Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kestirdi cnm güzeldi öle de ama böle daha güzel oldu:)maşallah sizlere ve bebişlere
emel saçlarınımı kestirdi_? ilk buluşmanızda sanki uzun diye hatırlıyorum-tatlicadiarzu-
ece ve naz da çok benziyolar birbirlerine...
bu arada naz ve eymen biraraya gelse ne yapardı acaba :hulya: ayşegül iyiki zamanında nişanı atmışsın bunlar birbirlerinin canına okurdu vallahikaydirigubbakcemile3
drları çok dinlememeye karar verdim cnm ben de, en doğrusu bu galiba..buarada nice yıllara inşallah herşey gönlünce olsun yeni yaşındaopuyorumnanaktan
hiç sorma derya bak yarama bastın gene bizim evde her yol arabaya çıkıyo zaten
kociş:aşkııımm bu kokuyo altını al
ben:alırım ama sen de araba alcan
:roflol::roflol::roflol:
niye yorum yapmıycan hayatım tabiki söle fikriini,dün naza bütün gün süt verdim yatmadan da baya içti bütün gece gaz yaptı eşim de senle aynı fikirde şuan:) sanırım eski kadına götürcez mamaya geri döndük biz de şaşırdık napıcamızı
Çok teşekkürler kızlar, akşam yazdıklarımı gönderemedim.Bu günde anca girebildim. Aklımda kalanları yazacağım.Kızlar merhaba kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah
Esracım Berrak hanıma geçmiş olsun bence dahada kötüleşmeden götür doktora onatda 1 gecede hastalaandı sabahı zor ettik soluğu doktorda aldık 4-5 günde tamamen iyileşti
Meralcim nice mutlu yıllara
Deryacım oyunlar çok güzel topiğe ekledim sağol
Benim oğlanda gece 2 saate bir uyanıyor ben memeden kesmeyi düşünmüyorum çok erken daha varken olabildiği kadar faydalansın 35 yıllık hayatımda 1 yılımda uykusuz geçsin napiim oğluşum faydalansın yeterki :)) geçenlerde okudum bir yerde çocuğu zorla memeden kesmek ileride çocukta psikolojik sorunlara neden oluyormuş azalta azalta sonunda onun isteğiyle kesmek gerekiyormuş
Bende oğlumda bugün çok eğlendik sağol Ayşegülcüm artık birbirlerini tanıyorlar, hala hepsi ayrı bir havada takılıyorlar birlikte oynamıyorlar ama olsun fotoğraftanda belli zaten bebeklerin hepsi ayrı bir alemde:))
Çok tatlısınız hepinizde, çok güzel oldu sizin ve bebekler için ya bu.Burda da olsa böyle bir grubumuz çok tatlı olacaktı ama ne yapalım, bizde gelirseniz ya da gidersek görüşürüz sizlerle:)))))
13ünde falan dönerim heralde aylin, 15i salıya geliyo o gün gelebiliriz
kıslar çok kötü hasta oldum tam iyileşemeden çağanım hastalandı ün büün gün ve gece acildeydik ateşi bir türlü düşmüyor 39 larda sürekli gece hiç uyumadık sürekli ılık sya soktuk sirkeli bez fitil ateş düşürücü kullanıyoruz ama yişne çıkyor vugün yine yüksek iki dr da boğazları iltihap kapmış dedi iğne verdiler 5 gün vurulcak ay ağlıyor halsiz caımın içi yanıyor ne kadar sürer bu böyle ya dua edin oğlum için bir an önce iyileşssin