2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zamanında çok denedim o hazır kavanozları.:(:( biberonda almıyoki meyve suyu versem..
acaba o kavanozlarıda sulandırsam çorba gibi yapsam olur mu ki:sinifsinif:

benimkide biberonla içmiyor meyve suyu falan sadece su içiyor. bardakla verirsem içiyor oyun gibi geliyor ama her yer meyve suyu oluyor :))

o kavonozları yer artık ya koyu kıvamlı değilki onlar o kadar güzelim

diyorumya cnm hafif koyu çaorba kıvamında olcak herşey
çok cıvık olursa genzine kaçırıyo,biraz koyu kıvamlı olursa öğürüyo...
biizmde böle bi sorunumuz var
rabbim daha büyük dert vermesin...

marsg dr pütürlüyemi yaşında başla dedi.bizim dr bu konuda çok ısrar ediyo illede pütürlü diye demekkki yaşında da olabiliyormuş

eycik memenen ksknın ilersinde...bucada 2 sene kaldım 9 eylülde okudum...bilirim yanii..ama bana çok uzak kalıoo gelebilme durumun warsa ben beklerim..

hoşbuldum ekincim
ya hergün okuyrm ama yazamayıdm..onatı,nazı,elvini,nili...
hepsini görmüş kadar seviyrm..biri hsata olunca sanki kendi yavrumuş gibi üzülüp dua ediyrm.çünki biliyrm ki hastalık çok zor ve en çok anneler etkileniyo:(:(:(

marsg dr pütürlüyemi yaşında başla dedi.bizim dr bu konuda çok ısrar ediyo illede pütürlü diye demekkki yaşında da olabiliyormuş

Normal yemege 1 yasinda gec dedi bizim yedigimize

6 ayindan beri puturlu ver diyor bizimki corbayi falan catalla eziyoruz sebzeleri blendirla degil

hadi bakalım allah koşturduğu günleride göstersin...

bence bundan sonra daha çok ağlarsın ...ne kadar hareket o kadar bereket bizde...eymen yürümeye başlayalı iyice huy değiştirdi çok düşmeye başladı çok ağlamaya başladı...düzelir diye umut ederken her geçen gün beni dahada bunaltıyor..

eymene en kısa zamnda kardeş yapcam...tabi cesaret edersem...kendi dengi olan bebeklerle oynamaya bayılıyor...

merhabalar ne zamandır giremiyorum iş metin ev alısveriş geldigimde de azcık uyuyorum gün nasıl geciyo bilmiyorum hepinizi cok özledimopuyorumnanaktanokulda 4 cocuk domuz gribi tedavi görüyo cok korkuyorum tasıyıcıyımdır diye gerci benim sınıfta degillerdi ama metiş i emzirirken bile huzursuzum inş. hepiniz bebişler iyidir
demeeeeeeeeet nbr
neyse ben kacvtım kaydirigubbakcemile4

günaydın hanımlar...
inanna canım ne güzel maşallah yavruma...
allah koştuğu günleride nasip etsin inşallah...

benim oğlumda daha 5 adım felan atıyo
gerisine cesaret edemiyo...
inşallah yakındır yürümesi...

günaydın kızlar

Duygucum gözünüzaydın 2. yürüyen ocak bebeği Nil hanım oldu demekki

Filizcim aman dikkat et bir okulda 4 kişi yüksek bir sayı bence, demekki okulda hızla yayılmış sende aşı falan yaptır yada bunun bir testi varsa kan testi falan bir baktır kendine, Metişi hiç riske atmaya değmez canım, hatta okul idaresinin okulu ilaçlatması falan gerek bana kalırsa

günaydın herkese

hiç bir iş yapamıyorum eymenin yanına oturacağım öyle duracağım...pc ye bile bakmama izin vermiyor

ii akşamlar:)
heheh nil yürüoooo.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:uhm:
nilin gözü aydı cnm:nazar: size de geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3
eymene en kısa zamnda kardeş yapcam...tabi cesaret edersem...kendi dengi olan bebeklerle oynamaya bayılıyor...
kız oyuncak bebek al oynasın yapma sakın yazık sana:CüvCüv:
günaydın kızlar

Filizcim aman dikkat et bir okulda 4 kişi yüksek bir sayı bence, demekki okulda hızla yayılmış sende aşı falan yaptır yada bunun bir testi varsa kan testi falan bir baktır kendine, Metişi hiç riske atmaya değmez canım, hatta okul idaresinin okulu ilaçlatması falan gerek bana kalırsa

günaydın emelcim dün kusura bakma konuşamadım tel de doğru düzgün, çok sinirlerim bozuk bugün de ya, kadir tuğcuya götürcez ya kızı bakiim kalça usg kan değeri testi aşı kartı flan toparlıyım dedim.bi baktım aşı kartı yok heralde dr da unuttuk, buarada cüzdanımı çaldırdıımdan beri hala nazın kimliğini çıkaramamıştık eşimi aradım yarın halledelim ctesi dr a götürcez die,aa ama benim yarın çok işim var dedi...sadece benim çocuum sanki..arabam da yok görümceme dilendim gene götürürmüsün die..çok canım sıkkın hiçbişey yemedim bi sigara içtim şimdi..reglim de geciktş galiba offfff:delphin::delphin::delphin:

oyuncak bebek vardı ağlıyordu gülüyordu oynasın diye verdim eline paramparça etti...

hadi bakalım allah koşturduğu günleride göstersin...

bence bundan sonra daha çok ağlarsın ...ne kadar hareket o kadar bereket bizde...eymen yürümeye başlayalı iyice huy değiştirdi çok düşmeye başladı çok ağlamaya başladı...düzelir diye umut ederken her geçen gün beni dahada bunaltıyor..
saol canım:)
hepimize:))
anam eymen bayaa bayaa yürüo o zaman ..nil bi halı boyu gidio zaten akşam bi güvenle yürüo sorma..daha önce tırsardı şimdi pat pat gidiokaydirigubbakcemile3
gamyoncuiremsu:1shok::1shok::1shok:
merhabalar ne zamandır giremiyorum iş metin ev alısveriş geldigimde de azcık uyuyorum gün nasıl geciyo bilmiyorum hepinizi cok özledimopuyorumnanaktanokulda 4 cocuk domuz gribi tedavi görüyo cok korkuyorum tasıyıcıyımdır diye gerci benim sınıfta degillerdi ama metiş i emzirirken bile huzursuzum inş. hepiniz bebişler iyidir
demeeeeeeeeet nbr
neyse ben kacvtım kaydirigubbakcemile4
dikkat et diyeceğim ama imkanı yok..ben bu domuz gribinden ankaraya gittiğimden beri çok korkmuorum ve sanırım biz de geçirdik.ben 1 gün kötü oldum nil de gripti??hani her grip domuzdu??huzursuzluğun çok doğal Allah korusun..
günaydın hanımlar...
inanna canım ne güzel maşallah yavruma...
allah koştuğu günleride nasip etsin inşallah...

benim oğlumda daha 5 adım felan atıyo
gerisine cesaret edemiyo...
inşallah yakındır yürümesi...
aaa işte seninki de yürüo:)):nazar:
günaydın...

duygu gözünüz aydın.
saol:))
günaydın kızlar

:))saol..

günaydın:))
artık dükkan açık oluo ya çok seviniorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

Back
X