elacım ben hala eldiven kullanıyorum bu yüzden benimkinin de elleri hep yüzünde,nasıl tırnak anlamıyorum bende sanki bi gecede uzuyorlar.
özlemcim seninki pek hareketli maşallah,nasıl döndümüş kendini o derece yaramaz mı olacak yoksa annesi
günaydınlar
inaysa benimki de yapmasın artık ya, ishalmi acaba anlamıorum doğduundan beri en az 4kez yapıo, her emzirmeden sonra cııııırrrrt bazen az bazen çok var mı böyle hep mıçan bebek:)
kızlar tırnak makası olarak ne kullanıyorsunuz,ben chicconun makas şeklinde olanını almıştım çok memnunum,büyük kızımda bebedor un bebekler için olan tırnak makasını almıştım. tırnaklarını keseceğim zaman resmen bunalıma giriyordum acıtıcam diye şimdi bunlar çıkmış çok rahat ettim
gerçekten.
talya beb bebedorun kını kullanıorum,deiğin makas gibi olanı görmedim,ewet bıraz streslı oluo kıpır kıpır olunca bebekler
avatara mı yoksa aşağı kısma mı koymak ıstıosun resım?
cok garıp ya karnmdada hıc hareket etmezdı zor tutmus kendnı cıkınca hızını alamadı kuzucum kaydirigubbakcemile3
bende chicconun makasını kullanıyorum ev tırnak makasından geçilmiyo ama makas en rahatı kaydirigubbakcemile5
aman maşallah diyelim hareketli çocuk sağlıklı çocuk derler annesi
ben de öle biliorum bi de yaramazlık yapınca bak şu veletin yaptığına denir die,mecazen..eşim tutturdu kötü bişi demek die!!de ne demek??offsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?