2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm millet :ecrin_bebek:az bucuk gecmişi okudum cagan a cok cok gecmiş olsun annesi inş. en kısa zamanda toparlanır....
tugba sana da gecmiş olsun....
ayyyy herkes hasta benim kuzen de anasınıfı ögretmeni domuz gribi olmus evde tedavi görüyo oglu da metinle aynı ay doktor emzirmeyi kes 15 gün görme demiş ablası bakıyo şimdi....bende tedirginim...okula ası kagıtları geldi 16 kişilik sınıfım hiçkimse ası olmak istemiyo bende olmucam arkadasım haydarpasa da doktor onların bashekimi ve pekcok doktor bile olmamıs ....
aaaaaaaaaaaaaa sizin bebekler ne kadar cok uyanıyolar gece yaaaaakannehirderya yazmıs ezgi 11 kere uyandı diyekafamçokkarıştımetişin masallahı var :nazar:sadece 6:30 da kalkar emer sonra da 8-9 arası uyanır ...nil de cok cadı....ocak kızlar cok yaramaz cooookkk:olmaz:
sheeda sen ne marifetliymişsin hiç de öyle bir tipin yok hekaydirigubbakcemile3basarılar diliyim ben sana...
biz bu arada metiş e kardes yapmaya karar verdik babasıyla metiş e 9 ayda hamile kalmıstım bakalım buna ne zaman kalıcam ....
sedaaaaaaaaaaaaaaa emir koy oglunun adını cok severim o ismi....
inş ben kız tuttururum şöyle cicili bicili giydiririrm rugan ayakkabılar tokalar fırfırlı elbiseler filan:Saruboceq:
neyse ben kactım yarın ugrarım cok öptüm sizleriopuyorumnanaktan

herkese merhaba..tuğba çok geçmiş olsun..filiz senin kuzende inş iileşir.alla şifa versin..dikkat et sende güzel koru kendini allah korusun..çağana da çok geçmiş olsun inş düzelir çok çekioo yavrular hasta olunca yaa..şeyda tebrik ederim senii çk güzeller...filizcim çok takdir ettim bu kararı erken değil mi kız??cesaretine hayran kaldım valla.inş kızın olur..

elvin 7 adım atıyo teyzeleri..:emir_bebek:

burcu sendemi ezeldaşsın:)) ay ben hayranıyım filmi onun için izliyorum zati..aklıma geldi yine ezel :asigim::1hug:

evet cnm bende öleyimkaydirigubbakcemile5...dizide çok güzel adam ayrı bi hava katıyo zatenn..kaydirigubbakcemile3zemuszemus

canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin

Teşekkrüler cnm... İki saat uyudum biraz daha iyiyim..

slm millet :ecrin_bebek:az bucuk gecmişi okudum cagan a cok cok gecmiş olsun annesi inş. en kısa zamanda toparlanır....
tugba sana da gecmiş olsun....
ayyyy herkes hasta benim kuzen de anasınıfı ögretmeni domuz gribi olmus evde tedavi görüyo oglu da metinle aynı ay doktor emzirmeyi kes 15 gün görme demiş ablası bakıyo şimdi....bende tedirginim...okula ası kagıtları geldi 16 kişilik sınıfım hiçkimse ası olmak istemiyo bende olmucam arkadasım haydarpasa da doktor onların bashekimi ve pekcok doktor bile olmamıs ....
aaaaaaaaaaaaaa sizin bebekler ne kadar cok uyanıyolar gece yaaaaakannehirderya yazmıs ezgi 11 kere uyandı diyekafamçokkarıştımetişin masallahı var :nazar:sadece 6:30 da kalkar emer sonra da 8-9 arası uyanır ...nil de cok cadı....ocak kızlar cok yaramaz cooookkk:olmaz:
sheeda sen ne marifetliymişsin hiç de öyle bir tipin yok hekaydirigubbakcemile3basarılar diliyim ben sana...
biz bu arada metiş e kardes yapmaya karar verdik babasıyla metiş e 9 ayda hamile kalmıstım bakalım buna ne zaman kalıcam ....
sedaaaaaaaaaaaaaaa emir koy oglunun adını cok severim o ismi....
inş ben kız tuttururum şöyle cicili bicili giydiririrm rugan ayakkabılar tokalar fırfırlı elbiseler filan:Saruboceq:
neyse ben kactım yarın ugrarım cok öptüm sizleriopuyorumnanaktan

Teşekkürler cnm... Yaa Aybükede çok fazla uyanıyor.. 12 de yatıp kesintisiz uyusa 7 de kalkmasına razıyım... Ama 5-6 kez uyanıyor:( ben kesintisiz uyumayı özledim bi 6-7 saat uyusamda kendime gelsem...

Filiz en son metin kaçta yiyor, ne yediriyorsun ve nekadar... ???

herkese merhaba..tuğba çok geçmiş olsun..filiz senin kuzende inş iileşir.alla şifa versin..dikkat et sende güzel koru kendini allah korusun..çağana da çok geçmiş olsun inş düzelir çok çekioo yavrular hasta olunca yaa..şeyda tebrik ederim senii çk güzeller...filizcim çok takdir ettim bu kararı erken değil mi kız??cesaretine hayran kaldım valla.inş kızın olur..

elvin 7 adım atıyo teyzeleri..:emir_bebek:

Teşekkürler cnm. Elvine :nazar: :nazar: :nazar: bizimkinin kendine güveni pek yok:) ama yaşından önce yürüyecek inş..

slm sade emziriyormusun ek gıda vermiyormusun yoksa hasta diyemi öyle uyku saatleri düzenlimi?:emir_bebek:

Cnm ek gıda da veriyorum emziriyorum da... Normalde gündüz çoğunlukla belli saatlerde uyur. Bir ile 3 saat arasında değişir uykusu ama bir haftadır hasta, tıkandığı için sürekli emiyor. Geceleri emmek için çok uyanıyor..

Senin bebeğinin gece uykusu nasıl...

o da mı oğlak:) desene bir inat daha var...
+630
6

520

0
kızım yazıyr teyzxesiğ
++6+

merhabazemuszemus
nasılsınız?okuyamıorum sayfaları ,arkadaşım geldi biliosunuz dedikoduya daldık,çıkamıorumsırnaşık şey
ii geceler opuyorumnanaktan

günaydın kıslarr nasılsınızbugun bakalım...
hastalar gene çoğalmışş...geçmiş olsun hepsine...
filizcim kuzenine üzüldüm geçmiş olsun...
bu arada filizcim bizde şahaba kardeş istiyoruz...
bakalım nezaman olursa kısmet...
bende şahaba 9 ay sonra hamile kalmıştım...bunada ya kısmet dedik bakalım..
bir kaç gündür miğdemi feci üşüttüm kıslar ya geçen gün otobüste giderken nasıl araba tuttu
varya çıkara çıkara bi hal oldum..
kaç gündürde ağrı ve bulantı yaşıyorum öldürüyo beni ya...

inanna neye şaşırdın bukadar kıs...

ben misafirile onca dedikody arası giriorum ,siz yoksunuss ya ona şaşırdım canım:))
filizin kuzenine ne oldu?x

walla canım dahabu ay bıraktık korunmayı hemen de tutup ta
belirtileri çıkmazheralde..
ben şahaba hamileyken bulantı falan çekmedim...
onun için pek ona yoramıyorum...
kısmet inşallah..

Back
X