Günaydınlar,
Tam zamanları inatlaşmak için emelcim.Ben inatlaşmammaya çalışıyorum egehanla.Ama yemek konusunda inatlaşıyoruz.Bir süre sonra bırakıyorum ne yaparsan yap diye.
Bizim de tv sorun.Sabah 7,30 da kalkıyor, tivizyonu açsana bana diyor.Giydiriyorum, açıyorum tv yi.O da aslında seyretmek istediğinden değil.Bir ara sürekli tv başındaydı.Kanal değiştiremezdik, akşama kadar, daha doğrusu yatıncaya kadar hep onun istedikleri olurdu.Anneme biraz uzak tutalım tvden dedim.Sabah kalkınca açmadık televizyonu.Eğer ben evdeysem, egehanı farklı şeylerle oyalıyorum, ben yoksam annem puzzle filan çıkartıyormuş beraber yapıyorlar.
Şimdilerde biraz daha rahatız.İllaki tv diye tutturmuyor.O başka şeylerle uğraşırken kanal değiştiriyoruz, farkettiğinde illaki kendi istediğini açmak isterse de bitti diyoruz, biraz mızıldanırsa bak yok bitmiş senin istediğin diyoruz.Eve çizgi film cd si almadım özelllikle.Onu taktırıp başına oturmasın diye.
Bir de biz artık ağladığında yapmıyoruz hiç birşey.Babası da aynı bende.Bizden ağlayarak bir şey isterse kesinlikle yapmıyoruz.Ağlamayı kesersen istediğin şey olur diyoruz.Ama senin dediğin gibi yapmıyor allaha şükür.Kendini yerlere filan atsa da bir süre sonra sakinleşiyor.
Çağanın yaptığı da çok güzel:)))Çocuklar kimi özlediyse ona yaptırmak istiyorlar herşeylerini.Ben eve gittiğimde bana söylüyor.Geçen pazar ben de evdeydim.Babası dılardaydı.Akşam gelince babasına baba benim çişim geldi sen yaptır dedi.Birisini istediyse kesinlikle değiştirmiyor bir de.İllaki o kişi olacak yanında giden.
Nortmalde çişi geldiğinde hiç haber vermeden gidip yapıyor, sadece pantolonunu yukarı çekmeyi beceremediği için yaptıktan sonra gelip pantolonunu çekmemizi istiyor.
Akşam eve gittiğimde bana sarılıp annecim seni çok seviyorum demesi süper yaa, ne kadar kızdırsalarda bir sarılması ile herşey bitiyor.Bir de arkasından anneannemi sevmiyorum, seni seviyorum diyor:)))))Anneannesinin gözüne bakarak.Akşama kadar ona seni seviyorum diyor, akşam gelince eve onun pabucu dama atılıyor, bana sarılıp söylemeye başlıyor.