37-1 e ateş deniyor ama dr 38 e kadar atesten saymıyoruz artık bebeklerde dedi.
meraklanma canım
kolay gelsin afacan.. Topik çok sakinleşti. Kimisi çalışıyor kimisi hastabiz gece 4 te uyandık . ateşimiz 38,6 olmuştu ateş düşürücü felan verdim 5 te babası aldı ben yattım. sonra uyutup yatırmış sağolsun.. Şimdi tekrar uyudu inş ateşi çıkmaz.
gözüm aydın canım:))inanna geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı?
güle güle giyin:))ben de iyiyim hyatım bayramlık derdine düştm elbise almam lazım kendime nazın da altına bişey bugün halletsem süper olcak sen nasılsın işler yoğundur bayram haftası
oyy hayırlı olsun işallah dişleriniz..bizim de gelecek heralde gece hiçç uyumadımkötükedihüsoiyi allah şükür alttan sağdan soldan birer tane daha diş çıkardı..
yaramazlık peşinde dolanıyor işte,mutfakta su sebilinide öğrendi şimdi
ayağa kalkıp su kanallarını ittirip suyu akıtıyor şimdiki hobisi :))
aferin cadıma öğrenmiş kendi kendine uyumayı,inşallah hemen geçirmez bu modayı :)
sen nasılsın ?
nası oldu bu iş canıminanamıorum sana benakannehir demek oğlun baya uslu ki cesaret ediosun naz gibi bişey olsaydı emin ol 2.yi diil bugünü nası geçiriceğini düşünürdün..Allah gönlüne göre versin cnm umarım 2. de böle sakin olur yoksa....:gitme:
iyi haftalar aylincim nasılmış şeker oğlum benim..bizim cadıyı yatağa koyunca uyumaya başladı sallamayı bıraktım tabi şimdilik..bunun da modası geçer yakındakaydirigubbakcemile3
ohh kuzuzum geçmedi mi daha yahuherkese selamlar biliyorum bunaldınız ama çağanın şimdied burnu akıyor hapsırıyor sürekli yarın dr gidicez yne ay atlatamadık hastalığı birde huysuz sürekli kucakta yemekte yemiyor çok bunaldım çokk((
canım sadece koltuk altı ölçümüne güven dio dr lar.38.5 üstü hemen bi ılık duş ve hastane..uyuyor şimdi calpol verdim ama uyanınca koyacağım.. ya ben popodan ölçüyorum 38,6 olmuştu sonra 38 e düştü.. koltuk altından ölçeceğim gece uyurken. Kaç derecenin üstü ateş sayılıyor biliyormusun...
slm ankaradan döndük. ancak bakabildim. fazlada geriye bakamadım. inci ve diğer arkadaşlara geçmiş olsun. tezden iyleşsinlşler inş.
kızlar eşim anjio oldu. kalp yetmezliği ve tansiyon çıktı. ona üzülürken amcamızın vefat haberini aldık. derken kardeşim eşinden boşandı falaaann filaann..
bizde durum böyle. şu bayram çıkana kadar pek uğrayamamm herhalde. hazırlık lazım. geçen bayram yoktuk gelenden gidenden yırtmıştık ama bu bayram yırtamıcaz herhalde. tatlımı yaptım koydum kenara ufak ufak temizliğede başladım artık ne yapabilirsek. ay kimse gelmese helede nezle grip olanından gelmeseler keşke. offf ya düşününce bile sıkıntı basıyo..
kolay gelsin afacan.. Topik çok sakinleşti. Kimisi çalışıyor kimisi hastabiz gece 4 te uyandık . ateşimiz 38,6 olmuştu ateş düşürücü felan verdim 5 te babası aldı ben yattım. sonra uyutup yatırmış sağolsun.. Şimdi tekrar uyudu inş ateşi çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?