2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada bende çoook kötüyüm... gece hiç uyumadık, aybüke sürekli, ağladı.. kuzum sürekli emmek istiyor ama sütüm yok. biberonda tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım... Çok huzursuz, sürekli ağlıyor bu kız bi kaç gündür yaa...

selam kızlar...
duru sürekli kucağımda olmak istiyo gece gündüz memede ağzında oucak ay valla çıldırıcam tüm hırsımı eşimden çıkarıyorum yalnızlık çok kötüsenağlama
bu arada teyzeme mide kanseri teşhisi kondu ameliyat oldu devlet hastanesine kalsa 1 ay beklemesi gerekiyodu acıbademde ameliyat oldu midesini aldılar kalınbağırsaktan mide yapmışlar Allahım inşallah şifa veriri 45 yaşında daha senağlama
annemde mayısta ameliyat olmuştu hayatta hiç birşeyi dert etmemek lazım ama gelde uygula kafamçokkarıştı
genetik olarak çok şansızım anneannem kalpten dedem midekanserinden öldü babamın tarafıdada felaketkafamçokkarıştı çernobilin marifetleri:oklava::oklava:

günaydın kızlar

duygucum çok geçmiş olsun cuma günü merak ettik seni ayşegül aradı soralım dedilk ama duymadın çokda çaldırmak istemedik kızı uyutuyorsun diye neyse şimdi iyi olduğunuza sevindim
saol canım..duymadım valla yoldaydım belki ondandır..:)
duygucum çoook ama çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için..hastalıktan sonra eymen huy değiştirdi diye üzülüyordum ben çünkü sürekli ağlıyor mızmızlanıyor...benden başkasına gitmiyor...birde babasını istemiyor yataktan itiyor...iki gündür çok fena..demekki yeni bir beceri kazanmış..
ben de aralık annelerinden gördüm yanılmıosam:)umarım bu yüzdendir çektiklerimizz..
günaydın bugün dişimi çektirdim. ölüyorum ağrıdan. off kafamı duvarlara vurasım var yaaaaa
çok geçmiş olsun..
Bu arada bende çoook kötüyüm... gece hiç uyumadık, aybüke sürekli, ağladı.. kuzum sürekli emmek istiyor ama sütüm yok. biberonda tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım... Çok huzursuz, sürekli ağlıyor bu kız bi kaç gündür yaa...
ahh ahhhhhh...
selam kızlar...
duru sürekli kucağımda olmak istiyo gece gündüz memede ağzında oucak ay valla çıldırıcam tüm hırsımı eşimden çıkarıyorum yalnızlık çok kötüsenağlama
bu arada teyzeme mide kanseri teşhisi kondu ameliyat oldu devlet hastanesine kalsa 1 ay beklemesi gerekiyodu acıbademde ameliyat oldu midesini aldılar kalınbağırsaktan mide yapmışlar Allahım inşallah şifa veriri 45 yaşında daha senağlama
annemde mayısta ameliyat olmuştu hayatta hiç birşeyi dert etmemek lazım ama gelde uygula kafamçokkarıştı
genetik olarak çok şansızım anneannem kalpten dedem midekanserinden öldü babamın tarafıdada felaketkafamçokkarıştı çernobilin marifetleri:oklava::oklava:

ahh ahhhhhh...
ah canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin,hastalara..
sen de düşünme şanssızım die:(

merhaba:))
tahlil bekleme zamanını evde geçireyim dedim..
ah kuzumu deldiler gene:((

selamlar kıslar g-zel bir hafta olsun hepimiz için işallah
duygucum işallah güzel haberlerle dönersin canım benim kyamam ben nilime
gülce sizede geçmiş olsun canım Allah şifa versin tüm hastalara
serpil dişte çok zor bacım sanada geçmiş olsun
tuğbaım acaba açlıktanmı huysuzlanıyor canım aybüke sütün yetmiyorsa canım kaşıkla içirsen mama falan çok zor ama napıcan ben biara çağana biberon almzken kaşıkla milim milim veriyordum çok zor oluyor ama aç kalmasından iyidir canım,
unuttuğum bişey yoktur işallah çağan bende kafa bırkamadı valla

inanna geçmiş olsun.sonucu ne zaman alıcaksın?inş güzel olur.ocak annelerini sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum.bebekler hasta olunca çok üzülüyorum.mutlu bir haber verirsin inş canım

Elacım çok geçmiş olsun teyzene , böylede karamsar olma bence herşey Allahtan

Serpil sanada geçmiş olsun

ıncicim nasılsın hiç görüşemiyoruz seninle

herkese merhabalar inci abla çıkmak zorunda kaldım kusura bakma...iiiz siz nasılsınız durumlar nasıl çağan aynı mı hala??
umarım herkes iidir geçmiş okumadım ama duyguyu merak ettim çok

ana bir sayfa bile ilerlememiş topik bugün
emelcim valla çocuklar büyüdükçe uğrayamz olduk pc başına aman hepsi iyi olsunda biz uğramaskta olur onat paşa nasıl geçen resimleri gördüm face te ayline de söledim möaşalla çok tatlılar hepsiya ısırmalık olmuşlar
eycikcim haklısın valla ne zor günlerdi ama geçiyor canım Allah sağlık sıhhat versin hepsine yavrularımızın
barçlicim bizde yiyiz canım hava güzeldi parktan geldik çağan iyi çok şükür yaramz old iyice koşturup duruyoz peşinden işte elvin nasıl bakalım
duygu gelmedin mi hala canım bir haber bırak buraya neyse ben şimdilik kaçayım çağan uyurken yemek yiyelim öptüm hepinizi

merhaba:))
ben geldim sonunda..
umarım herkes iidir,bebişler mutlu ve sağlıklıdır:)
pazar gece 2,5 da eşim sabah ankaraya gidiorus deyince apar topar çıktık 5 gün yoğunca geçti ,sizi bile arayamadım belki buluşurduk:(
nil de bu arada kastamonu da çok ateşliydi bi kaç gün ankara da döküntüleri de başladı ..ayşeglün yardımıyla(teşekkürler)o gün gitmedik hastaneye ama gecesi 40.5 ateş kusma inleme olunca gidip teşhisi de koydurduk .6.hastalık geçirip üstüne grip olmuşuz..domuz gribi mi sorularımız ne var öle olsa ikisi de grip die terslendi ama kanındaki bi madde çok düşük çıkmış bu bi hastalık olabilirmiş bakalım p.tesi test yaptıracağız:(
yani ben 1 haftadır uyumadım ,nili ilk defa yanıma aldım gece çünkü 4 saat emdi ve üzerine hala emmek istedi ama ben artık çökmüştüm.dün sabah emzirirken de kriz geçirdim resmen bağıra bağıra ağladım,durduramadım..bu sabah kahve sürdüm memelere ama nil hiç yadırgamadı aaa burda bişi var bile demeden sütlü kahve içti..tabi 40 günlük diilde kahveyle tanıştığında!!!
ya işte bi sürrü uazdım daha da yazarım ama nil öle bakıoki içerden sanırım yaramazlık had safhada ..
cnm merk ettik seni...çok geçmiş olsun inş sonuçlarda ii çıkar..nil çok üzmüş seni ama ne yapsalarda dayanıyoruz ağalsak da krize de girsek biişiden anlamıyolar...
selam kıslar nasılsınız bugun hafta sonu kimsecikler kalmamış havada güzell...
duygucum geçmiş olsun size...
oğlum bugun çok çok iyi maşallahhhh:) nazar değmesin... tü tü tü...
kıslar bu arada griple birlikte 2. dişimizinde sıkıntısını atlatmış olduk..
bugun 2. dişini patlattı canım oğlum 3. yüde hazırlamış yola çıkmış oda geliyo...
geç çıkardı dişleri ama peş peşe patlatıyo maşallahhh yavruma nazar değmesin kuzucuğuma...
maşallah size hayırlı olsun
merhaba herkese

dugu çok geçmiş olsun sizedeopuyorumnanaktan

bizde kötü bir gece geçirdik...eymen yatağında yatmak istemiyor...koyduğum an başlıyor ağlamaya yanıma alıncaya kadar susmuyor...3.30 gibi uyandı aldım yanıma sonra uyumadı eşimi itiyor o dokununca ağlıyor bende git diğer odada yat diyorum o da gitmiyor..eymen benim üzerime yatıyor elbiselerimi çekiştiriyor...inşallah hastalığından böyle yapıyordur benimle yatmaya alışırsa nasıl yaparız bilmiyorum
alışmamıştır inş...belki hastalığından yapıyodur..bende hasta olduğundan beri yanımda yatırıyorum üstünü açıo iice hasta olmasın die mecbur yanıma alıyrm..kış böle geçicek sanırım alışmasını geçtim artık hasta olmasından iidirr..
bu 5. buluşmamızdı artık çocuklar hiç çekimser durmuyo hemen kaynaşıyolar oyuncaklarını paylaşıolar biz de dertleşioruz stres atıoruz çok yararlı oldu yani, hatta bugün naz sokaktaki bütün çocuklarla konuşmaya çalışıyo yapmadığı şebeklikleri yapıyodu kendi yaşıtlarıyla iletişimi güçleniyo.iyi ki tanımışmışız ben kendimi şahsen çok şanslı görüorum çok şeker candan arkadaşlarımız oldu burdan kızımın da benim de:)
ayy ne güzel yaa..hem sizin için hemde çocuklar için süper oluyodur..keşke benimde böle bi fırsatım olsa..çok şanslısınız..
ay geçmişi okuyamıycam bizim 8. dişde çıktı..
maşşallah..
iyi akşamlar... bizimde iki dişimiz var artık ama biri daha kendini gösteremedi. üsttende ikinci gelecek sanırım yakında... oda gelirse üç dişimiz olacak:)))

çok yorgunum ama mutluyum. Hava güzel olursa babamızın pikniğine bizde katılacağız demiştik yaa Allahtan hava çok güzeldi bugün. Aybükeyle ben biraz gecikmelide olsa pikniğe gittik, çokta eğlendik kuzumla... hanım efendi uyuyor, birazdan uyanır...

yaa kızlar bişey sormak istiyorum iki gündür aybüke arada bir eliyle başını tutuyor. sağ gözüyle kulağının arasını. kulak yolu enfeksiyonu desem; ateşi yok, kullağıylada oynamıyor. Başı ağrıyor desem hiç ağlamıyorda tutarken... sizce neden olabilir, oyun mu oynuyor acaba:)

bu arada biz geceleri 1,5 saatte bir uyanmaya devam ediyoruz. 200 cc ye yakın arının muhallebisini yedirip yatırıyorum ama 1,5 saat sonra uyanıyor. Emiyor geri uyuyor ama bütün gün bu şekilde devam ediyor.. sütüm kesildi denecek kadar azaldı... acıkıyor desem yatar yatmaz niye uyanıyor ki:((( sorular sorular... birsürü kafamı kurcalayan sorular..
maşşallah sizinde dişler gelmiş..hadi hayırlısı..bencede bi ağrısı olsa ağlar..süt yapıcı şeyler yesen bol sııvı almayıda ihmal etme...inş çoğalır..
kadir tuğcuya götürücem nazı bu ay kontrolüne, memnun kalırsam hep ona götürücem bizim dr un ordaymış zaten muayenehanesi bakalım ne dicek
ne güzell...bizede bilgiler verirsin artık..
günaydın bugün dişimi çektirdim. ölüyorum ağrıdan. off kafamı duvarlara vurasım var yaaaaa
ayy çok geçmiş olsun allah kolaylık versin
ayy böle oldu mu çok zor yaa.allah yardımcın olsun..
selam kızlar...
bende bazen eşime patlıyorum..ama üzülüyrm sonra tabii.teyzene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
ana bir sayfa bile ilerlememiş topik bugün
emelcim valla çocuklar büyüdükçe uğrayamz olduk pc başına aman hepsi iyi olsunda biz uğramaskta olur onat paşa nasıl geçen resimleri gördüm face te ayline de söledim möaşalla çok tatlılar hepsiya ısırmalık olmuşlar
eycikcim haklısın valla ne zor günlerdi ama geçiyor canım Allah sağlık sıhhat versin hepsine yavrularımızın
barçlicim bizde yiyiz canım hava güzeldi parktan geldik çağan iyi çok şükür yaramz old iyice koşturup duruyoz peşinden işte elvin nasıl bakalım
duygu gelmedin mi hala canım bir haber bırak buraya neyse ben şimdilik kaçayım çağan uyurken yemek yiyelim öptüm hepinizi
eet kimseler gelmemiş bugün..elvinde ii çok şükür hastaydı düzeldi biraz..ilk arabamla oynuoo şimdi çok sevdi kızım bunu bide nasıl yürüo onunla bi görseniz..

sağolun kızlar yaa... biberonla az az içiyor. gecede içse keşke. mama almayada çekiniyorum artık gdo lu diye. mama yerine gece ne verilirki bebeğe.. bebe bisküviside yemiyor...

günaydın kızlar

artık bizim topik ıssız topik olmaya başladı bunlar yürümeye başlayınca iyice ıssızlaşacak galiba

GÜNAYDIN:))
Atam rahat uyu diyeceğim ama ne yapıorus bunun için!!!

dün test yapıldı nile ama burda olmayan testi yaptırmak gerekli oldu off nası gideceğim tekrar ankaraya??
bi de terapiste gittim lustral verdi,depresyondaymışım,konuşmakala geçmezmiş..kimyam bozulmuş...hiç de kullanasım yok:(
neys güsel bi gün olur bugün nil biras uyudu:))

günaydın:)

duygu geçmiş olsun cnm. ilacının yan etkileri ney bilmiyorum ama kullan bence... ilerlemesinden iyidir sanırım...

bugün düne bakarak daha iyi uyudu aybüke... sabırım benle yatmak istiyor.. babamız aybükenin odasında yattı aybükeyide sabaha karşı yanıma aldım..:) alıştımı ki?

günaydın herkese

duygu geçmiş olsun...ilaçlarını kullan ama neden konuşarak geçmiyorki..insanın ruhunu bir ilaç nasıl tamir eder anlamıyorum:delphin:

tuğba benim oğlanda benimle uyuyor babası yatağa yatmak istesin hemen ağlıyor itiyor...

Back
X