Bugünde okul tatil Elif'in, sabah kendini yerlere attı okula gidicem ben diye, tatil kimse yok okulda diyoruz anlamıyo bağırıp çağırıyo, resmen yerde sürükleye sürükleye soktuk içeri çektik kapıyı, apartman inliyodu sesinden, Allahım yarabbim bu kız çok enteresan yahu
haydaaa yok artık ben defneyi herşeye muhalefett olmakla suçlarım ama seninki daha fena sen bugün tatil ama sen okula gidicen deseydin bu seferde gitmicem diye tuttururdu sanamı yapıyo acaba sen ne dersen tersini inatlaşıyo bizimkide kalkmış sabah bugün bayrammı diyo elifi okuldan kim alıyo bide yarım gün diyodunuz naptın
AA filiz ne iddarisi resmi tatil.bize bile tatil yaa.
meral ordasın sana bi soru sormuştum ama okuyamamaış olabilirsin. günlük yağı almıştık szin ordan kokusu erimiş plastik kokusu gibi geldi bana. ağır keskin bir kokusu var tadı da hoş bişey değil. bi problem yoktur dimi. birde balın içine ne kadar katıp yiycektik ki onu..
Günaydın hanımlar,
arife günü çalışanlardan biride benim maalesef :)
Kurban bayramınızı ve Cumhuruiyet bayramınız kutlarım..Hep birlikte nice bayramlarımız olsun inşallah..
Cumartesi günü ameliyatımızı olduk Allah şükür çok iyi geçti..yavaş yavaş iyileşiyor yumuşak yiyecekleri yemeye başladı..
ama 3 gün zor geçti pilav yemek istiyorum diyip durdu :)
Filizcim sen de bugün çalışanlardansın kolay gelsin sana da :)
ne biliyim filiz bende hayatımda ilk defa arefeyi tam gün tatil görüyorum. eşim çalışıyo doğal olarak bizde evdeyiz. bizi de öyle her memur sınıfına sokmuyorlar.
aylin çok geçmiş olsun en kötü sü bu olsun.
bende 7yi 20 geçe veriyorum servise akşam 6 buçukta geliyo. dediğin gibi yapacak bişey yok. çocukum bir buçuk yaşından beri her sabah bizimle kalkıp el kapılarına gitti.
anladım meral 30 lira vermiş o yağa bizimki şimdi sahtesin mialmışız yani inanmıyorum bulana kadarda kaç kişiye sormuştuk. gökmen gökmen diye diye bitirmiştik tatili:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?