2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammmm opuyorumnanaktan

çarşamba günü batuhanın doğum günü hihoyyyt

öptüm hepinizi montişle sedayı 2 kere öptüm :emir_bebek:

tünaydııın!!istanbul a kar yağacakmış :dance:
ülkenin gündemide çok karışık ay benimde kafam karışıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ahucum sanada günaydın inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz doktordan bol bol gezin canım bursamda çok özledim valla her sokağında dolaşasım var

Tuğbacım Gülcecim Özlemcim sizede günaydın, ay demek kar geliyor çok soğuk zaten bugün hava eşim dışarı çıkartmadı bizi o yüzden

Oooo batuşun doğum günü var demek ilk onu kutluyacağız hadi bakalım

neler yaptın bakalım batuhana annesi??
elacım senin gündemde ne var??
ben nili anca uyuttum ,kızlar sizin de uyku saatleriniz ,düzeniniz değişio mu??
hadi ben çorba içmeye gidiorumopuyorumnanaktan

eemelcim nasilsin salii geligorum kismetse esimm soforu veriyor

Pazaetesi Ezgi hanimin Foto cekimi var guzel poz verirse bizim dergiye ocak sayisina kapak kizi olucak :))

Insallah usutmem cocugu noel anne elbisesi diktirdim ama kafasina sapka taktirmiyor toka takicaz :))

iyiyim deryacım çok sevindim sonunda tanışabilicez , ezgimizide görücez tombulu kapak kızı olsunda görelim bakalım

bizim uykumuz gündüz 2 kere oda 30 dk ila 45 dk arası değişiyor ama saatleri belli değil ne zaman uykumuz gelirse

Evet sonunda gelicem insallah uzak olmasaniz super olucakti

Yok valla kalmadi kizimin tombikligi incelmeye basladi:)) boya gidiyor

Aysegul nerdesin benim kiz emeklemeyi daha cok seviyor yuridugu halde daha cok emekliyor ama 4 gundur yuruyor acilir heralde dimi naz cadisi kosturuyormu

Birde onune bakmadan eller havada yuruyor onunde oyuncak falan varsa dusuyor :))

herkese selamlar ay çok sinirli asabiyim ama anlatıp canınızı sıkmıcam bugün o kadar gerilmişimki regl oldum 1 hafta önce sadece okadarını sölim
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
kıslar burdanda yazıyorum yılbaşı için çekilş yapıcaktık çoğu kimse görmemiş herhalde katılmak isteyenler adlarını yazssınlar pazartesi yapalım çekilşimizi az kişi oldu ama emel mesaj atmış sanırsam 8 olmuş başka katılmak isteyenler topiğe adlarını yazssınlar

Derya Onatda ilk önce sürünerek emeklemeye başlamıştı sonra normal emeklemeye geçti ama normale geçtiğinde hala sürünüyor canı isterse normal emekleyordu ilk 1 hafta falan öyle geçti sonra sürünmeyi unuttu Ezgininkide o misal yeni öğrendi ya zor geliyordur popişine arada emekliyordur yakında hep yürür

Ayliiiiiin duyuyormusun beni Naz yürüyor Ezgi yürüyor bizim oğlanlarla Ece psikolojik çöküntü yaşayacaklar :(((((

günaydıın aa çok sevindim deryacm senle de tanışıcaz sonunda, naz hiç emeklemiyo hemen ayağa kalkıo düşünce.artık el ele tutuşup yürürler ezgiyle kız kıza hava atarlar:)) nazar değmesin ya herkes görücek kocaman bi nazar boncuğu koyun photoshopla kapağa

bizim de düzen haftasonu bozuluyo hep 10da uyurdu 12de uyudu bugün.ay bu sabah naaptı şok etti beni.kanal d de tiger die biz çizgi film vardı disney kahramanları var ilk defa rastladık açtık izlioduk ailecek eşek var ya pembe kulaklı mavi bişey ona naz uzun uzun baktı baktı gitti oyunck sandığını karıştırdı onun anahtarlığı vardı onu bulmuş kaldırdı aa uuu bişeyler dio gülüyo inanamadım demek kendince bi aklı varmış biz de onu akılsız bebek sanıoruz:))

maşallah naza ayşegül onlar bizden akıllılar canım çağanda bizi suya götürür susuz getirir kıslar uyku düzenlerinin değişmesi normal ben nette araştırmıştım artık günde 12 saat civarı uyuyacaklar buda demekki yeni uyku düzenleri oluşacak çağan gündüzleri iki saat uyuyordu şimdi onu 1 e düşürdü mesala aman gece uyusunda gündüz az uyusun valla gece uykusuzluk çok zor oluyor :))

selammmm opuyorumnanaktan

çarşamba günü batuhanın doğum günü hihoyyyt

öptüm hepinizi montişle sedayı 2 kere öptüm :emir_bebek:

canım çok saol bizde seni iki kere öptük batuşun doğum günü şerefinee mutlu yıllar dileyelim oğluşumuza herşey gönlünüzce olsun canım.

bizim de düzen haftasonu bozuluyo hep 10da uyurdu 12de uyudu bugün.ay bu sabah naaptı şok etti beni.kanal d de tiger die biz çizgi film vardı disney kahramanları var ilk defa rastladık açtık izlioduk ailecek eşek var ya pembe kulaklı mavi bişey ona naz uzun uzun baktı baktı gitti oyunck sandığını karıştırdı onun anahtarlığı vardı onu bulmuş kaldırdı aa uuu bişeyler dio gülüyo inanamadım demek kendince bi aklı varmış biz de onu akılsız bebek sanıoruz:))

alemsin ayşegül sen şimdik naza akılsızmı diyodun aşkolsun annesi duymasın :))

aferim naz kıza...
batuşun doğum günü kutlu olsun şimdiden.
sık dişini inci salıya ne kaldı
marsg o dergiyi görmek isterim. eminim çok tatlı olurda. dergiyi temin etmem için adı lazım..atarsın artık

ay kızlar biz biliyosunuz vandayız. ortalık zaTEN HAFTA BAŞINDAN BERı KARIŞIKTI BUGÜN ıYıCE COZUTTULAR. sokağa çıkamıyoruz. en az bir ay eve hapismişiz. çok kötü görüntüler ya. helikopterler bi yandan zırhlı tanklar bi yandan. ülkenin bu tarafında savaş var sanki. allahım ne zor günler allah çocuklarımıza barış dolu bi ülkede yaşamayı nasip etsin inşallah.

bu arada mantı yaptım kızzz. ömrümde ilk defa. kocam anneminkinden bile güzel olmuş arayıp söylüycem dedi düşünün artık.

merhaba herkese

dün götürdük doktora..raşitzmden şüphelendi.film çekildi kan tahliline bakıldı...şimdilik bir problem yokmuşş.ortapedi doktoru her 45 günde kontrol etcem dedi..ayağınaki eğrilik epey belli zaten.bir sürü ilaç falan işte..bu arada hastahane çıkışında hapşurmaya başladı gece ateşlendi yine grip...

emel aylin ynlış anlamadım sadece düşüncelerimi anlatmaya çalıştım..

şimdi eşimin kuzeni geldi eymen toparmışya yanına geldim diyor annesi öyle söylemiş..şimdi ben buna kızayımmı ne yapayım..bacağında eğrilik var dedim millet çocuk topar diyor..akşam ablamın komşusu kızdırdı bu çocuk topar olcaktır allahın vergisi işte diyor kadına bağırdım sen doktormusun diye sonra sustu...

Son düzenleme:
merhaba hanimlar nasilsiniz bugün insallah bebekler huzurlu annnelerde mutlu olur gecmise bakip geliyorumopuyorumnanaktan

Back
X