Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullanın:)bende internetten sipariş vercğim..bir yerde 50 diğerinde 60 tl o yüzden sordum...
saol canım,bağımlılık uzun sürede oluo aslında tam bağımlılık da diil ama işte çok zor bırakılıomuş,dr bana 6 ay dedi kullan..ama daha almadım?herkese merhaba duygucum geçmiş olsun o tür ilaçlar bağımlılık yapıo benim bildiğim. ilaçtansa konuşmak daha ii..fazilet bize hediye geldi ama 50 tl die biliyrm fiyatını
emzirirken kullanabilirsin dedi ama işte benim de gönlüm inanmadı..5 yıl psikiyatri hemşireliği yaptım. inanması zor ama o ilaçlar evet insanın ruhunu tamir ediyor. öyle vakalarla karşılaştık ki ve onların iyleşmelerini görmek çok güzeldi. eğer emzirmiyorsan kullan bence. ancak ilacın etkisini 3-4 haftada ancak görmeye başlarsın. ve nerdeyse en az 6 ay kullanmak gerekiyor pat diye iyiyim artık deyip bırakırsan tekrar geriye dönüş olabiliyor.
kızlar dün okadar duygulandım ki anlatamam. dişimi çektirdim ve çekilen diş apseli olduğu için hala ağrıyor. ama dünkü kadar değil allahtan. dün benim oğluşum beni hiç üzmedi. kucağıma bile gelmedi arada bi gelip sarılıp yere indi. odadan dışarı çıkmadı. oturdu gözümün önünde oyuncakları ile tekbaşına gariban gariban oynadı. kuzucuğum anladı herhalde canımın yandığını. ayy alışmışım yaramazlığına ya pek bi masum pek bi garip göründü gözüme.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbarçli işallah canım ya burdaki anneler mutsuz olunca üzülüyorum valla hele bebişler hasta olunca çağan hasta olmuş gibi oturup ağlıyorum hepsi mutlu olsunlar istiyorum buraya bir gün girmesem merak ediyorum hepinizi ama herşey bizler için işte herzaman mutlluk olmuyor ama yinede temmenimiz o yönde
eycik sorma tanışan tanışana ay ben yakın olsaydım herkese giderdim valla çağanla parka çıkıyruz nerdeyse burda bütün sitelerdeki ebekli aileleri tanıdım bir sürü arkadaşımız oldu gelip gidiyoruz bişrlikte parka çıkıyoruz drların sölediklerini paylaşıyoruz en güzelide kendimizdende bahseiyoruz insan deşarj olmak için birilerine ihtiyaç duyuyor
ay bazen ben de çok istiorum alsın..kızlar 9 aydır emzik tutmayan aybüke iki gündür emzik istiyor.. dün gece bu sabah emzik vermeden uyumadığını farkettim. ayağımda sallıyorum ama eziğini istiyor. biraz önce uyandı emzirdim uyudu ama yerine koyunca uyandı. ağzına emziğini verdim geri uyudu:)
benim de çamaşır da bitmio ,ütü de...merhaba kızlar nasılsınız
Duygucum geçmiş olsun serpilin dediği doğru ne yazıkki bazen sadece ilaçlar tamir ediyor ruhumuzu , ilacı kullanman için emzirmiyor olman gerekiyor doktor söylemiştir sanırım
inci benim çamaşırda hiç bitmiyor hele onatınkiler 2 günde bir dönüyor
bana da..selam ben geldim accık dinlenip iki sohpet edim diye kimsler yok ben hiç dinlenemiyorum kıslar ya hep yorgunluk var üzerimde iş h,ç bitmiyor evi süpürdüm çağaı parka çıkardım geldik meyve yedirdim zar zor uyuttum yemek yedim çamaşır astım dahada makineye çamaşır asılıp mutfak toplanacak hop çağan uyanır hade yoğurt yedirmeye çalış üstünü değiştir oynat derken gece 1 oluyor kalk sabah aynı maraton başlıyor 24 saat yetmiyor bize valla
aferin kaana:)ne kadar hızlı ilerlio di mi??gecmıs olsun duygu...
evet incıcım sana katılıyorum 24 saat yetmıyor hakıkaten
arkadaslar kaan tam olarak emeklemeye basladı ıkı uc gıdıp duruyordu 2 haftadır sımdı peşime pıtır pıtır gelıyor ne guzel bıseymıs mınıcık yumak oluyor emeklıcem dıye bı sevımlı oluyorkı :)))
bılezıgım kayboldu sabahdan berı bulamıyorum artıcam dıye butun evı doktum bı yandan da temızledım ama yokk içim tuhaf evde gıbı ama gozume mı gozukmuyor nedır offf gunah da almak ıstemıyorum temızlıge gelen kadınmı aldı dıcem ama ne bılım üff inşallah bı yerden cıkar
yaniii bugun evı temızledım kaanı doyurdum uyuttum vs vs sonraa yemeklerımı yaptımm
heheheh bugun cok becereklıyım :))))
ay çılgınlar,devamlı ev temizliosunuss..selam kıslar nasılsınız ben acayip yorgunum ...
biliyosunuz kayınvalidem yıllık izinde
hazır o evdeyken şöyle bi çok büyük bir temizlik yapalım dedik.
birde zaten bayram geliyo hazır temizlerken odamın
eşyalarının yerlerini değiştireyim dedim...
daha bitmedi ama yarına bıraktık...
sizler nasınlsınız...geçmişi okuyamadım yorgunum...
iyi akşamlar bayanlar.. yarın misafirlerim gelecek bende bişetler yapacağım şimdiden.. yarında evi temizlerim artık...:) bugün temzilesem yarına batar çünkü:) neyse ben kaçar, zaten kimsecikler durmuyor burda gelen hemen kaçıyor:)
ii akşamlar herkese
bizim en sonunda 2 dişimiz gözüktü kızlar,daha ucları tam çıkmadı ama beyaz beyaz gözzüküo
şükür yaşgününden önce dişimiz pırtladı.)))
umarım herkes iidir
buzdolabımın raflarına kaydırmaz serip geldim. artık daha temiz olcaeekk.
depresyoonnnnn!!!bağırıo amman dikkat!!çook ii anlıorum seni..dikkat et kısır döngüye girmesin canım..annen gelemez mi bi kaç günlüğüne??günaydın kızlar çok kasvetli bi hava var içim sıkıldı naz da çok sinirli huysuz yapmadıını bırakmadı, dün bütün gün toplamda 20dk uyudu! gece uyuyo ama gündüz mahvediyo beni, herşeyim kırık dökük çizik, saçımı bile toplayamıorum, anca yemek yap kıza yedir altını al..ayakta alıorum altını bıktım artık dün akşam kakalı kakalı ayağa kalktı artık dayanamadım bağıra bağıra ağladım işkence ediyo resmen..bu kadar da yapılmaz bi anneye ama bebek işte ne anlar...ben de annemi istiorum
berrağın dişi uğurlu gelir inşallah
biz de alt yanları beklioruz bakalım ne zman çıkar
nil de öle naz gibi işte bütün gün ayakta eğilio kalkıo ,kaldırıo,koltuktan koltuğa atlıo ama 2 adım atmıştı dün 4 oldu,valla gelişim atağıysa biz acısını çektik belki de yürümeye başlar..naz zaten küçük nil den ama bu gelişimleri paralel gidio,nil yürürse bu beceriyle sen de bekle:)duygu nil yürüyo o zaman baya baya, bizimki istese kesinlikle yürür ayakta dakikalarca elinde oyuncağıyla duruyo sonra yavaşça eğiliyo dizlerinin üstünde ayakta kalıyo öle oynuyo ama adım 1kere attı henüz, mümkünse bu aralar yürümesin bi gelişme atağını daha kaldıramam bu aralar
valla bende hiçbişeyin acelesi yok diye dşünüyorum. nasılsa yürür nasılsa konuşur. hareket arttıkça işte artıyor. ama maşallah bizimkide pek bekletmeyen tiplerden. henüz adım yok ama heran yapabilir.
neyse bugün domuz gribi aşısı oldum. güya olmayacaktım ama rahatsızlığımdan dolayı risk altındaymışım. eşim yaptırcaz deyince tamam dedim. yarında ankaraya gidiyoruz. kocişi ankaraya sevk ettiler. galiba anjiyo yapılacak kızlar dua edin bişey çıkmasın yaaa..uçakla yola çıkmayada korkuyorum hasta olan vardır diye ama yapcak bişey yok. inşallah çağan maske durdurur yüzünde de biraz olsun korumuş olurum.
alisha inan bende yaşıyorum bazan bu çocuğun banamı kastı var diye ama naparsın böyle büyünüyo herhalde. onlar büyüycekte bize bişey olmasa bari. biraz larç olmak lazım ama nasıl onu bende bilmiyorum. berrak hanımın dişleride hayırlı olsun..
eşine geçmiş olsun canım umarım bişi çıkmaz..çağanın maske işi zor bence ankarada hastanede nile takmadılar bile!!
serpil..
o totişini kaldıramıodur ya:Duygu hadi bekliyoruz o zaman Aralık ayını :)
hehehhe geliorum:))
benim minik sıpamda iyice sıralıyor artık hep ayakta durmak yürümek istiyor,ama emeklemiyor :)
komando gibi yerlerde sürükleniyor,emeklemeden yürüyecek herhalde..
esra dişiniz hayırlı olsun. bizimde üçüncü dişimiz patladı çok şükür.