2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla arada kaldım ??
nili ben yanıma almadım bu gece ,nerdeyse 1 haftadır memem ağzında beraber uyuoduk,ya da uyumaya çalışıoduk!!
ilk arabam 50 ye düşmüş canım..

herkese merhaba duygucum geçmiş olsun o tür ilaçlar bağımlılık yapıo benim bildiğim. ilaçtansa konuşmak daha ii..fazilet bize hediye geldi ama 50 tl die biliyrm fiyatını

Kızlar selam,
umarım herkes iyidir ,eskiden uzun süre girmeyince sayfalarca ilerlemiş olurduk oku oku bitmezdi, şimdi ancak bir kaç sayfa ilerliyor fakat okumaya fırsat olmuyor. hepinizi öpüyorum

Fazilet Allah yardımcımız olsun cnm... bu arada sabah reklamlarda gördüm yemekteyiz programı Antalyadaymış:) sende katılıyormusun kaydirigubbakcemile

5 yıl psikiyatri hemşireliği yaptım. inanması zor ama o ilaçlar evet insanın ruhunu tamir ediyor. öyle vakalarla karşılaştık ki ve onların iyleşmelerini görmek çok güzeldi. eğer emzirmiyorsan kullan bence. ancak ilacın etkisini 3-4 haftada ancak görmeye başlarsın. ve nerdeyse en az 6 ay kullanmak gerekiyor pat diye iyiyim artık deyip bırakırsan tekrar geriye dönüş olabiliyor.

kızlar dün okadar duygulandım ki anlatamam. dişimi çektirdim ve çekilen diş apseli olduğu için hala ağrıyor. ama dünkü kadar değil allahtan. dün benim oğluşum beni hiç üzmedi. kucağıma bile gelmedi arada bi gelip sarılıp yere indi. odadan dışarı çıkmadı. oturdu gözümün önünde oyuncakları ile tekbaşına gariban gariban oynadı. kuzucuğum anladı herhalde canımın yandığını. ayy alışmışım yaramazlığına ya pek bi masum pek bi garip göründü gözüme.

merhaba arkadaşlar.barçli sen izmirde nerdesin?ne güzel herkes buluşuyor sende bana gel.tanışmış oluruz

barçli işallah canım ya burdaki anneler mutsuz olunca üzülüyorum valla hele bebişler hasta olunca çağan hasta olmuş gibi oturup ağlıyorum hepsi mutlu olsunlar istiyorum buraya bir gün girmesem merak ediyorum hepinizi ama herşey bizler için işte herzaman mutlluk olmuyor ama yinede temmenimiz o yönde
eycik sorma tanışan tanışana ay ben yakın olsaydım herkese giderdim valla çağanla parka çıkıyruz nerdeyse burda bütün sitelerdeki ebekli aileleri tanıdım bir sürü arkadaşımız oldu gelip gidiyoruz bişrlikte parka çıkıyoruz drların sölediklerini paylaşıyoruz en güzelide kendimizdende bahseiyoruz insan deşarj olmak için birilerine ihtiyaç duyuyor

kızlar 9 aydır emzik tutmayan aybüke iki gündür emzik istiyor.. dün gece bu sabah emzik vermeden uyumadığını farkettim. ayağımda sallıyorum ama eziğini istiyor. biraz önce uyandı emzirdim uyudu ama yerine koyunca uyandı. ağzına emziğini verdim geri uyudu:)

oh serpil iyi yapmışssın canım benimde bugün çamaşır günüm akşama kadar makine çalışır artık bitmez çamaşır işi ya bizmi çok kirletiyoz yoksa sizdedemi aynı 3 güne çamaşılar yığılıyor valla hele çağanınkiler 2 yada 3 günde bir yıkanıyor allahtan artık ütü işini kestim birde ben çağanın çamaşırlarınıda artık bizim deterjanla yıkıyorum dalini bualmadık geçen sefer bende baktım bizim omo daha iyi çıkardı lekeleri artık ayrı almıyorum deterjanı

tuğbacımemzik bebekleri rahatlatır canım bak almış sonunda mızmılanınca ver ama süreklide ağzında durmasın dişlerimi ne etkiliyormuş bugün biri söledi parkta ay bizim dişimiz falan olmayınca ben çok önemesemedi de sen bir araştır istersen

Fazilet Allah yardımcımız olsun cnm... bu arada sabah reklamlarda gördüm yemekteyiz programı Antalyadaymış:) sende katılıyormusun kaydirigubbakcemile

öylemi izlememiştim...aman ben katılamam allah göstermesin gıcık tipler çıkar kafasından aşağı boşaltırım yemekleri:mymeka: zaten o yarışmaya katılmam için önce büyük bir evim olması lazım

oh serpil iyi yapmışssın canım benimde bugün çamaşır günüm akşama kadar makine çalışır artık bitmez çamaşır işi ya bizmi çok kirletiyoz yoksa sizdedemi aynı 3 güne çamaşılar yığılıyor valla hele çağanınkiler 2 yada 3 günde bir yıkanıyor allahtan artık ütü işini kestim birde ben çağanın çamaşırlarınıda artık bizim deterjanla yıkıyorum dalini bualmadık geçen sefer bende baktım bizim omo daha iyi çıkardı lekeleri artık ayrı almıyorum deterjanı

bizdede aynı günlük kaç defa değiştiriyorum eymenin kıyafetini...bende ütü yapmıyorum zaten başa çıkılmıyor...

merhaba kızlar nasılsınız

Duygucum geçmiş olsun serpilin dediği doğru ne yazıkki bazen sadece ilaçlar tamir ediyor ruhumuzu , ilacı kullanman için emzirmiyor olman gerekiyor doktor söylemiştir sanırım

inci benim çamaşırda hiç bitmiyor hele onatınkiler 2 günde bir dönüyor

merhaba arkadaşlar.barçli sen izmirde nerdesin?ne güzel herkes buluşuyor sende bana gel.tanışmış oluruz
merhabaa ben izmirde menemendeim..yakınsak birbirimize neden olmasınn çok iii olur.
kızlar 9 aydır emzik tutmayan aybüke iki gündür emzik istiyor.. dün gece bu sabah emzik vermeden uyumadığını farkettim. ayağımda sallıyorum ama eziğini istiyor. biraz önce uyandı emzirdim uyudu ama yerine koyunca uyandı. ağzına emziğini verdim geri uyudu:)
cnm elvinde diş çıkardıktan sonra almıştı emziği ve biberonu..sanırım dişlerine ii gelioo
bende artık ayrı deterjan almıyrm büyüdüler nasılsa hem dahha iii oluoo..bende çamaşırdan bıktım artık..
merhaba kızlar nasılsınız

Duygucum geçmiş olsun serpilin dediği doğru ne yazıkki bazen sadece ilaçlar tamir ediyor ruhumuzu , ilacı kullanman için emzirmiyor olman gerekiyor doktor söylemiştir sanırım

inci benim çamaşırda hiç bitmiyor hele onatınkiler 2 günde bir dönüyor
iiiz cnm siz nasılsınız bi türlü denk gelemiyoz seninle..paşa damadım nasıl resimlerde çok yakışıklı çıkmış

selam ben geldim accık dinlenip iki sohpet edim diye kimsler yok ben hiç dinlenemiyorum kıslar ya hep yorgunluk var üzerimde iş h,ç bitmiyor evi süpürdüm çağaı parka çıkardım geldik meyve yedirdim zar zor uyuttum yemek yedim çamaşır astım dahada makineye çamaşır asılıp mutfak toplanacak hop çağan uyanır hade yoğurt yedirmeye çalış üstünü değiştir oynat derken gece 1 oluyor kalk sabah aynı maraton başlıyor 24 saat yetmiyor bize valla

gecmıs olsun duygu...
evet incıcım sana katılıyorum 24 saat yetmıyor hakıkaten

arkadaslar kaan tam olarak emeklemeye basladı ıkı uc gıdıp duruyordu 2 haftadır sımdı peşime pıtır pıtır gelıyor ne guzel bıseymıs mınıcık yumak oluyor emeklıcem dıye bı sevımlı oluyorkı :)))

bılezıgım kayboldu sabahdan berı bulamıyorum artıcam dıye butun evı doktum bı yandan da temızledım ama yokk içim tuhaf evde gıbı ama gozume mı gozukmuyor nedır offf gunah da almak ıstemıyorum temızlıge gelen kadınmı aldı dıcem ama ne bılım üff inşallah bı yerden cıkar

yaniii bugun evı temızledım kaanı doyurdum uyuttum vs vs sonraa yemeklerımı yaptımm
heheheh bugun cok becereklıyım :))))

selam kıslar nasılsınız ben acayip yorgunum ...
biliyosunuz kayınvalidem yıllık izinde
hazır o evdeyken şöyle bi çok büyük bir temizlik yapalım dedik.
birde zaten bayram geliyo hazır temizlerken odamın
eşyalarının yerlerini değiştireyim dedim...
daha bitmedi ama yarına bıraktık...

sizler nasınlsınız...geçmişi okuyamadım yorgunum...

Back
X