slm arkadaşlar umurım tüm anneler ve bebekleri iidir hihoyyyt
ben çok iyiim 4 kilo daha vermişim a.s eh artık kırkımızda çıktı yerimseniben bu akşam recep ivedie gittik gerçekten çok güldüm mutlaka gidin uzun zamandır bu kadar gülmemiştim gora yanında halt etmiş..
teyzeleri şuanda oğluşum yanımda yatıo onu böyle içime sokasım gelio nasıl bişey bunlar yaa ALLAH'ım ne olur isteyen herkese nasip et bu duyguyu bizler gerçekten çok şanslıyız o kadar masum ve korunmaya muhtaçlarki :asigim:
Blooms çok kıskandım yaaa, nasıl gittin sinemaya delikafadulden??? Ben de gitmek istiyorum ama acıkır ve uyanırsa ortalığı yırtar. Sanırım süt sağıp bıraktın..
Dün gece biz de korkunç bir gece geçirdik , . 21:15 ten 01:00 'e kadar bir bebek nasıl uyanık kalır anlamıyorum. :ecrin_bebek:
Ben deliksiz uyumayı çok özledim. :bbo:
Kocamı da çook özledim (beraber olsakta bi sohbet bile edemiyoruz) :içelim:
Ve son olarak kocamı çok özledim :asigim:
Blooms çok kıskandım yaaa, nasıl gittin sinemaya delikafadulden??? Ben de gitmek istiyorum ama acıkır ve uyanırsa ortalığı yırtar. Sanırım süt sağıp bıraktın..
Dün gece biz de korkunç bir gece geçirdik , . 21:15 ten 01:00 'e kadar bir bebek nasıl uyanık kalır anlamıyorum. :ecrin_bebek:
Ben deliksiz uyumayı çok özledim. :bbo:
Kocamı da çook özledim (beraber olsakta bi sohbet bile edemiyoruz) :içelim:
Ve son olarak kocamı çok özledim :asigim:
ay ne gzüel sheeda ya söylemsi ayıptır ben hiç özlemedim kocişi oda tam tersine daha ne kadar beklicez deyip duruyor hergün bahane üretiyorum valla bakalım ne kadar sallıcam ya kıslar normalmi sizce bu :çok üzgünüm:
birde kızlar kırkımız cıkmasına rağmen benim hala akıntım var.sizlerde durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?