2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adana dan yok canım evet..:gitme:
Adana yı severim ben..Küçük saat,Baraj Yolu,Turgut Özal Bulvarı..
Güzel günlerim geçmiştir orda

merhabaaazemuszemuszemuszemus
nasılsınız??
valla nilin sanırım 1 tane daha dişi gelio harap durumdayım,imdatttt:sinifsinif:delikafadulden
havuçla kabak da koyuyorum ben yiyo ama tadımlık.. bi de benimki 2 gündür kendi yemeyi çıkardı..tabi yiyemiyo..ben verince açmıyo agzını, önüne koyuyorum, eliyle alıp agzına götürüyo, yarısı dışarı tabi..bazen hepsini içeri sokuyo yutamıyo zorlanıyo..komik yavru ya, herşeyi ben yaparım havasında
ya nil de öle hiç kaşık almıo arada bi nkaç lokma kaktırırsam?ağzına sokuorum hooop el ağızda çıkartıp incelio soona aıo ya yere ya ağzınayasakkelime
Huuuuuuu
Ankaralalılarrrrrrrr
Davetlisinizzz

uff:çok üzgünüm:

başak benimde artık sütüm epey azaldı. sanırım az emzirmemin sonucu oldu. dr.a kalsa ek gıdaya iyice alışması için kescekmişim ama onu hayattaki en büyük mutluluğundan mahrum edemem. emzirmeye devam ediyorum ama azalttım. onun etkisi ile azaldı. ama ısırgan otu çayı içmeye başladım artmaya başladı. şu botanikçilerde u ender saraç ahmet maranki de söylüyordu. birazxannem kurutmuş biraz da aktardan aldım suyu kaynatıp süzgeçli bardaklar varya onun süzgecinde kapatıp 5 dk bekledikten sonra içiyorum. tadı çok güzel değil ama bebişime değer. bi dene istersen.

sütünüzün artması için alkolsüz bira tavsiye ediyorum ben de işe yaran tel şey o oldu...

Duygu işin zor valla cadı nili öp benim yerime

huu huuu naber kızlar..

bugün biz toplanıyoruz..Emel'e gideceğiz güzel güzel mamalar yiyeceğiz :)

serpil bana üzüm çok iyi geldi..bildiğimiz küçük yeşil üzüm..

GÜNAYDIN HATUNLARRR
buluşuyoruz oleyyyyyy
anneme keremi satabilirsem ki hiç sanmıyorum bi haftadır ordayızz bende keremle geleceğim mecburr
ankamall de salı günü saat sorun olmaz ben keremin öğle yemeğini yedirir cıkarım 1-1.5-2
sepetçi tşk ederim ısırgan otu deniycem
seyda malt ta ne zamandır aklımda onu da deneyim nerden alınır ebebekten başka
orda görmüştüm bi tek ben

kızlar bu arda ben milupa milumil almışım kutusu sarı renkte
alırken tereddüt ettim ama aldığım markette bi bu vardı
görevliğe sordum hatta ben mama dünyasına yabancıyım ama
reklamlarda bu mavi kutuda değilmiydi dedim
kadın yok bu deyince aldım eve gelince milupanın sitesine bakınca milumilin iştahsız bebekler için özel mama old gördüm 600gr mı 28 tl ye aldım normalide öyle mi

ayça bizim sıpaların damak zevleri aynı galiba :emir_bebek: ve zevkleri keremde kendi yiyo bi çok seyi ben verinde ağzını kapatıyo kendi elindekinden yiyo yada tabklara saldırıyooo çok komikkk oluyo heryer batıyo ama o güzel tabloya değiyoo doğrusu
yogurdu falan kaşıkla veriyorum canım, onu yiyor iyiki..tek almadıgında, yogurdun içine saklayıp veriyorum :)) tabaklardan özellikle uzak tutuyorum, anında taarruza geçiyo, bikaç sefer yakaladı da, halimiz perişandı :)) bazen de kaşığı yakalıyo..ahh anne olmak..zeki, çevik, becerikli olucan delikafadulden

afiyet olsun eymene.. yarasın..
başakçım, sütünün geçici olarak azaldığını sanıyorum, sıkma kendini inşallah artar..
ayçacım zıpıra çok üzüldüm.. ömrümde 1 kez hayvan besledim, o da japon balığıydı, daha çocuktum, ölünce öldüm sandım, ondan sonra da hiç almadım. beslemek büyütmek büyük keyif ama sonrası zor.. ama kaçak olarak mısıra getirdiğini okuduğumda gülümsemeden edemedim.
özlem geçmişi 2 sf okudum ama yorumlardan sıkıldığını anladım.. neden buluşmuyoruz? hem yavrular da arkadaş olur..
herkese iyi uykular.. yarın çok güzel olsun..

günaydın kızlar
bugün dersim yok sabah sohbetine bende katılabileceğim
balım ceylinin hastalığı girmişti araya başsağlığı dileyememiştim başın sağolsun
ayça senin de başın sağolsun
ben nedense hiç hayvan sevmem ama kızımı öyle yetiştirmeyeceğim onun için besleriz bir kaç hayvan

Kızlar günaydın,okulda olduğum için rahat girebiliyorum sabahları artık..Evde mümkün değil
Ayçacım çok üzüldüm,ben de su kaplumbağası besledim,yuvasından çıkıp gitmişti 1 hafta aradım heryeri sonra tekrar salondan buldumopuyorumnanaktan
Çok üzülmüştüm
Minicik de olsa bağlanıyoruz,zor oluyor
Özlemcim Allah yardımcın olsun,yalnızsın çok zor olur gerçekten
Hepinizi öpüyorum,Günaydın demişmiydimakannehir

Ayçaçım başın sağlolsun .. zor bir şey biliyorum insan çok üzülüyor

evde temizlik var çağan yaramazlık peşinde. kadını takip edip su dolu kovalara sokuyo elini. bide kadına bi işve b işve anlatamam. ayça başın sağolsun. kızlar iyi buluşmalar. ve byeee

çok sağolun kızlar..Allah daha büyük acılardan saklasın bizleri..

selam bu arada..ay buluşan buluşana, ne güzel valla, süper şenlikli olur eminim..kızlar bebişlerinizi bırakmayın ya, onları da alın değişiklik olsun, sosyalleşsinler akranlarıyla :1hug:

Ayça başın sağolsun hayırdır ? şimdi yazılanları okuyunca gördüm..

bizim yavrular geliyor bakalım nasıl geçecek hepsi bir yerden çıkacak,heryeri karıştıracak
bu toplantıda ya tamam dyeceğiz ya devam :)

Back
X