2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlatr topiğimizin tüm öğretmenlerini kutlarım
serpil Allah yardımcınız olsun canım geçmişolsun ve başınız sağolsun
hasta bebeişlere acil şifalar
meral ablam sağol dediğin gibi hareketlenince bebişler dahada zor işin yoksa koştur peşinden hele birde ege gibi çok hareketli olunca halim kalmıyor

selamlar kıslar drdan geldik çağanın boğzları iyileşmiş ama öksürük devam ediyor iki gn daha şurup kullanıcaz önceki günlere oranla daha iyi tabi hepinize teşekkür ederim başka hasta cvarsa onlarada geçmiş olsun dişleri çıkanlara hayırlı olsun
serpilcim sizede geçm,işolsun R abbim dermansız dert veröesin kimsseye
buarada öğretmenler günü kutlu olsun sevgili öğretmenlerimizi ayrıca öpüyorum
filiz hamişmiş hayırlı olsun darısı diğer isteyenlere Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsn

off kızlar sanırım aybükeyi doktora götüreceğin... ateşi calpol vermeme rağmen düşmüyor.. popodan 38,9koltuk altından 38,1

valla duygucum bugün bozdu kuralı naz, koydum yatağına ağladı ağladı kusana kadar bisürü iş çıkardı bana, aman nasıl uyursa uyusun yeter ki uyusun:))

cnm gtür bakalım ne dicek yoktur inşallah bişeyi aybükeciin:(

günaydın kıslarr...
tuğbacım ne bekliyosun düşmüyosa ateşi götür yavruyu da azcık rahatlasın biraz...

Öğretmen ocak annelerinin öğretmenler gününü kutluyorum

Tuğbacım doktora götürmekle iyi edersiniz bencede bizim dr ateşi 37.3 olunca fitil ver 38 olunca beni ara der hep inşallah bir şeyi yoktur

geçenlerde bende düşündüm bi bebişim daha olsa diye ama eşim oda nerden çıktı dedi. aslında bencede öyle. bunla bi başedelimde. ama düşünenlere allah nasip etsin diyorum. monteye de hayırlı olsun. sağlıkla inşallah. başta biraz zor olur ama birden de rahata erersin.büyüdüklerinde ikisini aynı anda evde bırakıp kocişinle gezmelere çıkarsın ne hoş..

kızlr ilgilieriniz içinde teşekkür ederim. napalım olmuşla ölmüşe çare yok allah beterinden korusun demekten başkada yapacak bişeyimiz yok...

başınız saolsun serpilcim unutmuşum demeyi,geçmiş olsun eşin iidir umarım.doğru diosun 2kardeş olurlarsa evde bırakılır tek olunca her yere taiımak zorundayız bende mi yapsam ne:)))

kızlar iyi dilekleriniz için cok ama coooook tesekkürederim:ecrin_bebek:metiş e 10 ay ugrastıktan sonra hamile kaldım planlamalarımıza göre 2011 ocak yada subat annesi olmak istiyodum biz kocişle bunları düşünürken bizim küçük mercimek coktan tahtına kurulmus bilekaydirigubbakcemile3insallah metiş i ihmal etmem onun vicdan azabını yasamam hep ay bir yürüse sunu da yapsam bunu da yapsam diyodum süpriz oldu bizim için mutluyum kısmetse haziran sonu yada temmuz bası dogum olucak olumsuz seyler düşünüp 8 ayımı karartmak istemiyorum allah kolaylıgını verir diye düşünüyorum tabi ki zor olucak ama bunu sonra düşünürüm şimdi metinle 8 aylık bir balayındayız:içelim:cok karısık karmasıgım gamyoncuiremsuneyse cok öptüm ben sizleri.....

öğretmen ocak annelerin öğretmenler günü kutlu olsun
tuğba geçmiş olsun..
serpil eşine geçmiş olsun...amcanız içinde başınız sağ olsun allah sabır versin

Iyi aksamlar filiz tebrikler canim iyi cesaret ben hayalini bile kuramiyorum

Bugun dr konustuk domuz gribini herzaman asi taraftari oldum ama bu asi yenii ve Ezgi cok kucuk birsey diyemiyorum dedi drlar bile karasiz nee bicim Is yaa

Fakultedeki hocalar kucuk bebege sicak bakmiyor dedi

iyi akşamlar deyip yatmaya gidiyorum ben. Aybüke uyumadı bütün gün. yeni uyuttum ama sesi geliyor.. bende uyumak istiyoooorum.:(

iyi geceler

Günaydınnn... Ateşli geçen iki günün sonunda sakin bir gece geçirdik aybükemle... Ateşi çıkmadı çok şükür. Şimdi de kendi kendine oynuyor oyuncaklarıyla... Yedi de kalktık bugün. Normalde 9:30 a kadar uyurduk.Akşam dokuzda yatmıştı o yüzden erken kalktı sanırım... iyi olsunlarda ben erken kalkmaya razıyım:(

Günaydın hanımlar..

doğrumu okudum filiz hamileymiş :bbo: kız sen 2 gün önce ağlamıyormuydun kocama hasret kaldım 2 aydır doğru düzgün görüşemiyoruz diye..hangi ara gördünde hangi ara minnoş tahtına kuruldu :))
gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..metişinde abiliği hayırlı olsun :)

serpil eşine çok geçmiş olsun..amcanız içinde başınız sağolsun..kardeşin için herşeyin hayırlısı
kaderinde bunu yaşamak varmış..

hasta bebeklerimiz iyileşmiştir umarım..Tuğba gözünaydın ateş düşmüş..

Back
X