2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çocuklar için harika biryer orası ben bayılıyorum facebook a kayıtlı değilim güzelim biz nasıl görcez burayada koy caganımızı :)) biz bu pazar darıcadaydık hayvanat bahcesine gittik 3 saat yürüdü bizimki gıkı çıkmadı çıldırdı o hayvanları gördükçe orayada gidin akşam üzeri gidin ama çok sıcak oluyor

ay çok özendim size buraya gel de biz de buluşalım bi an önce çok özledimmm
iyidir cnm noolsun fena geçmiyo bizim günler birazdan uyanır 2-3gibi inioruz havuza 5e kadar duruyoruz bizimki çok alıştı bisürü abi abla var oynatıolar ben de arada büyük havuzuna kaçıorum güneşleniorum o yönden şanslıyım naza seve seve bakıolar
keşke arasaydın darıcaya giderken bizde istioduk belki gideriz bu hafta
kızlar iştahlar ne durumda maşallah bizim buaralar ii yiyo ama kuralsız kafasına göre benim öğün saatlerimde yemiyo ve ben yedirmiorum kendi yiycek günde 5-6öğün,bol meyve ama yemesi gereken herşeyi eliyle yada çatalla yiyo

merhabalar herkese güzel bir hafta diliyorum
bu gün aşımızı olduk geldik bitmiş aşılarımız ,ir tek hepatit a kalmış oda 2 yaşındaymış ogüne kadar rahatız yani işallah ateş falan yapmaz aşı şuanda uyudu bakalım paşam ayına göre 500 gram eksiği varmış çağanın iştah için verdiği şuruba yarın tekrar başlıcaz hasta olunca kesmiştim ben aslında kesmesem olurmuş ama zaten normal ilaçlarını zor içiyorduk bşrde onu içirimezdim herjalde
deryacım valla aslında orayada gidicektik hafta sonu pazar günü darıcaya ama çok sıcaktı birde ben kendime şort almıştım pazardan nu değiştirmem gerekrkti ondan vazgeçmiştik ama keşke gideymişiik şortu götürdüm kıslar adam demezmi yok bunu ben satmadım ay bir an boğazına sarıasım geldi tabi paşa paşa geri geldik ilk def akendime pazardan bişey aldım şansa bakın elimde patladı ay aten almıcaktım eşim al al dmieştide almıştım çok sinirlendim ya bakalım bu hafta sonu eşim tekrar bakıcak bizim satın aldığımz adam ordaysa değ,iştircek zaten cumartesi kpss ye giricem hiç çalışamadım pazartes,de yola çıkıcaz evde temizlik yapmam lazım gitmeen önce of of

aman iyi o zaman evde vakit hiç geçmiyor çünkü dışarda oyalanıyor çocuklar gerçi yoruluyoruz çok 1 sn yanımızda yürümüyor ezgi hep koşuyor...

bizim yememiz berbat kahvaltıda bir minik salatalık yiyor 12 de aptamil süt içiyor 200 ml uyuyor 3,5 gibi 3-5 makarna belki yarım köfte arada elma ceviz şeftali akşam yine aynı minicik birşey içler acısıyız asla elimden bir şey yemiyor kendi yemeye çabalıyor kuş kadar yiyor herşeyden çıldırtıyor beni bu yemek konusunda bunlarda gececek bakalım ne zaman

çok sıcak evet akşam üzeri gitmek lazım ...

ezgide kilo kaybediyor hızla asla birşey yediremiyoruz kendi canı ne isterse ne kadar isterse o kadar yiyor ne zaman düzelecek bilmiyorum şurup falan da içmiyor ağzına zorla sokarsak tükürüyor... tamamen kapandı iştahı...

aşımızı cumartesi olduk bizde gece 4,5 ta bir uyandı ateşler içinde yanıyrdu tüm gün birşeyi yoktu dikkat et canım sende gece

ayşegül ne yiyor naz yemek benimki makarna pilav a dadandı ... köfte yiyor ... sulu yemek çorba falan asla yemiyor acayip bir şey oldu ya en sevdiği yemekleri tadına bakmadan reddediyor...

slm kızlar eve döndüm ev curcuna dağ gibi çamaşır var geçmişi okuyamadım herkes iidr inşallaah cumaya kadar çamaşır yıkanma işleri bitmesi lazım ütülerini kıza yaptırmam lazım çünkü cumaya kadın gelcek temizliğe çamaşır tozu olmasın ortalık.

günaydın kızlar nasılsınız
derya bizimki de sulu yemiyo o kadar ama kendi ekmeğini yemek sularına batırıp biraz yiyo bi de sebze seviyo mesela kıymalı bezelye yapmıştım dün bezelyeleri havuçları tek tek eliyle yiyo arada da ekmeğiyle kıymasından suyundan alıyo aynı şekilde bamyayı seviyo tek tek eliyle iğrenç bi şekilde suları akıta akıta bamyaları yiyo ben seviniorum o döküp saçsın hiç müdehale etmiorum eğer bi kere söylenirsem ağlıyo hemen hiçbişey yemiyo.onun dışında kahvaltıda bazen 2zeytin yiyo bazen omletini bitiriyo pekmez seviyo erimiş kaşar seviyo ama tabi bazen sadece sıvı istiyo hiç zorlamıorum onu yemesse onu yer diye nerdeyse her saat başı bi önüne bişeyler koyuyorum bakalım dr ne diycek bu ay kilo boy ölçümümüz var
sevda bayıldım sizinkilere ya kaç aylık oldu kaan maşallah iri olucak bilsem böle hemencecik büyüycek ablasıyla gülücekler atıcak hemen bende yaparım:)

aynı ezgide öyle döke saça yiyor ben kaşıkla vermeye kalkınca elimi itiyor iniyor masadan illa kendi yiyecek... yediğinden çok döküyor zaten balkonda yemek yiyoruz artık sürekli çünkü heryer yemek pilav yogurt oluyor ....

ezginin boyu çok uzadıda tam ölçemedik 86 civarı herlade durmuyorki ölçelim. ama kilo kaybediyor 14 kilo civarı bir ara 14,600 dü mesela .... dr normal diyor yazın yemezler diyor kendi yemeye başladıklarında böyle olur diyor vs... heralde 14 kilo kalacak bizimki kilo almıyor veriyor

Son düzenleme:

canımm kaan 6 gün sonra 3 aylık olucak kısmetse evet biraz toplu kaan resimlerdende göründüğü gibi ablasının boyuna geldi nerdeyse MAŞALLAHHabla hep ufak tefekti zaten 3500 doğdu ama doğum sonrası hep az kilo aldı kaanda 3700 doğdu ama çok hızlı illerledi inş hep böle giderr...yap valla kıs zaman geçtikçe hepinize dahada zor gelicek bi arada büyüsünler işte arkadaş olsunlar ben bayılıyorum onların bıcırıklıklarınaa yan yana çok güzel oluyolarAllahonlarını bana bağaşlasın acılarını göstermesin inşallah onlarsız bir hayat düşünmek bile korkutucu valla.

selamlar herkese
deryacım bence ezg,n,n maşallahı var gzelim hiç zorlama boşuna bizimkiler anca 3 yaşında 14 kiloyu görür herhalde hoş benim aklım başıma geldi valla 2 hafta çocuk hasta olunca aman yemesin zayıf olsun ama hasta olmasın sağlıklı olsun yeter bana
sevda maşallah kız büyütsün valla kağanıda ay ben hiç düşünmüyorum artk 2.yi bu bile yoruyor beni yeter yani 1 tane bana
kıslar tatilde herhalde pek uğrayan tyok artık topiğimize

slm kizlar herkes iyi umarim gecmisi simdi okuyamiyorum.siddetli bi dis agrim var.oglum uyudu.kizlar az sonra derimin test sonuclarinin cevaplarini almaya gitcez cok heycanliyim.su kadarini söylebilirim ama dovn sendromu yada otizm kesin yokmus.gecen gün aradilar ama detaylarini bugün anlatcaklar.aksama size yazarim simdilik byy.bütün bebisleri öperimm.

slm kizlar,arkdaslar sonuclara göre dewrim yasitlarindan 6ay gerideden takip ediyor.doktorun tahminine göre beynin motor bölümüne yakin biyer anne karninda oksijensiz kalmis.nokto kadar bisey görmüsler.doktor devrimi cok begendi bu sefer terapiler ise yariyor dedi.devrime 2.bi terapi vercekler.simdi gittigimiz fizik terapisi 2.si cocularin motor ögrenim gelsimini hizlandiracak oyun terapisi.doktor diyorki gördügümüze göre artik kendi baisna oturuyor tepki weriyor oyun oynuyor.bunlarin hepsini 6ayicinde terapi sayesinde gelistirdi.cok kisa bi zamanda diger cocuklara yetisebilir diyor.evet bi aile olarak üzüldük ama RABBIM dermansiz dert vermesin.biz okadar zorlu sürecten gecttiki bu sonuc bize okdar korkutucu gelemedi.yinede sükrediyorum.insallah cabalarimizla yasitlarina yetisecek.bende esimde buna inanniyoruz.kizlar rabbim tüm meleklerimizi korusun diyorum.iyi geceler.

bizde balkonda herşeyi kaldırdık bi masa kaldı ona da çıkamaz,yere seriorum sofra bezini gezine gezine yiyo maşallah ezgiye bizde aynen inci gibi 3yaşında ancak gözrürüz o kiloyu ama bi arkdaşın kızı 1buçuk yaşından beri 14müş aldığı kilolar boya gitmiş hep dr normal demiş yani öle kalsa bile sorun diil zaten ezgi de çok uzun boylu olucak artık boya gider kilolar.bi sen bi ben hep girioruz derya tatil yapmıcakmısınız siz de, pazar günü işiniz yoksa gelin bruncha gidelim beraber
maşalah cnm ikiside çok şeker olmuş duru tam abla olmuş bilmiş bilmiş bakıyo seneye ona çok güzel ablalık yapar, biz treni kaçırdık ya artık çok zor sanırım şundan anlıorum, geçen sene bu zamanlar falan ne zaman 8saat üstüste uyuycam bunu dertediodum şimdi çocuk 9da yatıyo sabah 7ye kadar hiç uyanmıyo sabaha vıdıvıdı yapıorum neden bu kadar erken kalkıosun bize acımıyomusun falan die:))insan işte doyumsuz hep daha fazlasını istiyo:)))

buna da şükür cnm ben de sevindim sonuçta tedavisi olan bişey inşallah en yakın zamanda gelişimi normale döner devrimciin..:1hug:

gününüz nasıl geçiyo kızlar
biz 7de kalkış süt kahvaltı oyun falan 9buçuk 10 naz uyku ben 10buçuk pilates temizlik ve yemek:)12buçuk gibi uyanış öğlen yemeği oyun 2buçuk gibi havuz 4 4buçuk gibi eve geliş banyo ikindi çayı 5buçuk bazen uyku ben kitap okuma internet:) 6buçuk baba eve geliş naz uyanış akşam yemeği 7buçuk naz ve baba dedelere gidiş ben evi toplama 9 gibi naz gece uyku ben bitiş düdüü:))

selamlar herkese ay bizde bu sbaha 7de kalktık alışmısız 10 gibi uyanmaya dün gece 10da yatınca çağan sabah 7de ayağa dikildi valla 11 de uyudu şimdi bende yemek yapıcam önce size bakim dedim ayşegülcüm valla ben çağanla hiç bişey yapamıyorum artık sürekli oyanamak stiyor zaten yedir içir altın al valla anca uyuyunca bir yemek yapıyoryn okadar işleri akşam gelince babası parka çıkarıyor ozaman yapıyorum yoksa çok zor sana maşallah ne güzel kitap okumaya bile zaman buluyosun ya tebrik ediyorum seni
gülsücüm işallah yakında yakalar arkadaşlarını sen içini ferah tut canım bak sonuçlarda gayet iyiymiş

günaydın olmayan millet
inci naber cnm çağanın götürdüğünüz yerçok güzel cnm tama çocuklara göre çağanda çok güzel çıkmış resimlerde maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…