2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence bu havalar falan gecen seneyı hatırlatıyor ondan. bende sürekli değil ama kahvaltı özellikle çok hatırlatıyor

benim saçlarım zaten seyrekti iyice açıldı.priorin süte zarar vermezmi.zayıflamak için şu lahana formülünü okudum.deniycem bakalım fayda edermi.

şampuan zararı olurmu dersin.diğer şampuanlarların bir zararı olmuyor bununda yoktur sanırım.bende zayıflamak için sirkeli su içmiştim.vüzudumdaki şişlik inişti ama kilom aynı zaten bir hafta içebildim onuda.

ya aranızda sezaryen olan varmı.bu kızarıklık nezaman geçecek.hala kızarık duruyor ve çok kaşınıyor ameliyat yeri.çatlaklarda sinir bozucu :)

bende sezaryen oldum benimkide kızarıklık şeklinde bir çizgi.geçmedi hala.

ya yine kafama takıldı.benim kızım kafasını tam dik tutamıyor,biraz tutuyor sonra yoruluyor.sizin bebeklerinizde durum nasıl?böyle çok diri değil.bilmiyorum herşeyi kafaya takıyorum canım sıkılıyor

bence o kadar telaşlanma.henüz küçükler.bazen eymende tam hakim olamıyor başına ama dik tutabiliryo.doktorunuz birşey söyledimi

3. ay kontrolüne gittiğimizde söyledim dik tutamıyor diye.doktor kucağına aldı,havaya kaldırdı,başını aşağı doğru eğik vaziyette tuttu.tutuyor dedi.sorun yok dedi.bilmiyorum 4. ay kontrolüne gitmedik daha.

irem telaşlanma bence her bebek farklıdır,illaki şu dönemde şunu yapacak diye bir şey yoktur mesela kimi 9 aylık yürür,kimi 1 yaşında bir problem olsaydı doktorun söylerdi zaten bende bizimkinin kilosuna takmış durumdayım yarın doktora götüreceğim bakalım.

bugün herkes gezmelerde anlaşılan.bir ara montesoriyi görmüştüm kaçtı o da.

ismiye irem sizde evdesiniz benim gibi sanırım.

evet balım evdeyiz arasıra gelip bakıyorum,ilçede olduğum için her haftasonu çıkamıyoruz yoksa hava çok güzel tam gezmelik.

ismiye sadece ikimiz varız. Anlaşılan herkes güzel havaya dayanamayıp dolaşmaya çıktı.. Eşim sbs öğrencisine ders anlatıyor içerde kuzumda uyumaya çalışıyor. Uyansın bizde dışarı parka çıkıcaz, babamızda dersi bitince gelir arkamızdan isterse. Yoksa hafta sonları böyle otur otur geçmek bilmiyor...

irem kızım kafasını artık tutuyor ama her çocuk bir olmaz endişelenme hem sanırım yakında kontrolü vardı doktorla konuşursun en iyisini bilir.

slmlr gunesli bir pazar gününden,,
disaridan yeni geldik benimki once uyudu sonra uyandi simdi tekrar uyuttum.
bi kk ya bakayim dedim,umarim herkes iyidir..

hoşgeldin kançiçeğim,bebişinede iyi uykular bende şimdi uyuttum umarım bu sefer biraz fazla uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…