2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iiz canım şükür berrak dişlerini 4 ledi yeni, üstten 2 side pırtladı nihayetinde
artık doğumgünü hazırlıklarıyla uğraşıoruz yarında annem gelıo kısmetse

ewet ya berrak ağırdan gidio,baksana dişleri daha yenı çıkıo,şu ara tay tay dönemindeyiz biz:1hug:

Gözün aydın canım.Annen gelnce biraz daha rahatlarsın.Ama kayınvaliden de sana yardımcı oluyor gerçi.Yine de annenin yerini tutmuyor:)))

Kızlar ben ofisten çıkıyorum.Ege uyuyunca girmeye çalışırım.Buralarda olursanız sohbete devam ederiz.
Şimdilik hoşçakalın.Hepinizi öpüyorum.

saol canım , tabiki ya kendi annenin yeri başka
benım kız altına yapmış koku gelıo kaçıorum
öptüm sizleri

merhaba hanımlar..
kızım çorba dan başka yemek türü bişey yemediği için değişik çorba tarifleri arıyorum..
brokoli çorbası yapmak istyrm inş ama daha önce hiç yapmadım.
netteki tariflerde süt var eklesem bişey olur mu?
sizler nasıl yapıyorsunuz borkoli çorbasını?

ya kızlar birşey sorucam size..

milupadan yazı gelmiş şimdi

bebeğinz artık 11 aylık kendi kaşıkla yemege başlamıştır diyee..

varmı kaşık tutan bebek ocak bebeklerinde benimki kaşığı yemeği tercih ediyor ya kaşıkla yemeği bırak kaşığı tutmuyor

birde omega 3 şurup çok faydalıymış kullanan varmı ne zaman başlıycaz bilgisi olan var mı ??

yarışmacı arkadaşlara başarılar :))))

amma sordum dimi :))

birde bugun eminönüne gittik

ezgiye bir yaş için süsler aldık çok harika şeyler var

1 şeklinde sotorlar ekardiyon süsler biberon emzik bebek arabası ayıcık şekilli vss süper şeyler var..

pastasınıda ben yapıcam bir model buldum 3 katlı bakalımm

tuğbacım saol iyiyiz biz şükür siz nasılsınız??? bizim 4 dişimiz var birde yürüyoruz... teyzesi öpüyoruz seni kendine iyi bak...

Allah iyilik versin cnm..Bizde iyiyiz çok şükür. Aybükede dişleri dörtledi.. .. Ama henüz bizde yürüme çalışmaları başlamadı...

ıyi akşamlar size:)

Son düzenleme:
aysegul senmi aradın ay görmedim yaa

araba bakmaya gittik bana söylemesi ayıp tel arabada kalmıştı :)) şimdi gördüm saat 10 aramıyorum yarın ararım öptüm seni

valla canım bizimki de kaşığı yemeyi içindekini yemekten daha fazla seviyor ve tercih ediyor.Daha çok erken kaşık tutupta yemesi için.
omega 3 üde kullanmaya başlamadım.Açıkçası ben d vitamini dışında birşey vermedim ek olarak.Onu da nisan - mayıs ayı gibi kesmiştim.Bir daha da vermedim.Haaa bir tek verdiğim diş için zymaflour, onuda unutmamaya çalışıyorum.Bir tane veriyorum ağzına hoşuna gidiyor çiğnemeye başlıyor:)))))

Çok güzel, sende çok marifetlisin güzelim.Güzel bir yaş günü geçirirsiniz inşallah canım.Daha var ama:)))

Nasıl bir araba alacaksınız Derya_?Ben de 207 peugeot var,çok memnunum.Ama bunu değiştirip 407 istiyorum.Uzun yolda o daha rahat.Hem dizel olunca çok ekonomik oluyor.İzmire filan giderken eşimin arabasını alıyorum.Şehir içi için de benim ki rahat.Park etmekte filan zorlanmıyorsun.

lütfen bi cvp:kedi:
süt katsam çorbaya bişey olur mu:gitme:

Hayatım ben çorbalarda sütü uzun zamandır kullanıyorum.1 aydır da sütü tek başına veriyorum.Ya da mamasını sütle yapıyorum.
süte karşı bir alerjisi yoksa birşey olmaz sanırım.

lütfen bi cvp:kedi:
süt katsam çorbaya bişey olur mu:gitme:

CNM BEN bugün bi tane uydurdum ama keremde bende sevdik
bir minik soğan
1 patates ve
minik bi karnıbaharı parçalayıp kavurdum yeni düdüklümü denemek için onda yaptım ben
sonra blendrladım biraz
kavrulmuş un 3-4 yemk kaşığı yoğurtla yumurta koymadım terbiyeledim
sevdik biz dene istersen
valla değişik çorba yapcam diye hergün .ıçımı yrttıyorumm

canlarımj nasılsınız biz iyiyiz şahapta iyi maşallahh yürüyo teyzeleri oğlum 1 haftadır nerdeyse....
bu arada inanna canım adresini bana yollarmısın canım....hediyeni yollayacağım...
maşallah canım:teytey:

nil de çatal kaşık sevio ama tabi onunla yiyemio,(zaten bişi yemioklava:)ama kaşığı boş olarak ağzına götürüo.
omegadan bihaberimklava:
Allah iyilik versin cnm..Bizde iyiyiz çok şükür. Aybükede dişleri dörtledi.. .. Ama henüz bizde yürüme çalışmaları başlamadı...

İyi akşamlar size:)
oh 32lesin işallah:)
Hayatım ben çorbalarda sütü uzun zamandır kullanıyorum.1 aydır da sütü tek başına veriyorum.Ya da mamasını sütle yapıyorum.
süte karşı bir alerjisi yoksa birşey olmaz sanırım.

bence de...

ii geceler hanımlar..
ben de bişi sorcam:
nil deli gibi ağlıo akşamları ağlarken düşüo canı acıo daha da ağlıo,gene ağlıo ağlıo,emmek istemio bile yani o kadar ağlıo..
nieki:uhm::uhm:

Canım acaba nil uykusu geldiği için ağlıyor olabilir mi_?Egehanda uykusu geldiğinde herşeye ağlar.uyutmaya çalışırken bile ağlar.Acaba ondan olabilir mi_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…