valla sevda bende bıktım o işlerden de lazer beni korkutuyo diğer dokularda zarar verecek diye. çekiyorum işte.
filiz normal nezlesinde gribinde falan hiç böyle olmaz bişey beklemez ne biliyim yaa bu tuhaf bi durumdu işte. normal dışı yani daha önce karşılaşmış olsam böyle bir hali ile burda anlatmazdım bile normal hali derdim adam normalin dışına çıktı. şaşkınım işte.
Serpil başka birşeyi varda saklıyomu diye şüphe ediyo insan anlattıklarından doğrusu, Allah beterinden saklasında.
Sevda çok iyi ya benim yerimede yap o dediklerini, geçen bayramdan beri kuaföre kaş aldırmaya bile gitmedim :)) neyseki öyle göze batan kaşlarım yok.
lazer konusunda bende serpille aynı düşüncedeyim, dokulara ve de iliklere bile işler yani lazer, o yüzden hiç yaptırmaya cesaret edemedim yoksa bende çok dertliyim bu konuda da. Birşey olsa ondan bilirim sonra.
Saçlarım çok kötü oldu benim ya bu ara çok yıprandı tel tel kabarıyo, acayip dökülüyo avuç avuç, doğum sonrasındaki gibi aynı, yıllardır ilk kez omuzuma kadar uzatabildim perma sevdasından ama bu yıpranmışlıkla permada yaptıramıyorum, kestireyim gitsin bari yine napiyim.
Elif'in saçlarını keselim diyip duruyo babası, rahatlasın çocuk diyo ama kıyamıyorum birtürlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?