2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim kızımda tam tutamıyor eşim arabaların arkasına konulan başı sallanan köpekler var ya ona benzetiyor normaldir yani takma kafana
ismiye bizde ilçede oturup her istediğimizde gezemeyenlerdeniz.Gerçi cuma günü buraya yakın bir kaplıcaya gittik cumartesi geldik bugün evdeyiz.

chef bizim iki ay sonra tayinimiz var,bu sefer il çıkacak diye umuyorum o zaman rahatça gezicem bu kadar çocukla nasıl gezilirse artık

ne güzel canım kurtuluyorsunuz yani ilçeden biz daha 3 yıl buradayız.Bursaya gitmeyi iple çekiyorum.En fazla 2 haftada bir gidiyoruz ama her istediğimiz zaman olmuyor.Olsun çoçukla gezmek zormuş ama daha zevkliymiş.Sende alırsın hepsini gezersin güzelce ne olacak.

hosbulduk ismiyecim ben de dua ediyorum ins.uyur diye...gece hic susmadi perisan oldum valla..sen nasilsin?

iyiyim kançiçeğim bizim gecemiz iyide gündüz beni hiç bırakmıyor doymadığından şüphelenmeye başladım,yarın doktora götürücem en son iki buçuk aylıkken gitmiştik doktora 5600 dü şimdi evde kendimle tartınca 6200-6300 falan çıkıyor.chef valla bazen işkence oluyor.delikafadulden

ismiye agliyor mu ki doyurduktan sonra?
mama mi veriyorsun yoksa sadece emziriyormusun?
kilosu da iyi masallah ne fazla ne de az.

kançiçeğim şimdiye kadar sadece emzirdim ama bazen emerken bırakıp ağlamaya başlıyor memeyi almıyor,bu aralar göğsümde çok boşalıyor,bir buçuk ay dada 600 gr az geliyor gözüme bilmiyorum yarın doktora gidicem bakalm ne diyecek.

slm kızlar..bitek ismiye var gerçi..

dün dr a gittik, moralim bozuldu biraz..1 ayda sadece 400 gr almışız..tamam gün içinde pek emmiyodu falan ama, bu kadar da beklemiyodum senağlama ve dr herşey normal bu aylarda kilo alımı yavaşlar, anne sütüne devam dedi..diş çıkarma süreci başlamış ağız suyu, huzursuzluk vs ondanmış (sanki biz bilmiyoduk :1closedeyes:)
DPT, polio yapıldı dün ve akşam çok ateş yaptı..ilk kez hastalıktan bu kadar ağladı oğlum..çok feciydi, ben de ağladım onunla..neyseki düşürdük ateşi de rahatladı uyudu..çok zormuş gerçekten..Rabbim kimsenin yavrusuna hastalık vermesin..

ismiye 600 gr mı almış 1,5 ayda..aynıymış bizimkisi..bize dr normal dedi, bilmiyom valla..gerçi gelince araştırdım netten 4. ayda 400-800 gr arası alınırmış..bizimki alt seviyede yani..bakalım sizinki ne diyecek..boyu da 3 cm uzamıştı..

merhaba ayça aynı dertten muzdaribiz anlaşılan bende yarın gidicem doktora,çarşambada aşımız var gitmeden ateşdüşürücü vermeyi düşünüyorum inşallah ateşi çıkmaz.

ben evde kendimle tarttım ama doktordakiyle aşağı yukarı aynı çıkıyor,boyunuda en son 64 ölçtüm yarın bizim doktor ne diyecek bakalım.inşallah normaldir.

hadi bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirsin..ben önce tartıdaki ibreyi görünce şok oldum ama, sonradan sakinleştim..hele akşam ateş faciasından sonra..sağlıklı olsunlar da, gerisi hiiç önemli değil..

haklısın ayça önemli olan sağlıklı olması,ama zaten sağlığıda gelişimine bağlı, endişeleniliyor.neyse benim çıkmam lazım sonra görüşürüz.

tamam cnm, görüşürüz, güzel haberlerle gel..
ben de geçmişi okuyorum..
SEDA; ben senin ticker ını görebiliyorum cnm..benimkiyle aynı..zaten benimkini de kimse göremiyordu..linay görmüştü bitek..seninkini de o görebiliyordur hewralde..biz bitek nilay a oynuyoruz

Meraba bayanlar.. Bizde gezmeden geldik ... Şimdi kuzumu uyutacağım sonrada keyf yapacağım tv nin karşısında..
Hepinize iyi akşamlar yarın görüşerik...

kızlar bizde sizdeniz hatta daha fena1 ayda sadece 260 gr almışız
meyve suları prüe ver dedi ama yemiyo yemiyo

bizde 20 gündür 200 gr filan almışız.evde tarttığım kadarıyla.bu ayda yavaşlıyormu acaba kilo alımı.

aycatekin geçmiş olsun kuzuna..aşıdan sonra calpol verin demedi mi hemşire? biz de perşembe günü gidiyoruz aşıya. tırstım bak..

irem cim, 4. aydan sonra yavaşlıyormuş kilo alımı, netten ayrıntılı bakabilirsin..

dagevi sağolasın..ben yurtdışındayım, dr ateşlenirse paracetamol verin dedi..önce de hep öyle diyordu, hiç ateşlenmemişti, kullanmamıştık..2. aşılarda oluyormuş sanırım, birden çıktı. aman ihmal etmeden verin siz..inşallah çıkmadan önüne geçersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…