ay canım yaaa peki sen etaylı ultrosona girmedinmi orda belli olmadımı
prematilmi verisyosun bizimkide kilosundan değilde haftasından dolayı prematüre diye geçiyodu bizde o zaman prematil verdik şimdi pre aptamil verioruz
günaydın arkadaşlar hayırlı Cumalar...
Nazlıcan çok geçmiş olsun benim oğlumda beslenirken çok fazla genzine kaçıo ve burnundan gelio napıcaz yaa bende çok korkuorum ciğerlerine kaçıcak die umarım biran önce iyileşir Ege ALLAH yardımcınız olsun...
Günaydın, hayırlı cumalar güzel anneler.
Nazlıcım canım benim, minik egeyle uğraşmak seni çok yoruyor.İnşallah bir an önce toparlar kendisini, önümüzdeki sene gülerek anlatırız bu yaşadıklarımızı.
Ama sen çok güçlü bir annesin güzelim, minik ege de nilsuda çok şanslı böyle bir anneleri olduğu için.Öpüyorum seni çok çok.
Kolay kolay giremiyoruz, girsekte aynı zmanalara denk gelmiyor görüşemiyoruz. Nasılsınız arkadaşlar.
Linaycım sen nasılsın, ege kaan nasıl, sanırım ege kaanın çok fazla bir sorunu yok allaha şükür, inşallah şu kusma olayıda bir an önce biter.
Bloomscum sen 4 çocukla ne yapıyorsun canım, ne kadar yanında yardımcı bile olsa 4 çocukla uğraşmak çok zordur, allah kolaylık versin canım sana da.
Nazobülocum sen nasılsın, minik kızın nasıl_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?