2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi allah şükür alttan sağdan soldan birer tane daha diş çıkardı..
yaramazlık peşinde dolanıyor işte,mutfakta su sebilinide öğrendi şimdi
ayağa kalkıp su kanallarını ittirip suyu akıtıyor şimdiki hobisi :))
aferin cadıma öğrenmiş kendi kendine uyumayı,inşallah hemen geçirmez bu modayı :)
sen nasılsın ?

ben de iyiyim hyatım bayramlık derdine düştm elbise almam lazım kendime nazın da altına bişey bugün halletsem süper olcak sen nasılsın işler yoğundur bayram haftası

sağol canım bende iyiyim,
bugün sakin olur alışveriş yerleri gidin ana kız alın cicilerinizi :)
evet yoğunluk var bir buçuk gün eksik çalışacağız ya..

Günaydın:))

Bız alışverişe çıksak bir türlü çıkmasak bir türlü.. Çıkmadık evde bunaldık, kızım kapıya gelen komşumun peşinden ağlar oldu. Dün çıktık bugünde ateşi var kızımın.. Popodan 38,1 çıkıyor.. doktor popodan 38 e kadar normal demişti, inş daha çıkmaz ateşten çok korkuyorum ben:(

Naz'ı tebrik ediyorum... Aybüke bikez kucağımda kendiliğinden uyudu oda iki gün önce pc nin başında müzik dinlerken:)

selam kızlar nasılsınız ben annemdeyim cumartesi geldim inşallah çarşmaba falan dönerim bayramda evde oturmaya karar verdik malum domuz gribi yüzünden ne kadar az insanla temas halinde olursak o kadar koruruz kendimizi dedik şimdi bayramda eş dost akraba çok hepsini öp sarıl risk olmasın diye bizde bayramdan önce gelip hem ananemizi görelim hemde bayramlaşalım dedik

2. bebişi düşünenler hayırlısı olsun yeni kardeşler bencede iyi cesaret daha çok küçükler bende o cesaret yok malesef bundan sonra geliceğinide pek sanmıyorum yaş 35 yolun yarısı :))

ayşegülcüm hayırlı olsun bayramlıklarınız güle giyin anne kız

unuttum eguşcuğumunda yeni dişleri hayırlı olsun

tuğbacım sizede geçmiş olsun Onatda ananesine ve babasına gitmek için ağlıyor hemen benii satıyor çok moralim bozuk kızlar çok :))

Offf Emel hiç sorma... geçen komşumda şaşırdı bana gelmek istemedi alınca ağladı kız:(

Aybükenin ateşi 38,6 olmuş bir saat önce Calpol da verdim ama düşmedi. Of yaaa bidaha dışarı çıkarmıcam aybükeyi, bayramda da domuz gribinden dolayı kimse gelmese:(

herkese selamlar biliyorum bunaldınız ama çağanın şimdied burnu akıyor hapsırıyor sürekli yarın dr gidicez yne ay atlatamadık hastalığı birde huysuz sürekli kucakta yemekte yemiyor çok bunaldım çokk :(((

inci biran önce atlatırsınız inş..çok yıpratıyor hem bebeği hem anneyi

Aybüke hala ateşli, ılkduş aldı ama düşmedi... burnuda akmaya başlasdı...

Son düzenleme:
niye kimse uğramamış bugün,gelen cee diyip gitmiş..

hasta yavrularımız atlatırlar hemen inşallah hastalıklarını..
tuğba burun akıntısı iyi diyor doktorlar ateşide düşer hemen umarım..
biraz sirkeli bez falan koysan alnına eklem yerlerine..

uyuyor şimdi calpol verdim ama uyanınca koyacağım.. ya ben popodan ölçüyorum 38,6 olmuştu sonra 38 e düştü.. koltuk altından ölçeceğim gece uyurken. Kaç derecenin üstü ateş sayılıyor biliyormusun...

uyuyor şimdi calpol verdim ama uyanınca koyacağım.. ya ben popodan ölçüyorum 38,6 olmuştu sonra 38 e düştü.. koltuk altından ölçeceğim gece uyurken. Kaç derecenin üstü ateş sayılıyor biliyormusun...

37-1 e ateş deniyor ama dr 38 e kadar atesten saymıyoruz artık bebeklerde dedi.

meraklanma canım

hemen bi bakıp çıkmak için geldim, ama hasta bebekleri görünce geçmiş olsun demeden geçmeyim dedim.. Keşke hiç hasta olmasalar , keşke herşeye karşı koruyabilsek onları.. Şimdi dertlerinide anlatamıyolar hastalanınca çok zor oluyor

iyi allah şükür alttan sağdan soldan birer tane daha diş çıkardı..
yaramazlık peşinde dolanıyor işte,mutfakta su sebilinide öğrendi şimdi
ayağa kalkıp su kanallarını ittirip suyu akıtıyor şimdiki hobisi :))
aferin cadıma öğrenmiş kendi kendine uyumayı,inşallah hemen geçirmez bu modayı :)
sen nasılsın ?

hayirli olsun disleriniz 32 tamamlansin insallah

gecmis olsun bebislerimize ne kadar cokhasta var ne oluyor bu ocak cocuklarina insallah cabuk atlatirlar

kızlar bebişlerin kaç dişi var neler yediriyorsunuz herhalde hava değişiklerine dayanamıyor bebişler kızım dışarı çıksın bozuk havalarda hemen değişiyor şuanda çevremde h1n1 yok fakat nezle oldular birde hepsi şapur şupurlar ne yazıkki apartmanda en küçük biziz ellerinden alamıyorum:sinifsinif::umursamaz:

Back
X