Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy demir ilacından sonra emzirilmemesimi gerekiyormuş... ben aklıma estiğinde veriyorum.. kızlar bu arada devit kaç damla veriliyordu:)
geçmiş olsun demetcim bizdede olay olmuştu o burun spreyi sıkamamıştık hiç eşim uyurken sık demişti bana bende olmaz zarar verir dedim bir şey olmaz sık sık dedi bende sıkmıştım sonra prospektüsü okudumki uyurken sıkmayın kesinlikle diyor seninde bilgin olsun, Ayçanın dediği cold-mixi bende kullandım ama çok ağır koktu bende buhar makinesine damlattım 1-2 damla o zaman iyi geldi birde en iyi vicks geldi miniminicik sürüyorsun burnuna hemen açıyorduyguuu, inciii selam kızlar.
ne var ne yok?
biz grip olduk, hiç tadım yok..
tıkanık berat, burnunu açamıyorum.. bu geceki burun aspiratörü denememiz bir felaketti..
umarım siz iyisinizdir.
hala gelemedin kız sevda oğluşun hayırlı olsun bu arada kızın nasılmrb kızlar ben yine evimde deilim ve size bi bakim dedim kızlar saolun ii dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tşk edeirm bebişim nisan 15 te doğucak Allah kısmet ederse soran bi arkadaş vardı yazim dedim.
umarım herkesler ve tüm bebişler iidir.valla çok özledim sizlerle sohbeti.herkese tatlı rüyalarrr en çokta bebişlereee:))
bizde seni merak etmiştik özledik çok iyi olduğuna sevindimselam kızlar..
uzun zamandır giremiyodum ama iyiyiz biz..malum geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir..
iremnehir, inaysa ve demet geçmiş olsun kızlar..acil şifalar hepinize. burun tıkanıklıgı için cold- mix diyordu k.tugcu..siz de okumuşsunuzdur belki, bana daha mantıklı geldi. burunlarına damlatmaya çalışmak cok zor oluyo artık.
eh geç olmuş, yatayım artık sabah görev beni bekler öpüyorum opuyorumnanaktan
Evet canım haklısın eğer sütüm olsaydı bıraktıramazdım zaten.Kıyamazdım o zmaan.naber kızlar,
Meral hadi gözünaydın canım memeden kesebildin bundan sonrası rahat olur umarım..
süt olmamasıda şansına aslında sen acı çekmemiş oldun..
benim hala sütüm var keserken zorlanıcağım galiba..
duygu naber Nil cadısı ne yaptı bu gece yine aynımıydı..
Çok sevindim canım, bol bol içer inşallah portakal suyunu filan.Dişiniz de hayırlı olsun bakalım.Bizim 5 dişle kaldık.Bir aydır dişlerden kıpırdanma yok:))))5 dişli canavar olarak dolaşıyor egehan:))))ah canım 8 10 kere kalktı gene ama diş patlatmış,işallah onadır diorum aslında kulağını çekiştiriodu emerken aklıma geldi ama minoset vermeye tırstım tamamen uyanmasın die..
yazıların altında hq ya da hd bişi var canım ona basarsan hwerkesi aynı mesajda yanıtlarsın:)kaydirigubbakcemile2
tekrar merhabalar:)
site o kadar sıkıntılı ki insanın giresi gelmio valla..:1no2:
bu gün ferrum aldım nile demire başladım ama 4 saat emzirmemek ?nası olcaklülülülülülü
artık 7 dişliyiz ve bayaa bayaa yürüorus yavaşça ama uzun sürekaydirigubbakcemile
az nce ilk defa çeyrek portakalın suyunu içti..ben de sevindim-tatlicadiarzu-
cumartesi sabahı arkadaşım burda olacak ,çok seviniorum:sm_cool::sm_cool:
umarım herkes iidir,sizi çok seviorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım.duyguuu, inciii selam kızlar.
ne var ne yok?
biz grip olduk, hiç tadım yok..
tıkanık berat, burnunu açamıyorum.. bu geceki burun aspiratörü denememiz bir felaketti..
umarım siz iyisinizdir.
Çok tatlı oluyorlar yaaaa, canım benim.ahh ahh yaramaz Onat bir sabah uyusanda annende uykusunu alsa :)
haftasonu sat babasına sen uyu komşum başka çare yok :)
yalel sizler şimdi en güzel heyecanları yaşıyorsunuz,sonra bugünleri özliyeceksiniz ama
o günleride keyfi başkaydı..şimdiki günlerin değeri paha biçilemez tabii :)
şimdi damlaydı yemeğiydi sütüydü onlarla uğraşıyoruz ama bak birde neyle uğraşıyoruz anlatayım :)
akşam uyutmak için benim yatağıma yattık emerek uyuyor,emdi sonra sağ döndü sola döndü
bütün yatağı turladı uyumakla uyumamak arası ,sonra yanıma geldi kolunu boynuma attı
ağzını açtı yanağıma ovvvaaa diye öpücük kondurdu,işte insanın yaşayacağı en güzel anlardan biri ne dert kalıyor ne tasa allahıma şükrettim bugünleri yaşattığı için :)
darısı sizin başınıza böyle güzel yaşayın inşallah :)
cnm devit 5damla, ferrum 9 damla demişti bzm dr.ferrumdan 1saat önce ve 1saat sonra süt verme yoksa hiçbi faydası olmazmış, dişlerin lekelenmemesi için bol suyla vericekmişsin ayrıca meyve verirsen ferrumdan hemen sonra emilimi artarmışayy demir ilacından sonra emzirilmemesimi gerekiyormuş... ben aklıma estiğinde veriyorum.. kızlar bu arada devit kaç damla veriliyordu:)
geçen sene bu zamanlar pembe hayallerim vardı pembesi gitti naz'ı kaldıkaydirigubbakcemile3 çoook güzel ama çoook zor annelik.bi de sana annelikle ilgili söyliyebişceğim tek şey anne doğurmakla olunmuy maalesef doğuştan gelen bişi diil.zamanla içine yerleşen bi hastalık annelik, istesen de içinden çıkılmaz bi hal oluyo.sabah yüzünü yıkamadan bebeğinin altını almaya koşmak, tırnaklarını kesmek için annene gitmeyi beklemek, gece 3te bebeğinle karanlıkta kahkahalar atmak, kocanı şöööle bi ilk 3aylığına, arada bir hayatı boyunca yatağından etmek..delilik annelik ama seve seve deli divane oluosun onun uğruna:asigim:merhaba annişlerrr...
geçen sene bu günlerde, sizler de bizim gibi heyecan içindeydiniz muhtemelen.. değil mi?
şimdi azıcık baktım yazışmalarınıza :) vitaminler, kaç damla verilecekleri falan var gündeminizde..
bizler halen doğum korkusu, eşya hazırlıkları, valizler, odalar, vb... ile paniklerdeyiz, tahmin edersiniz :)
allah hepinizin bebeklerine, analı babalı büyümeyi nasip etsin... sağlıkla kalın..
darısı başımıza.
ay o eguşun öpücük yaparken yüzünü görmeyen bilemez aylin o ne tatlı bişey yaaaaa..bi de çirkin olmuyo mu sarkık yanaklıııı:asigim:ben onu yerim ya büyütme aylin onu böle küçük kalsn yerlerde sürünsün hep yanında taşı cep eguş olsunahh ahh yaramaz Onat bir sabah uyusanda annende uykusunu alsa :)
haftasonu sat babasına sen uyu komşum başka çare yok :)
yalel sizler şimdi en güzel heyecanları yaşıyorsunuz,sonra bugünleri özliyeceksiniz ama
o günleride keyfi başkaydı..şimdiki günlerin değeri paha biçilemez tabii :)
şimdi damlaydı yemeğiydi sütüydü onlarla uğraşıyoruz ama bak birde neyle uğraşıyoruz anlatayım :)
akşam uyutmak için benim yatağıma yattık emerek uyuyor,emdi sonra sağ döndü sola döndü
bütün yatağı turladı uyumakla uyumamak arası ,sonra yanıma geldi kolunu boynuma attı
ağzını açtı yanağıma ovvvaaa diye öpücük kondurdu,işte insanın yaşayacağı en güzel anlardan biri ne dert kalıyor ne tasa allahıma şükrettim bugünleri yaşattığı için :)
darısı sizin başınıza böyle güzel yaşayın inşallah :)