2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde iyiyiz Meralcim çok şükür, işe geldikçe daha rahat girebiliyorum buraya
evde hem fırsat zor oluyor hemde eguş rahat vermiyor pc ye girmeye :)
keşke sizde olsaydınız burda ne güzel olurdu :)

naber komşum görüşemiyoruz ne zamandır :))
hadi gözünaydın uyumuş onatcık sen de kafa dinle biraz :)
komşum ben de şimdi sizin çiftliği geziyordum,birazcık yıldız dağıtayım sizede kazanın biraz :))

Son düzenleme:
meralcim sende gel atla uçağa iyi fikir kız aylin

Canım benim sağolasın.Aslında ne güzel olurdu.Sizleride görmüş olurdum:))) Kış dönemi olmasaydı gelmek için uğraşırdım, ama kış dönemi hele de istanbul denilince çok zor geliyor.Ama istanbula gelirsem kesin arayacağım sizleri.

bizde iyiyiz Meralcim çok şükür, işe geldikçe daha rahat girebiliyorum buraya
evde hem fırsat zor oluyor hemde eguş rahat vermiyor pc ye girmeye :)
keşke sizde olsaydınız burda ne güzel olurdu :)

Evet çok haklısın aylin, bende ancak ofise geldiğimde rahat girebiliyorum, evdeyken Ege uyurken filan girmeye çalışsam da okumaya fırsatım olsa yazmaya olmuyordu.
Ahh, ahhhh bence de çok güzel olurdu:))))

duygu ben de dr a gitsem kesiN xanax falan verir naz büyüyene kadar yarım akıl olmassam iidir çok kızdırma beni nazı yollarım yoksa size:))) başlar parmaklamaya gözünü burun deliğini, ayak parmaklarını ısırır, saçını yolar, boynunu tırmalar..kızımın hobileri bunlar ne hoş dimi:))

ha bi de küpen varsa kulağını koparır, göbeğin mazallah açılırsa falan göbek deliğine bilumun ince sivri oyuncaqklarını sokar:)))

tarlamı yıldızla donat komşum sağolasın :))

iyiyim nolsun şimdi öbür komşum gelicek birazdan onunda kargosu varmış bırakıcak bana

meralcim inşallah bekleriz mutlaka

ayşegülcüm senin kız yaramaz ama maşallah çok şeker annesi

aylincim geçmiş olsun ben elvine bol bol adaçyı verdim boğaz iltihabına çok ii geliyomuş bide sabah aç karnına bi çay kaşığı bal içine de bi kaç damla limon sıktım..öksürüğü çok sürmedi allahtan..azomax die antibiyotik günde bi kere,kreval ve corsal die şurup kullandım..bende gribim kaç gündür sadece burun tıkanıklığı kaldı elvinde geçti çok şükür..

ayşegülcüm sanırım naz'lar aynı oluoo bizimkide sizin cadı gibi...geçen gün mutfakta bulaşık yıkarken halını köşesini kaldırmış bende halıları yıkamaya vermiştim halıcıda reklamı zımbalamış arkam dönük tabi ne zarar yapsam die çaba sarfedio çocuk neyse ben hemen gördüm aldım elinden tel zımbada 3 tane vardı etrafa bakındım başka kalmş mı die yok ben devam bulaşığa yine baktım öğürüoo attım elimi ağzına bişi yok ben elimi azğına atınca kustu tabi.. tekrar attım elimi anam ne göreyim tel zımbanın birini meğerse ağzna atmış ömrümden ömür gitti.elvin çok yapıo bunu ne bulursa ağzına geçende naylon koparmış boğazına yapışmış tam 20 dk kustu öldük öldük eşimle ben en sonunda bayılcaktım...ne kadar dikkat etsem de iilla bişi buluo.şimdi misafirliğe de gitsek her halının altını kaldırıp bakıo..

iyi akşamlar hanımlar...

ayşegül bu naz neymil böyle yavf korktum valla.. bizim kızla yalnız bırakamam onu.. kuzumun haşatını çıkarır...

burcucum geçmiş olsun , gelinimde herşeyi yutuyor bakıyorum geçen günde bizimki saman kağıdı yemiş ağzında bellide olmuyor aöğürüp duruyor neyse sonra kendi itti diliyle dışarı ama artık ne bulsa yiyor yürüselerde yerdekileri toplama zamanları geçse

merhaba kızlar...
azıcık okudum yazışmalarınızı, maşallah hepinizin prenseslerine ve paşalarına..
ben de 2010 ocak annesi olacağımı sanıyorum, inşallah bir terslikle karşılaşmazsak.
imrendim sizlere.. kimbilir geçen sene bu vakitlerde sizler neler konuşuyordunuz... bizler gibi telaşta mıydınız? paniklerde miydiniz :)
allahım hayırlısıyla, bizlere de nasip eder inşallah... böyle bebelerimizin marifetlerini-hobilerini anlatmayı :)
öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi... Begüm'ün de çok selamı var teyzeleri, dürtüyor beni, ''ben de selam söylüyorum'' diyor :)

merhaba kızlar...
azıcık okudum yazışmalarınızı, maşallah hepinizin prenseslerine ve paşalarına..
ben de 2010 ocak annesi olacağımı sanıyorum, inşallah bir terslikle karşılaşmazsak.
imrendim sizlere.. kimbilir geçen sene bu vakitlerde sizler neler konuşuyordunuz... bizler gibi telaşta mıydınız? paniklerde miydiniz :)
allahım hayırlısıyla, bizlere de nasip eder inşallah... böyle bebelerimizin marifetlerini-hobilerini anlatmayı :)
öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi... Begüm'ün de çok selamı var teyzeleri, dürtüyor beni, ''ben de selam söylüyorum'' diyor :)

merhaba yalel...inş sağ salim alırsın yavrunu kucağına..evvet bizde geçen yıl sizler gibi telaştaydık...azcık kıpırdamasın heen endişeye kapılırdık kucağımıza alacaımız günü dört gözle beklerdik..ama zaman o kadar hızlı geçti ki bebişlerimiz yaşlarına gircekler bile..bende begüşü ve seni öpyrm...

burcucum geçmiş olsun , gelinimde herşeyi yutuyor bakıyorum geçen günde bizimki saman kağıdı yemiş ağzında bellide olmuyor aöğürüp duruyor neyse sonra kendi itti diliyle dışarı ama artık ne bulsa yiyor yürüselerde yerdekileri toplama zamanları geçse

saol cnm ewt cnm ya herşeyi atıyo ağzına..bencede yerde ne bulcak die dşünmekten deli olcam

yalel ,şu an yaşadığınızda hayatınızdaki en güzel günlerden, keyfini çıkarın :)
geçen sene sizin gibiydik bizlerde, heyecanlı bekleyişteydik
Allah hepimize nasip etti çok şükür şimdi yaramazlıklarından şikayet ediyoruz :)
sende Begüm'ü bizim yerimize okşa annesi büyük teyzeleri yerine :)
Allah size de nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı inaşallah..

ahh ahh yaramaz Elvin gerçi hepsi bayılıyor ağzına bişey atmaya..
ama çok akıllılar Burcu bak her halının altına bakıyormuş yaramaz :))

Back
X