Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ben terazi kızım oğlak seninki kızınla aynı dedim
selamlar herkese ay ikinci çocuk düşünmeye başlamış ocak anneleri hakknızda hayırlısı kıslar işallah gönlünze göre olurben uzun birsüre düşünmüyorum açıkçası
çağan bir türlü iyileşemedi antibiyotik bugün son bakalım yarın yine dra gidicez işallah iyileir bir an önce hdiherkese iyi pazarlar
geçmiş olsun cnm ayaklarını sıcak tutmaya çalış geçer inşallah bi an önceinci geçmiş olsun... bugün acile gittik acillik bu durumumuz yoktu ama tanıdık doktor olunca gidelim dedik. aybükenin karnı çok şiş, felaket gaz var ama öyle sıkıntılıda değil.. bişey yok çok şükür... hastanede genç bir kızda H1N1 çıktı, doktor hemen sizi göndereyim aybükeyi riske atmayalım deyip gönderdi:)
inanamıorum sana benakannehir demek oğlun baya uslu ki cesaret ediosun naz gibi bişey olsaydı emin ol 2.yi diil bugünü nası geçiriceğini düşünürdün..Allah gönlüne göre versin cnm umarım 2. de böle sakin olur yoksa....:gitme:günaydın hanımlar... nasılsınız???
aman tuğbacım çocuktabişiy yoksa götürme dr a felan allah korusun
heryerden çıkabiliyo bu h1n1 denen illet...
haticecim neden olmasın canım sezeryanda beklemen şart diil 2 yıl felan....
dr unda olurdiyosa bencede yani allah da verirse olur!!!!
hakkımızda hayırlısı yani... ben istiyorum inşallah
4 gözle beklicem 2. kuzumu allah hayırlısını versin...
iyi haftalar aylincim nasılmış şeker oğlum benim..bizim cadıyı yatağa koyunca uyumaya başladı sallamayı bıraktım tabi şimdilik..bunun da modası geçer yakındakaydirigubbakcemile3Günaydın..herkese iyi haftalar..
2. bebekler istenmeye başlamış,hadi hayırlısı olsun bakalım..
Allah her isteyenin gönlüne göre versin..