Tarif icin tesekkurler serpil.salep bulamadim yarin misir carsisi varmis oraya bakacagim..esim tutturdu dondurma makinasi alalim madoyu zengin ediyoruz diye :) masraf olmasin diye almak istemiyorum tasinmaydi eksiklerdi derken baya bi acildik...
Birde buranin havasi eceye iyi gelir belki istahi acilir dedik ama yok ece ayni ecebize yaradi sozde rejim yapacaktik ama yalan oldu gene
Pazartesi gunu annemle babam gelicek pek bi mutluyum
Yalnız Ezgi'nin saç rengi süper, inşallah öyle kalır büyüyüncede, birtürlü tutturamadığım renk.
haatice
1 lt sütü kaynamak üzere ocağa koy. bu arada sizin oralardan almıştık evvel bir zamanda damla sakızının ertilmiş kavanoza doldurulmuş hali vardı. ondan yarım çay kaşığından daha az damla saakızını 1 su bardağı şeker ile iyice ez. blenderla iyice karıştırabilirsin. 1 yemek kaşığı da toz salebi (marketten değil aktardan al) onları karıştırıp kaynayan süte ekle karıştırarak 10 dk. pişir.arada karıştırarark soğumaya bırak. kıvama geliyor soğudukça kalıplarına koy dondurucuya arada dondurucuda ilkende karıştır. ilk üç saat içinde tabi. sonra keyfine bırak.
bu arada çikolatalı yapmak içinde bir kısım dondoya sıcakken bitter çikolataları kır ve karıştır erir al sana çikolatalı ve sade dondolar. eline sağlık şimdiden. un mun yok eksiki oldu tarfii diye düşünme.
derya ezgi koca kız olmuş yaaa bayıldım gülüşüne allah yavrularımızın yüzünden gülüş eksik etmesin.
filiz takım güzelmiş. tay tüyü kumaşları bende araştırdım çok kullanışlıya benziyor baya bi forum dolaşmıştım hemen herkes memnun. bende düüşünürsem tey tüyü düşünürüm.
bu arada senin köylü kezban dediğin o elif varya maşallah şu afet afgan kızları varya onlar gibi çıkmış resimde ama yüz hatları çok güzel genç kızlığınoı düşünemiyorum.
geçen çağan eve anne bugün bizim okula çok güzel bir duru başladı diye geldi. oğlum çokmu güzel benden demi güzel dedim hep hayır sen en güzelsin derdi diyyoki anne bu senden de güzel.
sordum gözü ne renk saçı ne renk siyah anne gözleride saçlarıda kaşlarıdaaa. bebekkende esmer severdi gerçi her siyah saç esmer değil benim de bembeyaz tenim siiiyah saçım vardır esmermiyim değil. ama çağan bildiğin esmer seviyo çok güzel duruda esmer güzeliymiş.
hahahahah şimdiden başladı güzeller, yakışıklılar hayatlarında:)))
Bizim de eminemiz vardı.
Benim koltuklarda kadife, annem beğenmişti.Sıcakta üzerinde oturulmuyor.Ama daha alalı 2 sene olmadı, o yüzden değiştirmem çok zor.Zaten aldığımızın haftasına egehan çizmişti bütün kollarını.Şimdi beyaz üzerinde mavi karalamalara, koltuğun kendisi mor, eflatun karışımı.Rengaren oturuyoruz:)))
Hoşgeldin nazlı.Tatilin tabii biraz buruk ama güzel geçmiştir.İlk kez ayrılıyorsun sonuçta çocuklardan.Ama şimdi bir süre eski düzeni oturtmak zor olacak tabii:))))
Hatice gözün aydın canım,anneler geliyormuş. Bu ortamda yemeden duruluyor mu:))))
Bir ara bende düşündüm acaba alsam mı diye dondurma makinası:))) Her gün okul çıkışı bir dondurmamız var.Markete uğrayıp dondurma almadan ofise gelmiyoruz:))) Ama evde uğraşmakta ayrı dert.Bir ara evde ekmek yapayım diye aldım ekmek makinası, ilk zamanlarda hergün, haftada bire düştü, şimdilerde dolap süslüyor:)))
:)) zaten özellikle koydum resmi özendireyim sizide doğurun diye hehhehh yaşasın kötülük
aman erkeğinde ayrı tadı var olsun, bir kız bir erkekte çok güzel bence, iki kızın ayrı bir güzelliği var, ama iki tane erkek okadar güzel olurmuyduuu onu bilmem tabi :) anneler illaki bir kız ister. Sen kızın birini garantilediğine göre korkma yani yap birtane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?