2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınn..

resimler ne güzel çıkmış,yavrum gibi çıkmışsın resimde ayşegülcüm :)

Semra yaramaz diyip durma oğluma yaramaz olur bak sonra :)) kızlar daha yaramaz valla
bizim oğlanlar daha sakin..hele Nazzzz akannehir ufacık boyunla her işi beceriyor valla :))
41 kere maşallah allah nazardan saklasın..

ayşegül dinlenebildin mi, dünkü kargaşadan sonra :)
Naz'ı biraz cesaretlendirsen yürür bence yürümek için herşekilde hazır çünkü..

Semra diğer arkadaş durusu ataşehirde oturan..
inşallah gelebilirsin diğer buluşmalara,şimdi sıra bende beklerim ozaman işin olmazsa..

hiç yorulmadım ki aylin böle çok rahat oldu hiç misafir ağırlamış gibi diildim valla hergün gelin böle misafir süper:)hem moral oluyo 2çift laflıoruz hem de çocuklar insan görüyo keşke ben de yakın olsaydım:(
eguş gece uyumuştur çok yoruldu o da bizimki hiç uyanmadı

eguş gelirken arabada sızdı dayanamadı çocuk :)

gecede fena değildi biraz önce aradım daha yeni uyanmış :)
uzak değilsin aslında yeni yoldan çok rahat gelip gittik hiç trafiğe girmedik..

Valla resımler sÜper kıskandım yavv :)) benım neyım eksık bende anneyım, ama benım fazlam olarak paotrronum var dımı :)) oda mayısda olmıycak ıŞıme son maaŞıma zam :) neyse resımler sÜper bebıŞlerımıze maŞŞallh..

febrar evet biraz uzakmış gelip gitmek dert olur sanki..

Semra o fazlalıktan bende de var bende çalışıyorum..
1 ay sadece salı günleri süt iznim olacak..sonra o da olmayacak..
artık arkadaşlarım ayarlayabilirseler cumartesi günleri buluşacağız..

tünaydın kızlar bu sabah yine 6 da uyandık biz oğlum erkenden işe gitmek için can atıyor :))

Ayşegül resimler çok güzel mail atarmısın bi ara

kız emel koydum buraya alın işte sağ tuş yap kaydet burdan uğraştırma beni maille:))

günaydınn.. keyifler iyidir inş... aybükem bırakırsa okuyacağım amam bırakmıyor..

13ünde falan dönerim heralde aylin, 15i salıya geliyo o gün gelebiliriz

maşallah sizlere ve bebişlere:nazar:

emel saçlarınımı kestirdi_? ilk buluşmanızda sanki uzun diye hatırlıyorum-tatlicadiarzu-

ece ve naz da çok benziyolar birbirlerine...

bu arada naz ve eymen biraraya gelse ne yapardı acaba :hulya: ayşegül iyiki zamanında nişanı atmışsın bunlar birbirlerinin canına okurdu vallahikaydirigubbakcemile3

günaydın Tuğba, Aybüke nasıl oldu iyileştimi ?

Aybüke iyi sayılır.. burun akıntısı felan geçti ama hala balgamlı, bu yüzden sürekli tıkanıyor ve öksürüyor... Dün misafirler varken yaptıklarımdan yedi çok karıştırınca mideyi bozdu akşam sürekli ağladı doğal olarak. En sonun da biraz kustuda rahatladı kuzum:)

uykusu gelmiş gidip uyutyım:) ütü mü yaparım yoksa geri mi gelirim bilemiyorum:)

bu arada fotolar süper,,, bayılıyorum istanbuldaki annelere yaa, ne güzel bebişler için oyun grubu oldu:)

Back
X