derya filiz gymboree mağzası acayip indirime girmişti ben duruya şort tişört elbise aldım 20-30 42 tl idi...
Evet derya gerçekten de akvaryum gibi burası...
Benim büyük oğlan da sinop üniversitesini kazandı:))))
Ezginin doktor olma düşüncesi süpermiş:)) Demek hamile doktoru olacakmış.Şimdiden konuşmaya başladılar ya bunları, diyecek bir şey yok.
Dün yine orman yangını çıkmış selimiye tarafında.Yangın helikopterleri uçuyordu.Egenin söylediği şey ben helikopterci olacağım.Helikopterle uçacağım oldu:))) İnşallah benim pilot isteğim, onun isteğiyle uyuşur da pilot olur:)))
Bence de odtüyü kazansında gerisi hiç önemli değil:)))
Hahhahahaha inşallah filiz konuşuruz o günleri de:)))
ayakkabının üzerine takılan var ezginin... ayagına göre ayarlanıyor... 35 numaraya kadar büyebiliyor... ama kullanamıyor ezgi... duruyor öyle...
Evet derya gerçekten de akvaryum gibi burası...
Benim büyük oğlan da sinop üniversitesini kazandı:))))
MerHaba
Gecmis bayraminiz kutlu olsun..telden okuyorum yazmak zor geliyo.. Bizim bayram cok guzel gecti esimin ist dan arkadaslari gelmisti datcaya gittik uc aile tekne turu yaptik vs guzel gecti..
Merallerle gorustuk egehanla guzel anlastilar ..ailemden uzak buruk gecer bu bayram diye dusunuyordum ama oyle olmadi ....
Simdide veranda da salincakta sallanirken yaziyorum :) biz cok sevdik bu evi bahceyi ecenin besledigi kedileride oldu cok mutlu..
Serpil , accu bu taaflara glirseniz imkan olursa gorusmek isterim...
Bi an yaslanmis olarak hayal ettim de insss o gunleride goruruz.
çok sevindim Meral'cim Allah bitirmeyi nasip etsin..
sinop üni.de kuzenim öğretim görevlisi birşeye ihtiyacınız olursa yardımcı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?