2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

davet gönderdim canım:)

şeyda daveti kabul etmeden bi bakar mısın sayfam herkese mi açık?çünkü ben dediğin gibi kullanıomuşum??

günaydnlar bir bakayım dedim size kıslar bbenide ekleyin facede ok mi pikniğe gidiecez çanta hazırlıcam hepinizi öptüm kocaman aaaşaama görüşürükkkkkkk

tünaydın kızlar...
istanbulda hava çok güzel ama eşim ve ben grip olduk burnum çeşme gibi akıyo başımın ağrısından ölüyorum:çok üzgünüm:
dün akşam kızkardeşimde evlendi kendime çok şaşırdım hiç ağlamadım daha dün annem doğum yapıp kucağında eve getirdiği günleri hatırlıyorumsenağlama

çook geçmiş olsuna.s.
kardeşine de mutluluklar dilerim,bi yastıkta kocasınlar:içelim:

ElagÜlce geÇmıŞ olsun.. BebeĞe bulaŞtırmadan geÇer nıŞ.. Benımle ablamın dÜĞÜnÜ arasında 4 ay falan vardı, Çok aĞlamıŞtım ben. Yurt dıŞınına gıttıĞındende olabılır.. Allah bır yastıkta kocatsın...

neyse hanımlar ben çıkıyorum... kendinize iyi bakın, keyfili pazarlar diliyorum...

merhaba kızlar

ZEYNEP çok üzüldüm.problem ne bilmiyorum ama neden kk dan uzaklaşma kararı aldın.bu topikte sevdiğim kişilerden biriydin.

hera hamilelikte yaşadıklarımı şuanda bende yaşıyorum.acayip bir mide bulantısı kokulara karşı tiksinti var yine.neden oluyorki acaba.ben doktora bile gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
benim saçlarımda çok dökülüyor bioblas aldım ama faydası yok priorin alacağım.daha önce onun faydası olmuştu.

bizde ailecek bir saç dökülmesi var.eşimle ben kel kalıcaz yakında.eymende saç döküyor.yakında üçümüzde bone takıpta gezdelikafaduldenice evde

bizim kız uyumadıki,çalar saat gibi her sabah 7 de kalkıyorda.babamız evde diye oyalandık bugün.ya bizim kız iyice tembelleşti,kendini çuval gibi bırakıyor,kafasını daha tam dik tutamıyor.bakalım nezaman tutacak.

benim saçlarım zaten seyrekti iyice açıldı.priorin süte zarar vermezmi.zayıflamak için şu lahana formülünü okudum.deniycem bakalım fayda edermi.

ya aranızda sezaryen olan varmı.bu kızarıklık nezaman geçecek.hala kızarık duruyor ve çok kaşınıyor ameliyat yeri.çatlaklarda sinir bozucu :)

ya aranızda sezaryen olan varmı.bu kızarıklık nezaman geçecek.hala kızarık duruyor ve çok kaşınıyor ameliyat yeri.çatlaklarda sinir bozucu :)

benimde hala kırmızı hemen gececek bısey oldugunu sanmıyorum zaten. allahtan çatlağım yok

batuhanında bu aralar çok dökülüyor saçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…