne kullanıyorsunuz baya kızarmış sebamed fayda etmedi troyd diye deri kremi oda geçirmedi
kıslar oğluşumun popişinde pişik oluştu ne kullanıyorsunuz baya kızarmış sebamed fayda etmedi troyd diye deri kremi oda geçirmedi
iyi geceler diyecegim ama kimse kalmamis heralde,yalnizmiyim(
merhaba herkese.umarım bebişlerin keyfi yerindedir.
benim canım sıkkın biraz sıkmam gereken birşeymi o da düşünülür ama kafama takıldı işte.benim oğlum büyümüyormuş.eşimin yengesi ay işte şunun bebeği bir tombik sevimli senin oğlan zayıf diyor bana.pek takmıyordum bugün bir komşu geldi o da başkasının bebeğini söyledi çok tombikmiş yanaklıymış.anlamadığım birşey var eymen 6500 gr 62 cm.ayına göre iyi hemşire öyle söyledi.ama öyle yanaklı durmuyor ama kucağa alındığı zaman ağır olduğu belli.sizin bebekleriniz nasıl?yani kilosu var ama zayıfmı gözüküyor.iyice canımsıkıldı ya.tombiş gözükmesi önemli değil ama başkaları birşey söyledmi insan biraz bozuluyo.
çarşamba günü doktora gitcem en iyi o bilir.sorusu olan arkadaşlar varsa not alayım.
pembe iyi akşamlar canım. bebişini kontrollere nereye hangi doktora götürüyorsun
kızlar selam ben ancak bu saatlerde girebiliyorum ama o zamanda siz gidiyorsunuz.
bebeğine mama veren varmı?varsa kaç cc veriyorsunuz?ben hem emziriyorum.öğün atlayarak sağdım göğüslerimi birkaç kez 60 ila 70 cc arası süt çıkıyor yetmiyor üstüne 30-40 cc mama veriyorum normal mi sizce?midesinde 1 yudumluk boşluk kalsa yırtıyor kendini kızım uyumuyor midesi tıka basa dolunca uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?