selam...
derya canım doğum günün kutlu... olsun dileklerin kabul olsun nice yaşlara ailenle beraber kutlaman dileğiyle iyiki doğdun:)))
ezgi mutlu sen mutlu inşallah okulla ilgili birdaha sorun yaşamazsınız iyi olmanıza sevindim:))derya idrar yolu enf varsa oda mide bulantısı yapıyo idrar tah yaptır istersen..
hatice canım hoşgeldin ayrıca ne ameliyatı olucaksın geçmiş olsun...
kuzi boş ver arada eşinden faydaalan o kadar rahata alıştırma ev iş çocuklar kandini çok yıpratma boş ver...
ay ölürmüsün öldürürmüsün. yap et şaka yaptım de sıyrıl işin içinden iyi..
filiz eskidenmiş kadınların geç hazırlanması benimkide ööyle ben kavga gürültü hallettim biraz. beni işe eşim bırakıyodu nceden çağanın herşeyni hazırlıyodum indiriyodum o da kullan aravayı diye diye sonunda başladım kullanmaya yine ben yapıyorum. benim daha erken çıkmam gerekiyo evden eşimin işi yürüme mesafesi benimki 13 km. çağanı o indircekti güya baktım aynen devam ben işe geç kalıyorum. en sonunda iyi valla araba kullanmamı kendi rahatın için istemişsin dedim. böyle yapcaksan kullanmıyorum beni sen bırak al dedim değişti. ama kapıya çıkar çantasını versene der eğilip almaz. senelerdir yetti bana göbeği. napıyım zor eğiliyorum göbekten der:))
bırakma sende madem sana yapıyo elif off valla canım üzüldüm de ağladım deyince bende laf ediyorum işte.
büyüycekler geçcek diye klişe bi laf edeyim bari..
derya iyiki doğdun o zaman. nice güzel yılların olsun. senin eşin sana sürprüzler hazırlamıştır şimdi neyse anlatırsın dimi:))
nazo o kadar kısa zamanda iyi hallettin valla maşallah sana.hadi en kısa zamanda annenlere git
emel ben geçmiş olsun dedim mi onata. demediysem diyim. o haticeyle buluşmuşsunuzdur siz bugün. hasret gidermiştir ece ve onatta.. ya da hala görüşemediniz mi kiiiiii
meral evet yaaa bende rahatım valla. gerçi tütü mütü özenirdim yapmaya ama saç ör toka tak onlarla uğraşamazdım zaten çağanın kız versiyonu olsaydı o da uğraştırmazdı.
biz de kuranımızı okuttuk. üstümden o yük kalktı. gerçi ben hiçbirşey yapmadım anam babam yaptı da:)) öksürüğüm azdı iyice yine c.tes, doktordaydımm(postacıya izin vermişler gitmiş mahalleyi dolaşmış) bende tatil günümde de hst.nedeyim.
astımım azmış kiii üfff ne azmak bisürü ilaç başladı doktor amca..
şimdi az daha iyiyim. neyse çağanın d.günü için çalışmalarım devam etmekte.
merhaba
herkese çok teşekkür ederim. güzel geçti dogum gunum. mide bulantımda bu sabah olmadı. sanırım iyileştim :))
ezgi aynı ama ona bozugum biraz ....
öglen yemek yemiyrmuş. sadece ekmek yemiş. uyumamış.
yardımcı ögretmeni sahiplenmiş. oyunlarda hep onu yanına alıyormuş... yemekte yanında oturtuyormuş.
arkadaşlarına biraz oynayabilirsinizama o benim diyormuş...
allahtan kızda onu sevmişte .... o da ilgileniyor. çok zeki çok akıllı bayılıyorum ezgiye dedi... dedim öyle de gerisi fos :))
gercek ögretmenide çok kıskanç ve paylaşımı hiç yok diyor...
ama derslere katılımı ve oyun oynaması falan iyiymiş...
dün oyuncak günüydü. bebegi hiç çantadan çıkarmamış. neden diyorum. uyumak istedi bebegim diyor :)
dedim psikologa ilgilen biraz. düzelt şu kızı :)))
bakalım. bu da gececek :))) her dönembirşeyine üzülüyorum... sonra geçiyor...
Nazlıcım bugün buluştuk haticeyle mesajını şimdi okudum canım eğer bir daha buluşacak olursak ararız seni de Haticenin çok işi var çünkü bilmem bir daha fırsatı olur mu bende çok isterim
sorma Meralcim bir daha gitmem o hastaneye kendi doktorumuzdan şaşmam çocuğun bir şeyi yokmuş meğer
Deryacım,yeni okulunuz hayırlı olsun, doğum günün kutlu olsun, mide bulantın hemen geçer umarım :)) yoksa Ezgi çok sevinecek
sağol canım gitsede gitmese de hastalık olcak bağışıklık kazanmalı artık o yüzden inşallah haftaya pazartesi başlatıcam
sağol Serpilcim buluştuk valla bugün aslında alışveriş merkezinde buluşacaktık sadece ama çocuklar ayrılmadılar bir türlü sonra bize geldik akşama kadar oynadılar sonra eşim gelince bıraktık onları ananelerine, saat 11 den 18 e kadar beraberdik düşün kudura kudura bir hal oldular Ece bizde kalmak istedi Onat gitmesin istedi düşün hala ayrılmak istemiyorlardı ,nasıl özlemişler birbirlerini anlatamam sarıldılar öpüştüler elele gezdiler durmadan oynadılar Onat aylardır bugünkü kadar mutlu olup eğlenmemişti , durmadan birbirlerine seni çok özledim seni çok seviyorum canım arkadaşım deyip durdular , çocukluk nasıl bir şey ya ne kadar masum na kadar temiz o minicik yüreklerine özlem duygusu oturmuş kavuşmanın mutluluğu yerleşmiş sanırsın bilmezler bu duyguyu ama nasılda biliyorlar canlarım benim
geçmiş olsun Nazlı, Hatice 10 gün kadar daha burada ama ameliyat işi varmış haftaya o yüzden sadece bu haftası varmış dolaşmak içinGünaydın sağolun kızlar iyi dilekleriniz için Allah sizede evlatlarınızdan iyi gün göstersin emelcim bizde 7de kalkıyoruz hatta bu sabah 6da kalktılar dereni tekrar salladım defnede gitme baba diye ağladı sonra oda uyudu bende 9da kalktım sersem oldum ama kızlarda öksürüyo burunları tıkalı doktoru aradım ilaç verdi zaten defne bi posta şurup içti sonra burun tıkanıklığndan hafif orta kulak iltihabı oldu antibiotik içti yine öksürük şurubu içti şimdi yine napıcaz bilmiyorum tam hafifliyo geçti dlyorum tekrar başlıyo bide şlmdi deren çıktı
bizim doktorumuz karşıda ataköyde çok iyi bir profesör yaşlıda bebekliğinden beri gidiyoruz ama son 1 yıldır artık buralarda başka hastanelere de gitmiştik en çok kozyatağı central hospitala gittik hatta en son oradaki dr iğneleri dayadı bize bir daha da gitmem artık oraya, kadıköy şifada var bir dr onuda severim Ceyda Ekiz iyi bir drnereye götürüyosun doktora emel.
Ay filizcim Allah yardımcın olsun benimki maşallah yardımcıdır misal bulaşık mak. Boşaltır çamaşırları toplar hatta mutfakta elde yıkancak tava tencere varsa yıkar kurular kaldırır gece kızlara o kalklar derene mama defneye süt verir ne bilim dışarı çıkıcaksak ben dereni o defneyi giydirir sonra ikisini alır babaneye iner orda bekliyoruz hazırlanıp inersin der çok şükür çok yardımcı eşimin bekarlığını bilen bi arkadaş inanmıyorum bu adam nası böle oldu diyo çok rahatmış gamsızmış falan kız arkadaşı buluşalom dermiş eehhh gelemem şimdi dermiş mesela h.sn için plan yapardım hani şuna gitmek lazım falan diye suratlanırdı misal anneme bırakırdı bizi anca akşam gelirdi naptın öf sıkıntıdan patladım bişey yapmadımm derdi sonra sonra anladı bizsiz zevk almıyo yapcağı bişeyde yok şimdi program yapıyım öle karşı gelmiyo ama kendi içinde düşünüyo yaaa orayamı gitçez sonra diyo niye karşı geliyosam sanki evde napcam diye yani kendini9 farkında bu akşamda sen ona konuş sende böle bölesin de ben stresliyim sebebi bu de
geçmiş olsun Nazlı, Hatice 10 gün kadar daha burada ama ameliyat işi varmış haftaya o yüzden sadece bu haftası varmış dolaşmak için
bizim doktorumuz karşıda ataköyde çok iyi bir profesör yaşlıda bebekliğinden beri gidiyoruz ama son 1 yıldır artık buralarda başka hastanelere de gitmiştik en çok kozyatağı central hospitala gittik hatta en son oradaki dr iğneleri dayadı bize bir daha da gitmem artık oraya, kadıköy şifada var bir dr onuda severim Ceyda Ekiz iyi bir dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?