2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ewet o olup ta doğana kadar zaten oğlum 2 yaşında felan olur...
ikisi bir büyürler işte...
kısmet tuğbacım rabbim vbilir gerisini biz ona bıraktık o uygun görürseolur...

Benim kızımda 1,5 yıl sonra oldu. Şimdi bende düşünsem ikinciyi bi okadar daha sürermi bilmiyorum.. Okadar süreceğini bilsem bende düşünürdüm. ışin kötü yanı ben hala lüküs hayat yaşıyorum:(

Bu arada bende isterim aslında beraber büyümelerini.. Benim ablamla aramda 1,5 yaş var oyüzden de herşeyimiz birdir. Yeri gelir arkadaş dost oluruz, yeri gelir gerçek bi abla olur bana karşı tabi kavgamızda eksik olmazdı küçükken:) şimdi hepsi güzel bir anı olarak kaldı.:)

Ama korkuyorum:(

Benim doğumum epidural olduğu için çok sıkıntılı değildi ama ortam güzel değildi.. Bide ikinci bir aybükeyi daha düşünemiyorum... zaten 10 yıl yaşlandım ... bi aybüke daha yer bitiriri beni..

selamlar herkese ay ikinci çocuk düşünmeye başlamış ocak anneleri hakknızda hayırlısı kıslar işallah gönlünze göre olurben uzun birsüre düşünmüyorum açıkçası
çağan bir türlü iyileşemedi antibiyotik bugün son bakalım yarın yine dra gidicez işallah iyileir bir an önce hdiherkese iyi pazarlar

ewet incicim ikisi bir büyüsün diye öyle düşündük...
ah be incicim ya neoluyo bu yavrulara ocak yavrularına nazanr değiyo...t
tuğbacım benim doğumum normal oldu.. valla benim oğlumda aybükeden aşağı kalmaz da işte
kafam sakinledikten sonra
bir tane yaparsam dayanamaz dahaçok..
hazır kafam sakinleşmemiş hazır yoruluyorum madem ikisi bir
büyüsün çıksın işte..
tabiiki rabbim izin verirse ilk önce...

aslında bende düşünmüyo değilim hatta dr um gel hızlandıralım dedi ve sezaryanla dğm yaptığım halde sizce bayanlar 2.ne dersiniz

Deniz benimkide epidural normal ama yinede doğum deyince içim titriyor...

Aslında herkes ikinciyide peşine yap beraber büyüt diyor ama benim gözüm kesmiyor doğrusu. Hem daha 21 yaşındayım bir tane şimdilik yeter 3 yıl sonra düşünmeye başlarım artık... Tabi bellide olmaz aklıma eserse ve Rabbim izin verirse ikincide hiç ummadık zamanda gelebilir.. Korunupta hamile kalan çok bayan var.. Nasib kısmet diyelim..

Hatice sezeryan doğumdan sonra iki yıl beklemek gerkmiyor.. Eğer doktorun olur diyorsa olabilir neden olmasın ki:)

inci geçmiş olsun... bugün acile gittik acillik bu durumumuz yoktu ama tanıdık doktor olunca gidelim dedik. aybükenin karnı çok şiş, felaket gaz var ama öyle sıkıntılıda değil.. bişey yok çok şükür... hastanede genç bir kızda H1N1 çıktı, doktor hemen sizi göndereyim aybükeyi riske atmayalım deyip gönderdi:)

günaydın hanımlar... nasılsınız???
aman tuğbacım çocuktabişiy yoksa götürme dr a felan allah korusun
heryerden çıkabiliyo bu h1n1 denen illet...

haticecim neden olmasın canım sezeryanda beklemen şart diil 2 yıl felan....
dr unda olurdiyosa bencede yani allah da verirse olur!!!!

hakkımızda hayırlısı yani... ben istiyorum inşallah
4 gözle beklicem 2. kuzumu allah hayırlısını versin...

günaydınnnn:)))
dün gene kilit vardı kapıda:olmaz:
umarım herkes iidir..
ay ben de isterim bi bebek daha ama anca isterim ,yok yok bakamam:tomato:laelaelaelaelaeAllah isteyene versin.ben gece rahata kavuştum regl oldum:dance::dance:
selamlar herkese ay ikinci çocuk düşünmeye başlamış ocak anneleri hakknızda hayırlısı kıslar işallah gönlünze göre olurben uzun birsüre düşünmüyorum açıkçası
çağan bir türlü iyileşemedi antibiyotik bugün son bakalım yarın yine dra gidicez işallah iyileir bir an önce hdiherkese iyi pazarlar

ah kuzum nie bu kadar uzun sürdü bitsin artıkkötükedihüso

Günaydın..herkese iyi haftalar..

2. bebekler istenmeye başlamış,hadi hayırlısı olsun bakalım..
Allah her isteyenin gönlüne göre versin..

günaydıııın!
ben fırsat bulupta giremiyorum inşallah herkes iyidir
2.bebek isteyenlerin Allah gönlüne göre versin ne güzellll bende isterim ama tekrar tedaviyi ve tek başıma uğraşmayı göze alamıyorum bebek bakımında yalnızlık çok zor :bbo: zaten yaşımda 33 bana hayal oldu yani:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inci geçmiş olsun... bugün acile gittik acillik bu durumumuz yoktu ama tanıdık doktor olunca gidelim dedik. aybükenin karnı çok şiş, felaket gaz var ama öyle sıkıntılıda değil.. bişey yok çok şükür... hastanede genç bir kızda H1N1 çıktı, doktor hemen sizi göndereyim aybükeyi riske atmayalım deyip gönderdi:)
geçmiş olsun cnm ayaklarını sıcak tutmaya çalış geçer inşallah bi an önce
günaydın hanımlar... nasılsınız???
aman tuğbacım çocuktabişiy yoksa götürme dr a felan allah korusun
heryerden çıkabiliyo bu h1n1 denen illet...

haticecim neden olmasın canım sezeryanda beklemen şart diil 2 yıl felan....
dr unda olurdiyosa bencede yani allah da verirse olur!!!!

hakkımızda hayırlısı yani... ben istiyorum inşallah
4 gözle beklicem 2. kuzumu allah hayırlısını versin...
inanamıorum sana benakannehir demek oğlun baya uslu ki cesaret ediosun naz gibi bişey olsaydı emin ol 2.yi diil bugünü nası geçiriceğini düşünürdün..Allah gönlüne göre versin cnm umarım 2. de böle sakin olur yoksa....:gitme:
Günaydın..herkese iyi haftalar..

2. bebekler istenmeye başlamış,hadi hayırlısı olsun bakalım..
Allah her isteyenin gönlüne göre versin..
iyi haftalar aylincim nasılmış şeker oğlum benim..bizim cadıyı yatağa koyunca uyumaya başladı sallamayı bıraktım tabi şimdilik..bunun da modası geçer yakındakaydirigubbakcemile3

Back
X