kuzicim geçmiş olsun canım.bir aydan önce kesinlikle ilaç kullanılmıyor..bizde de aynen öyle burun akıntısı var polikilinikte ilaç yazdılar cesaret edip vermedik.iyiki de vermemişiz.yeni doğan uzmanına götürdük kesinlikle bir aya kadar öyle ilaçlar verilmez dedi.kilosuna göre dozları ayarlanıp hastanede verilirmiş.serum fizyolojik damlayı kullanabilirsin onun hiç bir sakıncası yokmuş.birde uzmana götür yinede ciğerlerini dinlesin o versin ilacı..
kıslar alabiliyorsa emzik verin ben dr uma sordum elini enmesinden iyidir dedi alıyorsa ver dedi ama çağan almıyor bir türlü zaten birde benim oğlan bir seferde sadece tek memeyi emiyor öbürünü almıyor dr gazını çıkarınca öbürünü ver dedi ama almıyor bir türlü bende zorlamıyırum ac olsa alır herhalde
kızlar benim oğlanda çok uykusuz..yarım saat en fazla bir saat uyuyor.onadada arada kaç kez sallanıyor mızıklanıp duruyor..çok şükür hastalıkları atlattı.daha doğrusu özel hastanede yapılan testte değerler yüksek çıkmış.üniversite hastanesine götürdük ordaki değerler hastaneye yatacak düzeyde çıkmadı çok şükür..şizin bebişlerde mi böyle uyukusuz.birde bizimki memeye yapıştı bir emmeye başlarsa en az yarım saat.emzik yaptı resmen beni.memede uyuyor.gazını çıkaralım derken uyku kaçıyor tekrar emmeye başlıyor.en sonunda yeterki uyusun diye gazını çıkartmadan yatırıyorum.gazı için siz ne yapıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?