2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elagülce, canım allah bir yastıkta kocatsın kardeşinle eşini.
Emelcim hoşgeldin.
F.ebrar ne diyeceğimi bilemiyorum canım, yemeyince emmeyince çok zor durumun canım.İnşallah bir an önce geçer bu günler.

slm arkadaslar hepinize nasilsiniz geriye dönüp okuyamadim umarim hersey yolundadir benim bi sorum olacakti bebeklerinize oyuncaklar aldinizmi ne bilim cingirdak gibi seyler en cok ne ile ilgilenir bu aydaki bebekler bilginiz varmu

merhaba kızla nasılsınız

birgül ben bir kaç tane çıngırak aldım ama pek oynadığını söyleyemem.sürekli ağzına sokmakla meşgul.

slm talya yazi cok guzelmis eline saglik canim.
birgül ben oyuncak aldim canim ama yuzu yumusak kumasla kapli cingiraklardan aldim.onunla oyalaniyor kizim.sen aldin mi ya da almak mi istiyorsun?
eger almak istiyorsan toysrusta var ben ordan almistim yumusak kilifli cingiraklar cok hos oraya bakabilirsin

iyiyim kançiçeğim.bugün biraz yorgunum.eymeninde keyfi yerinde yazda gelince dışarıyada çıkıyoruz.gezmyi çok seviyor.

siz nasılsınız kızın nasıl düzeldimi biraz_?

gezmei hangi bebek sevmiyor ki hele benimki bayiliyor valla:)
benimki de iyi teyzesi düzeldik biraz ama simdi de dis mi cikariyor ne huysuzlaniyor .
bugun pasaportunu cikarttik resmini cektirdik nasil bakiyor fotografciya sanki poz verir gibi:))

Son düzenleme:
ebrar cım hava değişikliği etkiliyor bebişlerimizi,düzelir yakın zamanda inşallah annesi...
birgül benim kızda eline ne geçerse ağzına götürüyor,ama en çok ses çıkaran çıngıraklarını seviyor..
kızlar ne haber...ben bi taraftan da net ten kolbastı yı indiriyorum ,perşembe günü bizim kız sınıfıyla beraber okulda kolbastı oynacakmış prova yapacak evde..bi düm tek tek vardı evde olduğuher an tekrar tekrar dinlediğimiz,üzerine kolbastı geldi,karı koca kafayı yiycez..delikafadulden

talya prova icin katlanicaksiniz mecburen:))
ya da beraber yapicaksiniz provayi derrrrrrrrrrrrrmisim:)

yok canim daha almadim dm den felan bi kac hediye geldi ama dikkatini cekmiyor evet toysrus iyi fikir oraya ben fazla gidemiyorum esim artik hergün calisiyor hic vakti olmuyor ordan ben salincakda almistim belki görmüssündür yesil renk yukardan kendiliginden sallaniyor yukarisindada oyuncagi var müzikli onla ilgileniyor ama biraz daha degisik biseyler almak istiyorum bide izin fikrinizi alim dedim

ay evet o salincaga ben bayildimgamyoncuiremsu ama almadim cok kullanamayiz diye onun yerine yurutec aldim chicconun.onunla oyalaniyor ama korkutugm icin cok bindirmiyorum.bu arada dm den hediye mi geldi dedin kiz burda da var dm bana hicbirsey gelmedi:sm_confused:

evet cnm hediye geldi hatta benim icinde krem göndermisler bide sizin ordada varmi indirim kuponu aliosun pamperslaara mama lara hepsine 1 er 2ser 3er euroluk indirim var degisik degisik

kızımla ders yapıyoruz biz bi taraftan da,tombak kuşkana,peşgir bunların anlamını araştırıyoruz netten.

selam kızlar...
umarım herkes iyidir bu arada herkese çok teşekkür ederim desteğiniz iyi dilekleriniz için iyiki varsınız canlarımŞeniz

iyim filizcim sağol annem iyi parçanın sonucunu bekliyoruz ama dr.iyi dedi kızkardeşimin düğünüde oldu eşimin kolu daha 1 ay alçıda oda evde 2 bebek bakıyorum anlıcağın kafamçokkarıştı

Ayy Allah yardım etsin kocalara bakmak çocuğa bakmaktan zor :)
Anneninde inşallah güzel çıkar sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…