bende kızdırıorum eşimi,çeke çeke bu huyunumu bulmuş die:)))
haaa bişey daha sorcam,bide bizimki kafasının hep yanına doğru yatıo ya sağa ya sola dönuk,hiç orta kısmına yatmıo,yanlar basık kaldı arkası daha sivri yaww,seninki nasıl?
enelcim senin bebiş nerde küvözde kaldı acep? benim oğlumda erken doğdu 1 hafta kaldı küvözde bornova şifada.
bu arada bizede 3 aydan önce market alışveriş merkezi gibi yerlere gimeyin dedi bizde ufak ufak başladık koyuyorum kanguruya ama belim kopuyo
ohh maşallah canım.ne güzel benim bebek daha yeni 4 kilo oldu.0-3 ay arası kıyafetleri bile olmuyor daha.boyuda kısa prematüre olduğu için hiçbir zaman yaşıtlarına yetişemeyecek.ben uzun bir süre elbise almam daha.
ianna canım bzim kızlardan çekeceğimiz var gibi,
pempe tşkler yararlı bilgiler için,taklit yeteneğini 2-3 hafta önce farkettik,anneannesi ona dil çıkartıp komiklık yapıodu bide baktık oda dil çıkartıo,şimdi ne zman annem alsa önce bi dlini uzatıp duruo ona:))
enel,allah yardımcın olsun,çok zor oluo bazen,ama katlanıoruz işte
nie yetişemio anlayamadım,öle deme,2 hafta sonra bayaa bi toparlar,hem kimse sizin kadarken kanguru kullanmadı:)
ianna canım bzim kızlardan çekeceğimiz var gibi,
pempe tşkler yararlı bilgiler için,taklit yeteneğini 2-3 hafta önce farkettik,anneannesi ona dil çıkartıp komiklık yapıodu bide baktık oda dil çıkartıo,şimdi ne zman annem alsa önce bi dlini uzatıp duruo ona:))
enel,allah yardımcın olsun,çok zor oluo bazen,ama katlanıoruz işte
bi de siz onu taklit edin bak çok sersemleşiodelikafadulden
çekelim be arkadaşım ,Allah acılarını göstermesin de çekelim anasını satim..off ne cümle oldu beeaadelikafadulden yok ya normal çekelim çok diilllllll:)
teşekkürler pembecim,valla hemen hepsini yapıoruz zaten ama saatlerce tuvalete bile gidemeyince en sonunda 30 sn ye bakıversin tv ye dio insan yoksa temizlemesi daha zor olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?