bende bilmiyorum ama,shedaa yanıtlamış zaten....günaydın:))
ay kimseler yokmuş gece de..
talyacım peki sayfamı göremesinler die napçam??
bu arada ne ütü yaptı maşallah:)darısı başıma??
oy oy kimi şehir dışına kaçar kimi pikniğe gider özencik mi yapıyonuz bakem..ama bizde 2 sabahtır kızımla balkonda yapıyoruz kahvaltımızı ne haberlülülülülülügünaydnlar bir bakayım dedim size kıslar bbenide ekleyin facede ok mi pikniğe gidiecez çanta hazırlıcam hepinizi öptüm kocaman aaaşaama görüşürükkkkkkk
geçmiş olsun canım,inşallah ufaklığa geçirmeden atlatırsınız,emzirirken maske takmaya çalış.kardeşler bizim gözümüzde hiç büyümüyorlar dimi,allah mutlu etsin onları...tünaydın kızlar...
istanbulda hava çok güzel ama eşim ve ben grip olduk burnum çeşme gibi akıyo başımın ağrısından ölüyorum:çok üzgünüm:
dün akşam kızkardeşimde evlendi kendime çok şaşırdım hiç ağlamadım daha dün annem doğum yapıp kucağında eve getirdiği günleri hatırlıyorumsenağlama
benimde aynen senin gibi,ama çatlağım yok allahtan...ya aranızda sezaryen olan varmı.bu kızarıklık nezaman geçecek.hala kızarık duruyor ve çok kaşınıyor ameliyat yeri.çatlaklarda sinir bozucu :)
ben perşembe günü hem aşısını yaptırıcam hem kontrolü var,inşallah ateş yapmaz. kilo alımı benimkininde yavaşladı ,bende sütüm yetmiyor diye ek besinlere başladım...dün dr a gittik, moralim bozuldu biraz..1 ayda sadece 400 gr almışız..tamam gün içinde pek emmiyodu falan ama, bu kadar da beklemiyodum senağlama ve dr herşey normal bu aylarda kilo alımı yavaşlar, anne sütüne devam dedi..diş çıkarma süreci başlamış ağız suyu, huzursuzluk vs ondanmış (sanki biz bilmiyoduk :1closedeyes:)
DPT, polio yapıldı dün ve akşam çok ateş yaptı..ilk kez hastalıktan bu kadar ağladı oğlum..çok feciydi, ben de ağladım onunla..neyseki düşürdük ateşi de rahatladı uyudu..çok zormuş gerçekten..Rabbim kimsenin yavrusuna hastalık vermesin..
slm kızlar....
ayca gecmiş olsun:1hug:kıyamam kuzuna bizde cok az ates yapmıstı özellikle basında ben calpol vermiştim sizde neden cok ates yaptı ki:uhm:yurtdısı asıları farklı mı acaba....
dagevi korkma şimdiden kısdelikafadulden
kızlar bende kilosunu merak ediyorum kontrolumuze var daha ama belki bu hafta götürürüm doktora....
bugun ilk defa oglumu tek yıkadım bana koccccccccaman bir alkısalkisalkisalkis
bir alkıs da kocama aksam sigara bırakmayla ilgili bir film izlemiş bu saat oldu içmedi normalde günde 1 paket içerdialkisalkisalkisaslan kocam benim:asigim:biliyorum basarcaksın eşi sigara içenlere gönderirim o filmikaydirigubbakcemile5
bende bu sabah karşı komşuma tembih ettim sütçü gelirse haberim olsun diye,haftada 2 kere süt alıp kendim yapıcam,hatta milupanın ve hero baby nin ufak kavanozlarını atmıyorum onlara yapıcam yoğurdu..iyi maşallah bi sorun olmamasına sevindim, ben de çok ek gıdaya başlıyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum, hatta oğluma yoğurt anne bile buldum :) bi arkadaşım 2 yıldır kendi kızı için yoğurdu kendi yapıyor evde bizimde ilk yoğurdumuzu o yapcak böylece hazır yoğurttan mayalamamış olcam
bende bu sabah karşı komşuma tembih ettim sütçü gelirse haberim olsun diye,haftada 2 kere süt alıp kendim yapıcam,hatta milupanın ve hero baby nin ufak kavanozlarını atmıyorum onlara yapıcam yoğurdu..
tşk ederiz aşıkçım maşallah tüm bebişlerimize canım evde kaprol varsa aşıdan önce yarım ölçek ver istersen
talya bebeklerin yoğurdu pastorize sütten olmalı ve her gün bebeğin yiyeceği kadar mayalanmalı. yinede sen bilirsin
bu bebek büyütmenin her dönemi de ayrı bir uzmanlık konusu valla..eşime dedim hastalıklara sen çalış, o kısma sen müdehale edicen..ek besin kısmına da benim çalışmam gerek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?