benim evin her zamanki hali böyle valla..Senin de dediğin gibikapı çalacak diye ödüm kopuyor..Hele alt kattaki komşu hiç gelmesin istiyorum..Genç bi çocuk yok henüz..Nasıl tiril tiril nasıl temiz nasıl düzenliii...evine ne zaman gidersen git hler daim mis..her daim hazırlık..komplekse giriyom..o geldiği zaman çok kasılıyomiyi akşamlar kızlar,geçmişi okumak isterdim ama çok yorgunum valla pc başında heran uyuyakalabilirim.
bugün yine misafirim vardı ki artık bööööööööööööööö diyorumlaelaelaelaelae ve ben bugünü kendime ayırmıştım ya sadece kızımla ilgilenip iş miş yapmıyacaktım..tabii ben bu niyetle sabah kalktım hiç bi iş yapmadım relax yani, öğlen 13.00 de alt komşum aramazmı zeynep evdeysen sana gelicem diye oha yani çocuklu kadına gelmesine 1 saat varken haber verilirmi yav,gelme desem yanlış anlıyacak zaten biraz evhamlıdır sağolsun,neyse gel dedik ama ,beni aldı bi telaş ev resmen dandini ,yatağımı bile toplamadım kızımla üstünde yuvarlanıyoruz...mutfak dersen akşamki bulaşıklar mutfağın heryerine dağılmış durumda..bugün resmen bi rekora imza atarak 1 saat içinde evi toplayıp bide üstüne kek ve börek yaptım..şimdi yorgunluğum çıkıyor kızlar ve mümkün olursa tabi, uzunnnnnnnn bir süre misafir göresim yok,gelmek isteyen olursada kabul etmiycem banane ya istemiyorum artık...kötükedihüso
MAŞŞŞALLLAHHHHHHHH..Allah daim etsin Aylincimaşık kolay gelsin..işteyim de ondan süslenip püsleniyorum evde olsam bende fazla bakamıyorum kendime :))
Aynen..Ben de ancak işe gittiğim zaman süs püs..evde çocuklu dilenci havasındayım
18 ağustos ta 19 yılımız doluyor anammm :bbo:
Gamzecim sana katılıyorum canım benim kocada da bir çene var allah muhafaza ,kadın olsan acaip kaynana olurmuşsun diyorum hep :))
ilk yıllar tartışınca günlerce konuşmazdım küserdim.yıllar geçti aşk yerini sevgiye alışkanlığa bıraktı,şimdi kavga ediyoruz bir saat sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşuyorum yine demekki yıllar insanı değiştiriyor,küs kalsan ne olacak ancak evin huzuru kaçacak çocuklar etkilenecek..en iyisi kavganı et bağır çağır sakinleşince barış başka yolu yok bu işin :))
Ben de küsme karşıtıyım..Arkadaşlar benim çok yakın bi arkadaşım karısı zırtpırt küstüğü ve günlerce küs kaldığı için boşandı..Derdinizi paylaşın ,anlatın,hatta bağırın çağırın..Tabii saygılı kavga çok önemlikötükedihüsoAma küsmeyin
Nohcoy 37 yaşındayım ablan sayılırım kaydirigubbakcemile2
Ben de geç evlendim.yani 31 yaşındaydım..kızım hariç iyi ki geç evlenmişim..Eşimden de memnunum ama bekarken çok güzel zamanlarım oldu..Tabii evlenınce özgürlüğün bir kısmına veda ediyosun..Kızıma daha erken kavuşmak isterdimzemuszemuscanım çok haklısın bende küerdim ben 5 yıllık evliyim biraz geç evlendim 38 yaşındayım ama haklısn küssünce olmuyor artık bişey den dolaya başlıyorsun konuşmaya hep yutan biz oluyoruz yani onalr konuşup duruyor ben susturuyorum çoğu zaman
canım kırkbin kere maşallah nice 19 yıllara Allah mutlu etsin hep sizi herkezi
.........................................
benim evin her zamanki hali böyle valla..Senin de dediğin gibikapı çalacak diye ödüm kopuyor..Hele alt kattaki komşu hiç gelmesin istiyorum..Genç bi çocuk yok henüz..Nasıl tiril tiril nasıl temiz nasıl düzenliii...evine ne zaman gidersen git hler daim mis..her daim hazırlık..komplekse giriyom..o geldiği zaman çok kasılıyom
MAŞŞŞALLLAHHHHHHHH..Allah daim etsin Aylincim
Ben de geç evlendim.yani 31 yaşındaydım..kızım hariç iyi ki geç evlenmişim..Eşimden de memnunum ama bekarken çok güzel zamanlarım oldu..Tabii evlenınce özgürlüğün bir kısmına veda ediyosun..Kızıma daha erken kavuşmak isterdimzemuszemus
Valla utanarak söylemeliyim ki bende..keremde önce eşim hep benimle ilgilenirdiiçinizde bebişini kıskanan var mı? ben kociş fazla sevse bana da bakmasa kıskanıyorum..ay ben mi anormalim..kendi kendime kızıyorum insan oğlunu kıskanırmı diye..hem çok hoşuma gidiyor hem kıskanıyorum.
günaydın:))
talya bugün olmaz yarın kabul edeyim de anam ben öle yapıorum soonada en az 2 gün önceden haber verin taam mı?hahahahahaa..die gülüorum:))kimse gelmio:))
ay ayrıca sen,aylin ..uzun yıllasrdır evli olanlar bana şu evlilik sırrını açıklayın lütfen bizimki uçuruma gidio..(
çok teşekkür ederim canım..hoşbulduk...nesim çok huysuzluk etti ama bu gün iyi gibi..salıncağı kurdurudu bize rahatladı..darısı oğluşunun başına..aşık hoşgeldin cnm, sünnetiniz hayırlı olsun..daha iyi mi a.nesim ?
Valla utanarak söylemeliyim ki bende..keremde önce eşim hep benimle ilgilenirdi
şimdi ilgisi kaydı haliyle kıskanıyom..hamileykende derdim ki ona aşkım bak kerem doğuncA bi müddet onunla senden çok ilgilenmem gerekecek belki sen üzülüp kıskancaksın ama ben seni de aynı seviyo olcam tamam mı derdim :)))) şaka gibi adamın salladığı yok kıskanan ben oldum..e alırsam tabi bu kdar kilo acaba artık beni beğenmiyomu sevmiyomu olayına giriysn
aynen canım bende eşimin fazla ilgisinden yakınırdım şimdi iki kişi olduk eskisi gibi vakit ayıramıyoruz birbirimize..bende kilolarımı çok takıyorum..tüm alınganlıklarımda bu yüzden çıkıyorr.beni eskisi kadar beğenmiyor mu acaba demekten kendimi alamayırum..
herkese günaydın bu arada:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?