2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tünaydın diyeyim,sonra da geçmişe bi bakiim kız uyanmazsa o arada tabi...

tşk ederiz aşıkçım maşallah tüm bebişlerimize canım evde kaprol varsa aşıdan önce yarım ölçek ver istersen

oo hatunlar sizlerede tünaydın hoşgeldiniz valla tam dükkanı kapatacaktım yane kimseler yok diye siz bakının eskilere falan bişey yazmasanızda olur maksat dükkan açık kalsın :))))))))

aylinnnnnnn nerdesin hatun eklemişssin facede yeni resimler süper valla kıskandırma kızım bizi bak gidemicem ben oraya şişçek biyerim :))))))))))))

günaydın:))
ay kimseler yokmuş gece de..
talyacım peki sayfamı göremesinler die napçam??
bu arada ne ütü yaptı maşallah:)darısı başıma??
bende bilmiyorum ama,shedaa yanıtlamış zaten....

günaydnlar bir bakayım dedim size kıslar bbenide ekleyin facede ok mi pikniğe gidiecez çanta hazırlıcam hepinizi öptüm kocaman aaaşaama görüşürükkkkkkk
oy oy kimi şehir dışına kaçar kimi pikniğe gider özencik mi yapıyonuz bakem..ama bizde 2 sabahtır kızımla balkonda yapıyoruz kahvaltımızı ne haberlülülülülülü

geçmiş olsun canım,inşallah ufaklığa geçirmeden atlatırsınız,emzirirken maske takmaya çalış.kardeşler bizim gözümüzde hiç büyümüyorlar dimi,allah mutlu etsin onları...

ya aranızda sezaryen olan varmı.bu kızarıklık nezaman geçecek.hala kızarık duruyor ve çok kaşınıyor ameliyat yeri.çatlaklarda sinir bozucu :)
benimde aynen senin gibi,ama çatlağım yok allahtan...

ben perşembe günü hem aşısını yaptırıcam hem kontrolü var,inşallah ateş yapmaz. kilo alımı benimkininde yavaşladı ,bende sütüm yetmiyor diye ek besinlere başladım...

aferin sana filiz bendende sana kocaman biralkisalkisalkisinşallah eşin sigarayı bırakır,çok zor onun için biliyorum çünki bende bırakalı 3.5 yıl oldu,o günlere dönmeyi hiç istemem ama bıraktığıma öyle seviniyorum ki ,darısı bırakamayanların başına...

bende bu sabah karşı komşuma tembih ettim sütçü gelirse haberim olsun diye,haftada 2 kere süt alıp kendim yapıcam,hatta milupanın ve hero baby nin ufak kavanozlarını atmıyorum onlara yapıcam yoğurdu..

ayyy sıkıldım yarıda bıraktım valla ,atladıklarım varsa affola...a.s.
ben bugün kızıma kavanozda karışık meyve püresi vereyim dedim alışması için,niyetim 2-3 kaşık verip kalanını yarın vermekti ama bizimki bi viyakladı sormayın ,velhasıl kavanozun dibini gördü öyle rahatladı..inşallah midesi bozulmaz..:1no2:

inaysa ne tatlı çıkmış çağan maşallah..bu arada dilimi ısırıyım bizim kız hala uyuyor bende evi toplayıp iki iş yapacağıma burada laflıyorum,zeynep bi yönde haklı kızlar bura bizi çok bağlıyo,ondan sonrada gidp koçişe valla kız hiç durmuyo ,yatiştiremiyorum işleri diyom,allah çarpacak valla..:mymeka:

dünürcüm trübünlerden in kız 2 laflıyalım biraz bende kaçıcam biraz sonra,bizim damat nasıl...
valla dünürcüm siz bizim kız için bi daha düşünün derim,nedenmi akşam arkadaşlara gittik ,daha kapıdan girer girmez bu bizimki bi başladı ağlamaya ne yaptıksak susturamadık,1 saat zor oturduk,arkadaşın doğum günüydü üstelik,kızcağız bu doğumgününü hiç unutmıycak heralde..kaydirigubbakcemile3cadı bu kız cadı

kimseler yok kendin çal kendin oyna gibi oldu bu valla,neyse ben kaçtım biraz ortalığı toplıyayım sonra görüşürüz...

talyacım bende çağan uyurken çamaşır makşneyi çalıştırdım bulaşıkları makineye koydum nerdeyse uyanır sıpa ütü var daha ama önce kek yapıcam çayın yanına cancağızım onlar kkda heryere giriyolar biz sadece ocan analrında taklıyoz heryere bakmaya kalksak bizde hiç bişe yapamayız azcık ayarlamak lazım durumu :))))))

demek naz kızmız götürdü püreyi oh yarasın valla bıktı süt içe içe çocuk gördü tatlı bişiler bari bitireyim dedi dimi :)))))))

ay maşallah yani..tüm bebişler götürüyo ek besinleri..ben hala yavan süte devam :ecrin_bebek:
napim dr ne derse yapıyoz bakalım. 1 ay sonra kısmetse tr ye gidicez, ordaki dr una da götürürüm. ama o bundan beter..obur bebek olmasın, mutlu bebek olsun deyip duruyodu -tatlicadiarzu-

ayça doktora ben sütüm az dedim ondan dolayı istersen başlayabilirsin dedi,yoksa kilo alımı normal bu aylarda azalır dedi,zaten 15 gün sadece yoğurt vericez yavaş yavaş yani.

bu bebek büyütmenin her dönemi de ayrı bir uzmanlık konusu valla..eşime dedim hastalıklara sen çalış, o kısma sen müdehale edicen..ek besin kısmına da benim çalışmam gerek kaydirigubbakcemile3

bende bu sabah karşı komşuma tembih ettim sütçü gelirse haberim olsun diye,haftada 2 kere süt alıp kendim yapıcam,hatta milupanın ve hero baby nin ufak kavanozlarını atmıyorum onlara yapıcam yoğurdu..

talya bebeklerin yoğurdu pastorize sütten olmalı ve her gün bebeğin yiyeceği kadar mayalanmalı. yinede sen bilirsin

talya bebeklerin yoğurdu pastorize sütten olmalı ve her gün bebeğin yiyeceği kadar mayalanmalı. yinede sen bilirsin

pastörize edilmiş süttede katkı maddesi var diye duymuştum ben,o yüzden sütü alıp taze taze, kendim kaynatıp yoğurt yapmak istiyorum günlük olarak tabii.bunu aslında en iyi gıda mühendisi arkadaşlar bilir,ekinsu ya sormak lazım aslında..

inaysa benide özendirdin bende elmalı tarçınlı kek yaptım,fırında pişiyor, kokusu gelir yakında, hımmmm mis gibi tarçın kokusu..

bu bebek büyütmenin her dönemi de ayrı bir uzmanlık konusu valla..eşime dedim hastalıklara sen çalış, o kısma sen müdehale edicen..ek besin kısmına da benim çalışmam gerek kaydirigubbakcemile3

valla haklısın ayçacım,çocuk büyütmek zor iş,bitmez bu askerlik....-tatlicadiarzu-

ismiye ne güzel saçları var senin kızın maşallah,benim kız kabak resmen biz bu kadar saçı 2.yaşgünüde görürüz heralde.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…