merhaba kızlar
gülsücüm bu çok güzel bir haber ,inşallah terapiler ve sizin ilgi ve sevginizle yaşıtlarına yetişir devrim eminim..oksijensiz kalmış dedin ya sigara kullanıyormuydun hamileyken ? yoksa başka sebeplerden mi?
derya keremi anlatmısın tam kesinlikle yemeğine müdehale ettirmiyo kendi yediği kadar o da kuş kadar tabi..bizdee son 3 aydır 13 kiloyuz :)) ve sadece makarna eskiden köfte yerdi şimdi bu sıralar sadece sulu köfteyi dop(top)diye diyooo:) meyva meyva suları ayran ve kek bunların dışında nadir yediremiyrum katiyenn demek ki bu bi süreç hepsinin geçtiği..
ayşegül naz 6.30 da uaynıp gece 9da geri uyuyorsa bence bu bi mucize:)) kerem o saatte uyuyup uyansa gece en erken 12 e uyur..şanslısın yani bil kıymetini
filiz kolay gelsin canım :))
balım tebrik ederim senide harikasın :)
merhaba kızlar,,
günaydın herkese..
derya tamin edebiliyorum aynı şeyi ben dün yaşadım :)
ama demek ki artık bizimkilerde karınları tok olursa diş sıkıntıları hastalk v.s olmazsa uyuyacaklar inşallah..kızlar teşekkür ederim iyiyim sanırım:) kürtaj için hastane ve doktorumu ayarladık işleme 8 saat kala yapamıyacağımı anladım aslında en başından beri yapamıyacağımı biliyordum ama alışmak bu fikre çok zor insan allak bullak oluyo ..şuan 8 haftalık olu 2,5 da randevumuz var bakalım ..ama ben hala alışamadım bu fikre o ayrı..sağlıklı olsun inşallah ..korkuyorum başta istemedim ya bi aksilik olmasından
kayınvalidem geldi yardıma sağolsun kerem onunla güzel vakit geçiriyo..parka bahçe hayvanat bahçesi akvvaryum geziyorlar hergün..bende düşünüp duruyorum,Allahım yardım et diye dua ediyorum başkada bişi gelmiyor elimden
merhaba kızlar,,
günaydın herkese..
derya tamin edebiliyorum aynı şeyi ben dün yaşadım :)
ama demek ki artık bizimkilerde karınları tok olursa diş sıkıntıları hastalk v.s olmazsa uyuyacaklar inşallah..kızlar teşekkür ederim iyiyim sanırım:) kürtaj için hastane ve doktorumu ayarladık işleme 8 saat kala yapamıyacağımı anladım aslında en başından beri yapamıyacağımı biliyordum ama alışmak bu fikre çok zor insan allak bullak oluyo ..şuan 8 haftalık olu 2,5 da randevumuz var bakalım ..ama ben hala alışamadım bu fikre o ayrı..sağlıklı olsun inşallah ..korkuyorum başta istemedim ya bi aksilik olmasından
kayınvalidem geldi yardıma sağolsun kerem onunla güzel vakit geçiriyo..parka bahçe hayvanat bahçesi akvvaryum geziyorlar hergün..bende düşünüp duruyorum,Allahım yardım et diye dua ediyorum başkada bişi gelmiyor elimden
haklısın derya artık olumlu düşünmek ,güzel yanlarını görmek ve içimi ferak tutmam lazım Rabbim bize bunu layık görmüş böyle güzel bir hediye göndermiş yaptığım aslında yanlş biliyorum ama....işte.. söyleyecek bişey kalmıyor aslında bu noktadan sonra o kalp orda atmaya başladı bana annesine tutundu ben istemiyorum hazır değilim diye anneyi tutan elleri kesip atmak ...ooff çok şükür böyle olmadı sonumuz..inşallah güzel olacak ..kardeş abi büyüyecekler ..ben onlara bakıp gözlerim dolacak çok mutlu olacağız..inşallahhhh..
ya iki oğlun olur boyun kadar dalyan gibi ohh kurula kurula gezersin ...
yada kız olur ikinci minicik elbiseler süslü tokalara bogulursun :::)) benimki makyaja başladı benim malzemeleri alıp sürüyor heryerine... hepsinin yeri güzelliği ayrı işte ...
:)))) kızım olsa ne güzel olur ,ama önce sağlık tabi..oğlumda olsa sevinirim kereme arkadaş olur daha iyi anlaşırlar sanırım dediğin gibi görücendi sanırım beni sinemaya götürürler:))) ayyy yerim ben onları..
kızım olursa yoldaş oluruz bir birimize sırdaş arkadaş anne-kız olmak bambaşka yaa:)
ikiside ayrı güzel..
ezgiye bak sen sıpacann ne tatlı oluyordur o halleri eminim merakla fırça elinde geldi gözümün önüne yanaklarını aheste aheste boyarkennbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?