Serpil gerçekten söylediklerinde çok haklısın.
Ben egehanda bir çok şey için kimseyi takmadım.Diğerlerinde hep dışardan birileri ya şöyle olur, ya böyle olur deyip duruyorlardı.Bunda ben biliyorum dedim.Egehan emdiği sürece benimle beraber yattı.Eşim rahat edemediğinden bizi de rahatsız etmek istemediğinden 11 ay salonda yattı.Bana senden ayrılmaz hep yanında yatar dediler.Emmeyi bıraktıktan sonra ikimizinde rahat edebilmesi için odamıza park yatağını koydum, canı isterse orada yattı, canı isterse benim yanımda.Ama bir süre sonra kendi yatağında yatmak daha çok hoşuna gitmeye başladı.Ev taşıdığımda ona oda yaptım, yatağını odasına koydum.İlk geceden itibaren hiç sorunsuz yattı odasında.Biberon olayı bizde hala var.Emzik kullanmadı ama hala meyva suyu içerken, su içerken, gece sütünü içerken biberon kullanıyorum.O ne zaman bırakırsa o zaman bıraksın.Bardak kullanmayı biliyor ama ona rahatlık oluyor biberon.
2,5 yaşına kadar altını bağladım.Anneannemler filan aa olur mu koca çocuk dediler.Valla bana da ona da rahat dedim.O ne zaman hazır olursa bana söyler dedim, gerçekten de hazır olduğunda bezi bıraktık.Arada denemelerimde hep başarısız olmuştum.Ama zamanı gelince kendileri biliyor, gece bez,ini ben bağlayayım diye düşünürken 2. gece anne benim değil o, o pis dedi bağlatmadı.O zmanadan beri de üşümediği sürece, koaly kolay yatağa yapmaz çişini.Gece çok sıkışırsa beni çağırır, çişim geldi diye.
Çok uzattım ama herşey dışarıdakilerin ne diyeceğiyle ilgili olmamalı bence. Bırak istediğiniz gibi yaşayın hayatınızı oğlunuzla.Nasıl olsa bir süre sonra o kendisi isteyecek ayrı bir odası olmasını orada yatmayı.Ben babaannemle büyüdüm, 7-8 yaşına kadar onunla yattım.Ama sıkılmaya başladığımda ben kendim söyledim, diğer odada yatacağım diye. Sarıl oğluna yat boşver:))))
Ben de dün gece yine egenin yanındaydım:))Sarıldık yattık.Sabah uyanmış, bana sarılarak annecim seni çok seviyorum diyordu:)))Herşeye değer sözler bunlar işte.
Deryacım ben dizi seyretmiyorum, içimizi daha fazla karartıyorlar:))))