2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler teyzesi ama bu ara dökülüyor,bebekken her halleriyle sevimliler sen büyüyünce bak nasıl güzel olurlar

aman heracım anla işte şuruptan bahsetmiştim ya ben normal kek değilde browni gibi yapıyortum canım benbim kociş onu daha çok seviyor ama bugün evde çikolata kalmamış ortasına koyamadım bişey normal kek oldu tarçınlıyıda ben çok sevreim oh mis gibi kokusu geldi benimkilerde pişti çayda yapim hadi kıslar buyurun sizde

ana yazdfımda baktım meğersem bir ben varmışiım dükanı açık bırakıp gitmişiniz e hade bende kaçayım bari görüşürüz

ay ne bilim cnm bende ayrı bişey herhalde dedim :)

bende tarçınlı cevizliyi çok severim inaysa bak şimdik canım çekti cokacimcoook

afiyet olsun kekler yapılmış çaylar konulmuş.bende bayılırım keke her gün olsa yerim.)))inaysa brovni olanın tarifini istiyorum bir ara verirsen sevinirim
aşımızı olduk geldik..kuzum çok ağladı yaa senağlama deli etti hemşireler beni..iki saat beklettiler..benimde tetenoz aşım vardı onu da yaptırayım dedim.demez olaydım iki saat te onun için beklettiler.leş gibi bir yer zaten hiç gitmek istemiyorum oraya..oğlumun uykusu geldi.huzursuzlandı iyice.aşı yapılıncada kopardı tabi yaygarayı..canım kuzum benim.bir de hemşire moralimi bozdu. fazla şişman dedi. kötükedihüso .8000gr 66 cm.doktorumuz normal fazla değil dedi.ona noluyor anlamadım.spor yaptır dedi nasıl spor yapıtırılır ki bebeğe..

Asikcim tenis oynatayimmi deseydin :))))) canim
Ezgide 8 kiloydu 15 gun once suan 8600 gibi cikiyor dr normal dedi ama Ezgi sadece anne sutu alliyor o yuzden Sorunn yok dedi

bizim doktorumuzda anne sütü aldıktan sonra 10 kiloda olsa sorun değil dedi..bende spor salonuna yazdırayım mı diyecektim.zor tuttum kendimi..daha aşıyı yapmamıştı, oğlumdan intikam alırda sonra diye ses çıkarmadım..

:))) spor salonu daha guzelmis iyi yapmissin ben Aydaa bir hastaneye gidiyorum dr muayene ediyor asisida yapiliyor geliyorum saglik ocagina goturmuyorum cok pis bizim burdaki vee kalabalik

afiyet olsun inaysacım,ben gönderiyim sana tarçınlı kekten,kızlar sizde buyrun yanında da 1 bardak soğuk süt...:içelim:

bizim buradaki sağlık ocağı çok temiz, ebelerde çok ilgili,ben şanslıyım galiba...

nette gezinirken bu hikayeyi gördüm ,sizinlede paylaşıyım istedim

ıYı ve KÖTÜ

Leonardo, Son Akşam Yemeği' ni yapmayı düşündüğünde, iyiliği temsil eden ısa' yı, ve kötülüğü temsil eden Yahuda' yı betimlemek için model olarak kullanabileceği birilerini aramaya başladı.

Koroda şarkı söyleyen bir genci, ısa' nın tasviri için atölyesine davet etti, sayısız taslak ve eskiz çizdi.

Aradan üç yıl geçtiği halde Son Akşam Yemeği hala tamamlanamamıştı. Leonardo, Yahuda için kullanacağı modeli günlerce aradıktan sonra, sarhoşluktan kaldırım kenarına yığılmış, vaktinden önce yaşlanmış, paçavralar içinde genç bir adam buldu.

Yardımcıları adamı güç de olsa kiliseye taşıdılar ve orada ayağa diktiler. Leonardo adamın yüzünde görülen inançsızlığı, günahı, bencilliği resmetmeye başladı.

Leonardo işini bitirmek üzere iken, berduş yavaş yavaş ayılarak gözlerini açtı ve harika duvar resmini gördü. Şaşkınlık ve hüzün dolu bir sesle şöyle dedi:

“Ben bu resmi daha önce gördüm”.

“Ne zaman?” diye sordu Leonardo. O da şaşırmıştı.

“Üç yıl önce... Elimde avucumda olanı henüz kaybetmemişken. O sıralarda bir koro da şarkı söylüyordum. Pek çok hayalim vardı. Bir ressam beni ısa' nın yüzü için modellik yapmak üzere davet etmişti.”

“ıyi ve kötünün yüzü aynıdır. Her şey insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağlıdır.”

emelcim hg güzelim nasıl geçti tatilin yediğin içtiğin senin olsun gzüelim gezip gördüklerini anlat hele :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…