2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37-1 e ateş deniyor ama dr 38 e kadar atesten saymıyoruz artık bebeklerde dedi.

meraklanma canım

teşekkürler cnm, bir ara çok ağlayınca bir sıkıntısıda var diye fitil verdim şimdi birtaz iyi. çorba içirip uyutacağım

Off ağlayınca çok kötü oluyorum. Ne derdi var bilmemek bilememek çok kötü.. İnş biran önce tüm ocak bebeişleri atlatırlar...

İyi akşamlar hepinize kızım beni çağırıyor

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum.çok meşgulüm inanın.ege herşeye yetiyor birde kızımın dersleri ev işleri derken zaman geçiyor.zaten fırsat bulur da laptopu alırsam egeden dokunamıyorum.bu çocuk bilgisayar ve kablo hastası nerde bi kablo görsün heyecanla gidiyor ona.
sadece son iki sayfayı okudum ve bol bol hastamız olduğunu anladım.hasta bebişlere geçmiş olsun umarım çabuk atlatırlar.diş çıkaranları da tebrik ederim.benim ege de hala 2 diş var devamı gelmedi henüz.artık tırtıl gibi sürünmeyi de bıraktı emekliyor.tutunup kalkmayıda ilerleti ama ayakta durmaktan çok korkuyor.ellerimi bırakmıyor.
kardeş muhabbeti de açılmış.bence hemen yapın benim gibi arayı 7-8 yıl uzatmayın dahada zor geliyor.hem kardeşi olacaksa yakın yaşta olması anlaşmaları için çok iyi olur.
kızlar geçen hafta ben ve oğlum da H1N1 aşısı olduk çok şükür de iyiyiz.bugünlerde okulda kızıma da yapılacak.aşıdan neden bu kadar korkulduğunu anlamıyorum doğrusu birçok aşı bundan daha tehlikeli.çok polemik yapıldı medyada falan insanların kafası yok yere karıştırıldı bence.ama tabi seçim sizin.umarım kimsenicikler hastalanmaz.
ben yine fırsat bulunca uğrarım hepinize sevgiler öptüm

Son düzenleme:
slm ankaradan döndük. ancak bakabildim. fazlada geriye bakamadım. inci ve diğer arkadaşlara geçmiş olsun. tezden iyleşsinlşler inş.

kızlar eşim anjio oldu. kalp yetmezliği ve tansiyon çıktı. ona üzülürken amcamızın vefat haberini aldık. derken kardeşim eşinden boşandı falaaann filaann..
bizde durum böyle. şu bayram çıkana kadar pek uğrayamamm herhalde. hazırlık lazım. geçen bayram yoktuk gelenden gidenden yırtmıştık ama bu bayram yırtamıcaz herhalde. tatlımı yaptım koydum kenara ufak ufak temizliğede başladım artık ne yapabilirsek. ay kimse gelmese helede nezle grip olanından gelmeseler keşke. offf ya düşününce bile sıkıntı basıyo..

herkese ii geceler bende elvinden giremez oldum acayip cadı oldu bu kız gece 2lere kadar uyumuoo oyun istiyo koltukta bile oturtmuyo beni illla yerde onunla oynucam..tüm hasta bebişlere geçmiş olsun

günaydın kızlar

serpilcim üzüldüm herşey üst üste gelmiş eşine geçmiş olsun amcanız için başınız sağolsun kardeşin içinde hayırlısı olsun canım Allah daha büyük dertler vermesin inşallah

montesori burdanda tebrik edeyim...çok güzel bişey..ne güzel ikisi bir arada büyücek inş
bu arada tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun:)))))))

nasıl yani filiz hamile miiiii
günaydın buarada:)

öğretmenler gününüz kutlu olsun esra, filiz,gamze..başka unuttuum varsa özür..bakiim cnm ay çok heyecanlandm ya birini büyüttük 2.lere sıra geldi demek:))

merhaba herkese

öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun...filize en büyük öğretmenler günü hediyesi gelmiş...

grip yüzünden bayamdanda korkmaya başladık..bizde izmire gideceğiz eşimin amcaları kuzenleri kalabalık olacağız bayramda...böyle gripte konuşuldukça tedirgin olmaya başladım ben gitmesemmi acaba fisfisfis

Merhaba kızlar.

Filizcim kutlarım seni, hem bebiş için hemde öğretmenler günü için.
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun bu arada.
Aylincim, egenin yeni dişi hayırlı olsun bol bol ısırsın yeni dişleriyle:))))
Serpilcim herşey üst üste gelmiş, inşallah bir an önce geçer kötü günler.
Nazlıcım hayırlı olsun aşınız, minik egemizde emeklemeye başlamış:)))İşin iyice zor zaten senin hayatım, 2 çocukla.Kolay gelsin sana.
İncicim bunalmıyoruz canım, dert etme.Hepimiz yaşıyoruz bir şeyler sonuçta.İnşallah çağan bir an önce atlatır.

öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsunŞenizŞeniz
ayyy fifoş hamilemi akannehir:1shok::1shok:Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinyerimseniben

günaydin her kese öncelikle bütün ÖGRETMENLERIMIZIN ÖGRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM Anne adayimizi tekrar tebrik ederim serpil cim hersey üst üste gelmis esine cok gecmis olsun ve basiniz sag olsun

ay kimseler ugramaz olmus buraya nerdesiniz millet gelin az laflayalim bende salonumun yönünü degistirdim kendime birsürü is cikardim delimiyim neyimkaydirigubbakcemile2

kolay gelsin afacan.. Topik çok sakinleşti. Kimisi çalışıyor kimisi hasta biz gece 4 te uyandık . ateşimiz 38,6 olmuştu ateş düşürücü felan verdim 5 te babası aldı ben yattım. sonra uyutup yatırmış sağolsun.. Şimdi tekrar uyudu inş ateşi çıkmaz.

sagol canim cok gecmis olsun atesi cok yükselmis doktora götürdünmü belki disi cikiyordur insallah ondan olmustur sende dinlen o uyumusken cocuk büyütmek gercekten zor is

inanna geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı?
gözüm aydın canım:))

ben de iyiyim hyatım bayramlık derdine düştm elbise almam lazım kendime nazın da altına bişey bugün halletsem süper olcak sen nasılsın işler yoğundur bayram haftası
güle güle giyin:))
oyy hayırlı olsun işallah dişleriniz..bizim de gelecek heralde gece hiçç uyumadımkötükedihüso
nası oldu bu iş canımvarsa bi yolu anlatıver sevabınadelikafadulden
ohh kuzuzum geçmedi mi daha yahuklava:canım sen de haklısın bunalmakta ,kolay diil,kısır döngüye girio insan,az kaldı azcık kocana verip uyusan falankafamçokkarıştı
canım sadece koltuk altı ölçümüne güven dio dr lar.38.5 üstü hemen bi ılık duş ve hastane..
çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:

merhaba:)))kaydirigubbakcemile3
kıs fifoş ne ara geldi bu bebek bakimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun..
ben dün gezdim gezdim,gece de nil emdi emdiii uzuuuuuuuuun uzuuunnnn..başım kazan gibi,Allahtan sabah 1 saat arkadaşıma nili verip uyudum,ne güzelmiş evde birinin olması,çok şanslısınız haberiniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…