2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayça iyi olmanıza sevindim ne yapıyor senin yaramaz :)

Gamze okumuştum ben erken doğum yaptı sanırım,nasıl durumları şimdi ?

Meralcim her siteden yüklenmiyor sanırım..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
burada yazmışlar hangi sitelerden yapılabilceği..

ye bakalım kaydirigubbakcemile2

sevda nasılsın nasıl gidiyor bebekli ve hamilelik,
kaan bende seviyorum o yüzden diğer ismi kaan zaten
ayaz poyraz cem aras gibi isimlerde olabilir..
durunun diğer adı ne ?
Canım verdikleri sitelerden denedim ama hiç birini kabul etmedi.uygun formatta değil diyor sürekli:)))))Kendi verdikleri örneği bile denedim,"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diye mesaj yazıyor.Neyse boşverdim bende.

iiyim canım sen ve eguş nasılsınız2?

bebekli hamilelik şuan çok zor deil ama yavaş yavaş zorlaşcak artık çünkü beş aylık olcam artık evime geçim hemen kadın alcam zaten anca adapte oluruz birbirimize ben alışık deilim evde yabancıya.
kaan ismini ben durudada dşünmüştüm erkek olsa kaan diyodum hep ama şimdiye kısmetmiş bakalım hala kısmet evet eguşun ismide kaan ve çok yakışıyo bide özlemin oğlu kaandı galibaa

abimiz BERK ULUÇ
kızımız NİSA DURU
küçük oğlumuzda ........ kaan inşallah ama neee? :))
Ay ay ay nisan ayında yeni bir bebişimiz daha oluyormuşta isimler düşünüyoruz ona:))))Sevdacım, diğer çocuklarının ismi çok güzel. Burç Kaan olabilir.Mete Kaan,Onur , Umut, Uğur :)))))Hep 4 harfli yazdım çünkü diğer çocuklarının isimleri 4 harfli:)))))

selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için
Geçmiş olsun incicim.Diğer arkadaşların dediği gibi mikrobu atıyor şu anda vücut. O yüzden pek sorun yapma ishali, ama bol sıvı içir bu arada, susuz kalmasın vücudu.

slm kizlar umarim herkes ve bebisler iyidir.inaysa önce sana bisey söylemek istiyorum korkutmak gibi olmasin ama domuz gribinin belirtilerinde ishal bogaz yanamsi agrisi gibi seyler var.canim bi internetten arastirya.
kizlar asi konusunda fikirleriniz ney inanin sasirtim kaldimya.neyapcagimi bilemiyorumm.yardim yardim....
Aşıyı ben vurdurtturmayacağım.Ne çocuklra ne de kendime.Güvenemiyorum çünkü bu aşıya.

Canım verdikleri sitelerden denedim ama hiç birini kabul etmedi.uygun formatta değil diyor sürekli:)))))Kendi verdikleri örneği bile denedim,"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diye mesaj yazıyor.Neyse boşverdim bende.

Ay ay ay nisan ayında yeni bir bebişimiz daha oluyormuşta isimler düşünüyoruz ona:))))Sevdacım, diğer çocuklarının ismi çok güzel. Burç Kaan olabilir.Mete Kaan,Onur , Umut, Uğur :)))))Hep 4 harfli yazdım çünkü diğer çocuklarının isimleri 4 harfli:)))))

Geçmiş olsun incicim.Diğer arkadaşların dediği gibi mikrobu atıyor şu anda vücut. O yüzden pek sorun yapma ishali, ama bol sıvı içir bu arada, susuz kalmasın vücudu.

Aşıyı ben vurdurtturmayacağım.Ne çocuklra ne de kendime.Güvenemiyorum çünkü bu aşıya.

:))düşünceksinis tabi teyzelerionun kızım gibi yaşıt arkadaşları teyzeleri yok siz varsınıs ben nisann analarına sadece arada öle göz gezdiriyom okadar.

bugün eymeni bahçeye çıkardım oynarken iyice yoruldu sonra banyo yaptı şimdi güzel uyuyor.

cnm demir i bende istedim hatta yazdım bugünde ve dahadası evlenmeden önceki soyismim çokta güzel ama eşim pek beğenmedi kaanı zor beğendirdim

ah şu eşler...her türlü ağrıyı sızıyı çeken biz ismi koyan onlar...bende bir türlü isim beğendirememiştim eşime...kayra ve tuğra isimlerini çok istiyordum..hem bizim soyadamızada uygun olcaktı...eymen ismine bende onay verdim ama içimde heves kaldı bu isimler..inşallah ikincey ediyeceğim ama ikinci kız olsun istiyorum...:Saruboceq:

:)))) Sağol aylin:)))

Aylincim yaaa, eguşun fotosu çok tatlı , bu hallerini çok seviyorum ama çok ta üzülüyorum böyle görünce bebişleri, şöyle gülen bir resmini koysana çocumun.

Ben çıkıyorum kızlar, evden girmem çok zor.O yüzden şimdilik hoşçakalın.Yarın devam ederiz isim bulmalaara:))))))
Herkese iyi akşamlar.Bebişleri öpün benim için.

aynen Meral içim eriyor böyle görünce ama çokta tatlı çıkmış sıpam biraz bu resmi dursun dedim :)
iyi akşamlar öptüm eguşu ve seni :)

Ortaya çok güzel erkek isimleri çıkmış.. Erkek bebeğim olursa burdan beğenebilirim:)

aylin o surat neee içim gitti ya kaldır yazık ağlıycakmış gibi:((kıyamam ona ben

saolun kıslar çağan şimdi uyumaya çalışıyor öksürükten habire uyanıyor normalde az olna öksürüğüde arttı işallah çabucak atlatır kuzum hiç tadım tuzum kalmadı artık oğlum iyileşissin bişey istemiyorum valla neyse ben çıkıyorum herkese sağlıklı bir gece diliyorum öpüyorum hepinizi iyi aşamlar

aylin o surat neee içim gitti ya kaldır yazık ağlıycakmış gibi:((kıyamam ona ben

Back
X