2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydııınn bayram arifesi arifeniz mübarek olsun:))bi de edirnenin kurtuluşu bugün 10sene yaşadım bütün çocukluum geçti 25kasımlarda hep duygulanırım:(bi de son olarak kuzenimin doğum günü elifim seni seviorum:)))
geliim alakalı konulara, tuğbacım çok sevndim gözün aydın.filiz isteyerek hamiş kalmış ay bravo valla ya ben de evlenmeden önce hep 3çocuk hayali kurardım ama 3ü bi arada geldi şansımıza:)))
derya size aşı vurulun dedi o zaman dr..tamam vurulalım ama neden başbakan falan vurulmuyo onlar olsa eminim hepimiz vurulurduk böle olunca bi bit yeniği var diosun işin içinde..bugn gazetede okudum italyada sanırım bi parti aşıyı geri çekmişler ölümcül yan etkileri tespit edilmiş

Günaydın hanımlar..

doğrumu okudum filiz hamileymiş :bbo: kız sen 2 gün önce ağlamıyormuydun kocama hasret kaldım 2 aydır doğru düzgün görüşemiyoruz diye..hangi ara gördünde hangi ara minnoş tahtına kuruldu :))
gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..metişinde abiliği hayırlı olsun :)

serpil eşine çok geçmiş olsun..amcanız içinde başınız sağolsun..kardeşin için herşeyin hayırlısı
kaderinde bunu yaşamak varmış..

hasta bebeklerimiz iyileşmiştir umarım..Tuğba gözünaydın ateş düşmüş..

hahahha ben yazacaktım hadin dedim:roflol::roflol:
serpilcim ben atladım galiba :uhm:umarım daha iisindir:çok üzgünüm:

günaydın opuyorumnanaktan

merhaba kızlar

sonunda benim sıpayı uyuttum büyük bir zafer kazanmış gibiyim ama bu zafer 30 dk sürecek oyüzden elimi çabuk tutmam lazım :))

yok emelcm yarın kısmetse gidioruz siz isttesinz dimi

tünaydın hanımlar nasılsınız??
ben 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum nie anlayamadım deli gibi ağrıyo...

merhaba kızlarrrrr
tuğba inci hadii gözünüz aydın kızlar geçmiş olsun tekrar
kızlar düdüklü tenceremi yenilemem gerekiyor
tefall vitaly 6 lt kullananınız varmı memnunmu
önerisi olan varmı bu konuda?

darııs isteen herkesin ve deniz senin de başşına
filizi bi de kendi sayfamızdan tebrik edeyim
di mi ama:)))
tebrikllerrrr filiz helal olsun sana helal olsunnn

slm hanımlar... Teşekkür ediyorum hepinize. Çok şükür bugün ateşi yükselmedi sabah 37,5 oldu bir ara sonra 37 yi geçmedi.. Öğlende beraber yattık kuzumla iki saat uyuduk:) Ama buseferde babamız hastaymış. Sırayla geçiriyoruz hastalığı. önce ben , kızım, babası:(

öğretmenler gününüz kutlu olsun esra, filiz,gamze..başka unuttuum varsa özür..bakiim cnm ay çok heyecanlandm ya birini büyüttük 2.lere sıra geldi demek:))

Eşimin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun:)

merhaba herkese

öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun...filize en büyük öğretmenler günü hediyesi gelmiş...

grip yüzünden bayamdanda korkmaya başladık..bizde izmire gideceğiz eşimin amcaları kuzenleri kalabalık olacağız bayramda...böyle gripte konuşuldukça tedirgin olmaya başladım ben gitmesemmi acaba fisfisfis

Merhaba kızlar.

Filizcim kutlarım seni, hem bebiş için hemde öğretmenler günü için.
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun bu arada.
Aylincim, egenin yeni dişi hayırlı olsun bol bol ısırsın yeni dişleriyle:))))
Serpilcim herşey üst üste gelmiş, inşallah bir an önce geçer kötü günler.
Nazlıcım hayırlı olsun aşınız, minik egemizde emeklemeye başlamış:)))İşin iyice zor zaten senin hayatım, 2 çocukla.Kolay gelsin sana.
İncicim bunalmıyoruz canım, dert etme.Hepimiz yaşıyoruz bir şeyler sonuçta.İnşallah çağan bir an önce atlatır.

öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsunŞenizŞeniz
ayyy fifoş hamilemi akannehir:1shok::1shok:Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinyerimseniben

günaydin her kese öncelikle bütün ÖGRETMENLERIMIZIN ÖGRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM Anne adayimizi tekrar tebrik ederim serpil cim hersey üst üste gelmis esine cok gecmis olsun ve basiniz sag olsun

selamlar kıslar drdan geldik çağanın boğzları iyileşmiş ama öksürük devam ediyor iki gn daha şurup kullanıcaz önceki günlere oranla daha iyi tabi hepinize teşekkür ederim başka hasta cvarsa onlarada geçmiş olsun dişleri çıkanlara hayırlı olsun
serpilcim sizede geçm,işolsun R abbim dermansız dert veröesin kimsseye
buarada öğretmenler günü kutlu olsun sevgili öğretmenlerimizi ayrıca öpüyorum
filiz hamişmiş hayırlı olsun darısı diğer isteyenlere Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsn

Öğretmen ocak annelerinin öğretmenler gününü kutluyorum

Tuğbacım doktora götürmekle iyi edersiniz bencede bizim dr ateşi 37.3 olunca fitil ver 38 olunca beni ara der hep inşallah bir şeyi yoktur

öğretmen ocak annelerin öğretmenler günü kutlu olsun
tuğba geçmiş olsun..
serpil eşine geçmiş olsun...amcanız içinde başınız sağ olsun allah sabır versin[/QUOTE

tşk edriz saolunnn kızlara.s.

merhaba kızlarrrrr
tuğba inci hadii gözünüz aydın kızlar geçmiş olsun tekrar
kızlar düdüklü tenceremi yenilemem gerekiyor
tefall vitaly 6 lt kullananınız varmı memnunmu
önerisi olan varmı bu konuda?
tefal sesame kullanıorum ben cnm çok memnunum tavsiye edebilirim.benimki 4.5ltre o bile kocaman geliyo, 6lt çok büyük diil mi

kardeşim domuz gribi olmuş
inş cabuk atlatır
tüm ikazlarımıza rağmen girip çıkmaadğı delik olmayınca beklenen sonuç
gamsız tasasız gençlik işte
annemlerle bi hafta görüşemiycem :;((

tefal sesame kullanıorum ben cnm çok memnunum tavsiye edebilirim.benimki 4.5ltre o bile kocaman geliyo, 6lt çok büyük diil mi

tşk ederim bu sanırım hızlı pişiren tencere diye geçiyo
6lt de kampanya varmış 290 tl
4.5 lt 330:)
o yüzden seninkinin fiyatı iyiymiş 194
ama içinde buhar pişirici süzgeci varmı
ben buhar pişirici almadım
ikisi bi arada olsun yer kaplamasın hemde düdüklünün yeninlenmesi lazım diye alıyorum

Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..

Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??

sabah filiz arayıp haber verdi müjdeyi şaşırdım walla,boş bıarakmaya gelmıo burası:))
varmı başka hamile?

başak şu kitabı aldım ama hala tek sayfa bile okuyamadım
anacım amma kalınmış ansiklopedi gibi:bbo:

Cnm çok geçmiş olsun kardeşine.Allah acil şifalar versin..

Kızlar bu arada katı meyve sıkacağı kullanan varmı. Almayı düşünüyorum bu sıralar. Ama çok kullanılmıyor diyolar doğrumu??
tşk ederim tuğba
inşşş annemde philips vardı süperdi valla babam sıkar dı her gittiğimizde ayva havuç ne bulursa kokteyl ama emir bu geldiklerinde kırdı ablamın oğlu
tek dezaantajı çok iri yer kaplıyo benin gibi mutfağım küçükse zor ben bişi alamıyorum çok ufak mutfağım ama neyseki 8 aya taşıncaz bakalım kocaman bi mutfak istiyorummm
sabah filiz arayıp haber verdi müjdeyi şaşırdım walla,boş bıarakmaya gelmıo burası:))
varmı başka hamile?

başak şu kitabı aldım ama hala tek sayfa bile okuyamadım
anacım amma kalınmış ansiklopedi gibi:bbo:

evet cnm çok kalın bende çok zor okuyorum kerem beyden
ama çok güzel bi kitap değil mi?
esracım senin geçmiş ö.g kutlayım gecikmei olarak
:))))opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
başakcım bende tefal clipso kontrol 6 lt kullanıyorum çok memnunum içinde süzgeçi var buharda pişirmek için

Merhaba Ocak anneleri

Bende Mart annelerindendim ama oğlum 7 Şubatta geldi. Şubat annesi oldum.

Merak ettim Ocak annelerinin bebeklerinden yürüyen var mı?

Cvp verirken alıntı yaparak cevap verirseniz sonra cvp.ları kolay bulurum

Saglıklar dılerım

Back
X