iyi günler kızlar
derya öncelikle geçmişolsun
okulun yaptığı da çok saçma bu çoçukların ilacı olacak tabi ki tam gün bakıyorsan her sorumluluğu alacaksın
ben de çok kararsızım okul konusunda bilseydim böyle olacağını özele bakardım devlet daha iyi diye düşündüm
bizimkinin öğretmenin de problem dün diyoor ki keşke öğretmenim böyle sinirli olmasaydı diyor herkese bağırıyor diyor
tabi ki kuralları koymak zorunda ama bu çoçuklar 3 yaş çoçukları
çok da sessizliğe gerek yok bence senden SBS başarısı istemiyeceğiz yanlış mi düşünüyorum kızlar ?
ilaç konusunda da ,bizim okul ateşlenince falan kendileri ilaç vermiolarmış ama çocuk yanında getirirse saatinde ya da gerektiğinde veriolarmış..
atesi çıkn çocugu napıyorlarmış peki...
slm... bizim duvar sabah yoktu kapıda :)) müdür yardımcısı kapıdaydı. ezgiyi aldı sınıfa gçtürü. damlasını aldı. nezaman koyayım dedi.
iyi sevindim dinlemelerine..
gözümüz çok daha iyi. yarın sabah iyi haberler alırız inşallah.
emelcim diger okulu ezgi istemiyor. sıkıldı ordan iyice. 3 aya yakın gönderemedim. bizim her adada okul varya. hep ben artık buyuk okula gidicem dedi durdu.. önceden yaşı tutmuyordu bunlar buyuk okul demiştim :))
şimdi çok memnun. birde kısa olması daha hoşuna gitti. ama hala aglayanlar varmış.
dun ilk defa yattı okulda... yattık uyuyamadım. bir çocuk agladı bagırdı diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?