2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün kızıma ilk kez elma suyu vereyim dedim, sevmedi cadı yaaa, diliyle ittirdi, ben de zorlamadım bgün bir kz daha deneyeceğim bakalım alacak mı?

benim evin her zamanki hali böyle valla..Senin de dediğin gibikapı çalacak diye ödüm kopuyor..Hele alt kattaki komşu hiç gelmesin istiyorum..Genç bi çocuk yok henüz..Nasıl tiril tiril nasıl temiz nasıl düzenliii...evine ne zaman gidersen git hler daim mis..her daim hazırlık..komplekse giriyom..o geldiği zaman çok kasılıyom
MAŞŞŞALLLAHHHHHHHH..Allah daim etsin Aylincim

Ben de geç evlendim.yani 31 yaşındaydım..kızım hariç iyi ki geç evlenmişim..Eşimden de memnunum ama bekarken çok güzel zamanlarım oldu..Tabii evlenınce özgürlüğün bir kısmına veda ediyosun..Kızıma daha erken kavuşmak isterdimzemuszemus
.........................................

Canım Calemityyy..
Sana neden küseyim şirin dünürüm..Dün senin gelinin kontrolu vardı..6600 olmuş..62.7 olmuş boyu posu..neyse iii dedi kadın..daha ek besine geçme dedisüprizzzzz ki ben geçeli 10 gün oldu..hı hı dedim,söylemedim..Kısar diye korktum..Akşam pazara gittim..Geldim sen yoktunnn:1no2:
Yani ek besin olup ta 1 öüğün sebze,meyve püresi işte..Şimdi çok yer kafamı..ılk başlarda da 3 saatte bi emzir diyodu,çocuk kırılıyodu açlıktan..Ben güdülerime göre hareket ediyom valla

günaydın arkadaslar umarım iyisinizdir...ben metise ilk defa mz verdim 4 cay kasıgı biraz yüzünü ekşitti ama sonra yedi yarında 8 kasık vercem ek gıda sürecinde ısrarcı olmamaktan yanayım sevmediyse 3 gün ara verin doktorumuz dedi ki sabahları ac karnına tattırın ek gıdayı emzirmeden 5 de emmişti 9 da verdi muzu .....dünde ilk defa elma suyunun içine bir tane cicibebe ezdim yedi ama hala yogurt ortada yoksenağlama
ben 4 yıllık evliyim eşim mükemmel bir insan şimdiye kadar hiç küsmedik ama inatcı oldugu için genelde ben alttan alıyorum dün dısarıdaydım cok gec geldim eve nedenim vardı ama gelince yüksek sesle bagırdı gittim yattım konusmadık sabah bir kalktım hiçbirsey olmamıs gibiydi he gece bende bagırsaydım bir hafta huzursuzluk olurdu bebeklerde cok cabuk hissediyo napcaksın ılımlı olcaksındimi amazemuszemus
simdi bir bardak sütü ısıtıp ılıtcam içine 2 cay kasıgı yogurt koyup hafif karıstırcam sarıcam sarmalıcam 4 saat acmıcam acıp direk buzdolabına koycam bu mudur millletttttttttt

aynen canım daha erke evlenmek varmış olum için isterdim şahsen

günaydın kızlar, keyifler nasıl..?
oğlum izin verdiği sürece bi bakim ne yazılmış çizilmiş.

merhaba kızlar,inanna linayın dediği gibi bir sırrı yok bizde bu ağustos 12 olucaz ilk 1-2 sene birbirinizi törpülüyorsunuz biraz,ikinizde düzleştiğinizde tam uyuyorsunuz birbirinize.

Valla utanarak söylemeliyim ki bende..keremde önce eşim hep benimle ilgilenirdi
şimdi ilgisi kaydı haliyle kıskanıyom..hamileykende derdim ki ona aşkım bak kerem doğuncA bi müddet onunla senden çok ilgilenmem gerekecek belki sen üzülüp kıskancaksın ama ben seni de aynı seviyo olcam tamam mı derdim :)))) şaka gibi adamın salladığı yok kıskanan ben oldum..e alırsam tabi bu kdar kilo acaba artık beni beğenmiyomu sevmiyomu olayına giriysn

harika taktik..talya bak bakta öğren canımmmhihoyyyt

herkese günaydın bu arada:içelim:

aşık hoşgeldin cnm, sünnetiniz hayırlı olsun..daha iyi mi a.nesim ?
çok teşekkür ederim canım..hoşbulduk...nesim çok huysuzluk etti ama bu gün iyi gibi..salıncağı kurdurudu bize rahatladı..darısı oğluşunun başına..

günaydın hanımlar
bu kız beni delirtiyo
her yaptığım mamayı döküyorum
uyanıkken emmiyo:çok üzgünüm:
kaç saat emmeden durabilir hanımlar yaa:çok üzgünüm:

bide cmtsi kontrolü var ama hiç götürmek istemiyorum
bu ay yine kilo almadı gibisenağlama
yine bi dünya moralm bozulacak biliyorum

günaydınlar valla sabah beri ayaktayım ama anca yazabildim oğlan uyanmadan siz bir bakimdedim banyoyu yıkadım baba evdeyken ay çamaşır suyu içimi fena yaptı

amin cnm inşallah..geçmişi şimdi okudum bu arada..ya bu veletlerin hergün huyları değişiyoki..bizimki de bikaç gündür nasıl zor uyuyo anlatamam..uyuyo,yatagına koyarken falan uyanıyo, cin gibi gözler ağız kulaklarda gülmeler..dalga mı geçiyo anlamadım gitti -tatlicadiarzu-
bir ara oyuncaklarını koyuyodum önüne emzik de almaya başlamıştı, kendi kendine uyuyodu..amanin kurtuldum galiba dedim ama, kısa sürdü benneyaptımki

kolay gelsin aşık..
inaysa dikkat et çamaşır suyuna yav..hele de başka deterjanlarla bir kullanma, fazla soluma..
f.ebrar al benden de o kadar canım..benimki de yeme konusunda mızmız..gerçi hala sütle cebelleşiyo da, eminim ekgıdaya da pöö der, yapıştırır yüzüme Çok üzgünüm çoook

ay kıslar dün gece çağanda beşiğinde uyumadı yanıma aldım uyudu yavrum acaba neden böyle yaptıki valla bende kolum falan çarpar ona diye bir türlü uyumadım başımda ğrıyor bugün uykusuzluktan

sorma ayçacım bende hem çamaşır suyu hem banyo temizleyici bir anda kulandım ay çamaşır suyunuda fazla dökütüm herhalde bir anda acaip kötü olmuştum şimdi iyiyim çok şükür eşimde kızdı hem biliyosun çamaşır suyu rahatsız ediyor hem neden kullanıyosun diyor ay içim rahat etmiyor onuda kullanmadan sanki temiz olmadı gibbi geliyor illa çamaşır suyuyla ovucam heryeri

bazen emre de beni istiyo inaysa..ihtiyaç duyuyolar heralde..gece boyunca hiç uyumadık ama sabahları ya da gün içinde sarılıp uyuyoruz bazen. çok güzel oluyo ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…