2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende herşeyi denedim bebelac felan kar etmedi çok tokluk oluncada uyumuyo
yatırırken muhallebi yedirip yatırınca bazen uzuyo uyanması ama ekinsunun dedii gibi 1 saat sonra
da benimki uyanıyo...

benimki muhallebi yiyor yarım saat 1 saat sonra ytıyor en geç 8:30 9:00 gibi sonra 2:30 kalkıyor bebelacgece veriyorum 150cc sabah 6:30 da kalkıyor Maşllah:nazar:

darısı başınıza kızalr

ama benim de başka sorunum var bebeğim çok zayıf doğru dürüst bişey yemiyor sevdiğini yiyor

birde uykuya geçmekte zorlanıyor napcam şu uykuya geçme olayını bilmiyorum

canım sen uyutmaya uğraşma canına tak diyene kadar bekle
ben öyle yapıyorum uyandıktan 4 saat sonra felan kendi gelio
omuzuma yatıyo anlıyom uykusu geldi emziğini ağzına veriyorum
eee ninni söyleyincede sallarken gidiyo hemen ama
dedim ya çok çabuk uyanıyo...
akşam muhallebi yediriyorum 10 gibi yarım saat sonra felan da
benimki yatması uyuması 11 i buluyo valla
ama ne fayda 1 saate kalmaz geri uyanıyo...

merhaba herkese

dün gece bizde uykusuz bir gece geçirdik...sersem gibi oldum başıma ağrılar girdi...ama elagülcenin söylediği gibi nazar değdi benim oğluma...dün akşam misafirlikteydik her ne kadar zayıf bu çocuk hiç büyümemiş gelişmemiş deselerde demekki içten içe birşey söylemişler gözleri dokanmış...

gamze benim oğlnda çok zayıf üstelik birşeyde yemiyor zorlayınca kıyameti koparıyor...bıraktım artık canı isterse yesin istemezse yemesin..

bu çocukların neden ağır birşey kaldırma hevesi varki acaba..bende benim oğlan öyle sanıyordum...koltukların yastıklarını indirip onları kaldırmaya çalışıyor tabi kaldıramıyor yastıkla beraber yuvarlanıyorlar kaydirigubbakcemile3

tek metin mi uyuyooooooooooo....sasırdım yaaa...
ben uyku saatleri geldiginde alıyorum yanıma hikaye anlatıyorum 10-15 dk ya uyuyu favori masalı kırmızı baslıklı kız:)

SELAM CANIM.SEN NASILSIN???
walla ben pek iyi diilim...
şimdi uyudu birazda dinleniyorum...
metişede maşallahhh uyusun yavrum üzmez o annesiyle kardeşini dimi ama:)))

aman maşallah diyelim filiz...benim oğlanda uyansada emzirirdim tekrar uyurdu dün uyumadı etrafı karıştırdı ışığıda kapatıyorum karanlıkta yine buldu karıştırcak bişeyler...

aman maşallah diyelim filiz...benim oğlanda uyansada emzirirdim tekrar uyurdu dün uyumadı etrafı karıştırdı ışığıda kapatıyorum karanlıkta yine buldu karıştırcak bişeyler...

canım maşallah
yemek içinde zorlama bizimkide öyle napalım gürbüz çocu sağlıklı diye bir şey yokki
acıkınca nasılsa yiycekelr elleri mahkum aç kalmazlar meraklanma

hamilelik nasıl gidiyo filizcim zorlanıyomusun...
hem iş hem metiş hemde hamilelik çok zor oluyomu??

Deniz sanki ezgiyi anlatiyorsun kolay uyuyor ama cok uyaniyor benimki dis cikardu bu ara 3 gece fitil verdik biraz duzelme var 8. Disi geldi heralde ondan uyanip duruyordu

hamilelik iyi gidiyo bir belirtim yok beni rahatsız eden sagolasın annem yanımda da bütün yükümü alıyo

Ay filiz bu ay hamileyim diye odum koptu 6 Gun gecikme oldu

Valla tekrar tebrikler cesaretine ben bir kez daha anladim yok istemiyorum uzun sure ikinci bebek :))

Son düzenleme:
margs cım bizimde 4. diş geliyo ama onunla bir ilgisi yok bizimki hep böyle
filizcim allah annenden razı olsun bak ne güzel yanında yardım ediyo
benimki istanbulda burda yanlızım yardım edenim bir tek kayın validem oda ne kadar yapabilirse
zaten oda rahatsız...
kıslar ben azcık uzanmaya gidiyorum bizim
canavar hazır uyuyo dinleneyim biraz.

Son düzenleme:
deryaaaaaaaaaaa insan geriliyo dimi günü gecince
d en iz i yi u yk ul ar bende yatcam birazdan

naz da annemlerde gece saat başı uyandı durdu, bizimki yatağını çok seviyo buna da şükür hala gece kalkan arkadaşlarıma sabır diliorum bi de sıfırdan başlıycak hamiş arkadaşlara:)

kaçıyım ben gözlerim ağrıyo nedense bugün ii akşamlar yaprak dökümü gecesi yaşasın:))

Back
X