settings/privacy/ buraya manage diyip giriyosun senin face te bile olduğunu bilmesini istemediğin insanları burdan blocklaya biliyosun yok eğer facete benim iznim olmadan kimse bilgilerime fotoma falan bakamasın dersen o zaman yine settings privacy profile diyosun açılan sayfada hepsine only my friends'i işaretliyosun umarım doğrudur !!!!! başka bilen arkadaşlar varsa doğru mu bu söylediklerim
tünaydın kızlar...
istanbulda hava çok güzel ama eşim ve ben grip olduk burnum çeşme gibi akıyo başımın ağrısından ölüyorum:çok üzgünüm:
dün akşam kızkardeşimde evlendi kendime çok şaşırdım hiç ağlamadım daha dün annem doğum yapıp kucağında eve getirdiği günleri hatırlıyorumsenağlama
ya aranızda sezaryen olan varmı.bu kızarıklık nezaman geçecek.hala kızarık duruyor ve çok kaşınıyor ameliyat yeri.çatlaklarda sinir bozucu :)
benim saçlarımda çok dökülüyor bioblas aldım ama faydası yok priorin alacağım.daha önce onun faydası olmuştu.
bizde ailecek bir saç dökülmesi var.eşimle ben kel kalıcaz yakında.eymende saç döküyor.yakında üçümüzde bone takıpta gezdelikafaduldenice evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?