ya ben ne biberonla ne kaşıkla süt verdim,yakında işe başlıcam,alıştırmam lazım dimi ya önceden,bide almazsa???emziği almıo biberonu nasıl alırki?
ya ben ne biberonla ne kaşıkla süt verdim,yakında işe başlıcam,alıştırmam lazım dimi ya önceden,bide almazsa???emziği almıo biberonu nasıl alırki?
size birşey anlatıyım,teyzem bebekken anneannem tarlaya gitmek zorundaymış,ondan dolayı teyzeme kaynanası bakıormuş.Kadın bakmış bebek emmeyince durmuyor,oda kendi göüsünü vermiş teyzem eme eme babannesinden süt gelmiş.
biberonları nasıl aldınız,ben daha hamileyken hastanede olurda lazım olur die dr brows un almıştım o zamanlar pek bilgim yoktu tabı,damaksız almışım,hiç deliğine falanda bakmadım ,körlemesine almışım yaa((
benım kındede içinde gaz yapmasını önleyıcı ince bi çubuğu var,tabi benım biberondan önce sağma makınesı almam gerek ya,aventın manuelını önerıolar siz ne kullanıosunuz???
benım kındede içinde gaz yapmasını önleyıcı ince bi çubuğu var,tabi benım biberondan önce sağma makınesı almam gerek ya,aventın manuelını önerıolar siz ne kullanıosunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?