2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun kızlar. iyi ateşi düşmüş bıcırığın. nochoy sizede geçmiş olsun.

valla inanna hadime değil ama inci ye yazdıklarınla seni takdir ettim. kendi adıma söyliyim utandım. sen ne güzel sakin ol sık dişini demişsin ben ateşe körük atıyom. inci kusura bakma. insan bazı şeylere kızınca karşısındakinede kendince cevap veriyor. yoksa istemezdim öyle cevaplar yazmayı. tabi ki öncelikle eşin ve oğlun önemli onlar için yapman gereken ne ise onu yapacaksın tabii. sabırlı olmak lazım dimi. inanna gerçektn teşekkür ederim beni kendime getirdiğin için.

İyi akşamlar kızlar...

Dün aybüke koltuğa yaslanmış tv izliyordu yan tarafa düştü, kolu altta büküldü ama yumuşak düştü yani. Sonra hiç susmadan ağladı bizimki, baktım emeklemiyorda, kolunu koyuyor ağlayarak geri çekiyor. Çıktı diye eşimi aradım acile gitti.. Birsürü röntgen çektiler, bizim kızın ağlamaktan boğazı kurudu. Cnm Allaha şükür kırık çıkı yokmuş. İncimiş, et ezilmiş. Dün gece hiç uyumadık, bugünde bütün gün mızırdanıp durdu. Hiç keyfi yoktu. Yarın da ben doktora gideceğim, bakalım babasıyla duracak mı?

Geçmişe bi bakayım.

aaa şimdi gördüm çok geçmiş olsun şükür kırığı çıkığı yokmuş
:çok üzgünüm:

iyi akşamlarrrrrrrropuyorumnanaktan

Tuğbacım geçmiş olsun çok şükür iyiymiş nazar duası falan okut şu sıralar çok göze geldiniz siz galiba

benden de herkese iyi akşamlar acaip uykum geldi oğluşum yattı bende yatıyım

Gecmis olsun eymencik iyiymis cok sukur

Ezgide dann diye dustu bugun parkeye cok fena vurdu kafasi yaa kirmizi kirmizi kan oturdu patliycakti nerdeyse yurumuyo simdi yapisiyor bacaklarimiza insallah sabaha unutur devam eder yurumeye

Cok yorulmusum bugun cok gezdik egenin dogumgunu hediyesinnode aldikk

Aylincim Acikk adresini yaziver sana zahmet ozele

İyi akşamlar kızlar...

Dün aybüke koltuğa yaslanmış tv izliyordu yan tarafa düştü, kolu altta büküldü ama yumuşak düştü yani. Sonra hiç susmadan ağladı bizimki, baktım emeklemiyorda, kolunu koyuyor ağlayarak geri çekiyor. Çıktı diye eşimi aradım acile gitti.. Birsürü röntgen çektiler, bizim kızın ağlamaktan boğazı kurudu. Cnm Allaha şükür kırık çıkı yokmuş. İncimiş, et ezilmiş. Dün gece hiç uyumadık, bugünde bütün gün mızırdanıp durdu. Hiç keyfi yoktu. Yarın da ben doktora gideceğim, bakalım babasıyla duracak mı?

Geçmişe bi bakayım.
canim gecmis olsun aybükeye allah esirgemis bisey olmamasina sevindim
merhaba:))
ay bu kız beni çıldırttı bugün gene..em em em valla usandım...uyumadı da..kar yağıo şimdik,eve de tıkıldık..off offf..
afacan canım demiri ne kadar zamanda düzelttin?
evet koluma takayım hem nil de çekip parçalamaz..teşekkürler:)
canim doktorun verdigi kücük damla sisesiyle 2 hafta bile sürmedi
Tuğbacım geçmiş olsun çok şükür iyiymiş nazar duası falan okut şu sıralar çok göze geldiniz siz galiba

benden de herkese iyi akşamlar acaip uykum geldi oğluşum yattı bende yatıyım
sanada iyi aksamlar canim yat dinlen güzelce uykunu almirmirmirmir

Gecmis olsun eymencik iyiymis cok sukur

Ezgide dann diye dustu bugun parkeye cok fena vurdu kafasi yaa kirmizi kirmizi kan oturdu patliycakti nerdeyse yurumuyo simdi yapisiyor bacaklarimiza insallah sabaha unutur devam eder yurumeye

Cok yorulmusum bugun cok gezdik egenin dogumgunu hediyesinnode aldikk

Aylincim Acikk adresini yaziver sana zahmet ozele

mars sizede gecmis olsun durmuyorlar bu yaramazlar olacak bunlar artik sürekli biseylerin pesindeler allah korusun yavrularimizi

derya geçmiş olsun!ay bizimki koşturduğu için köşelerde hız kesmiyo dan diye çarpıyo valla korkuyoruz hep kafadan alıyo darbeleri aptal olmasa iyidirkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler kızlar. Banyo yaptırıp , ağrı kesici verdim. Şimdi uyuyor inş uyanmadan güzelce uyurda bende uykumu alırım:)))

iyi geceler...

tuğba çok geçmiş olsun birşeyi yokmuş allahtan...bende işte eymenin bacağından çok şüphelenmiştim bişey çıkmadıya şükür...inşallah aybükede hemen iyileşir..

iyi geceler hanımlar yatmadan bakim dedim aybükeyede ezgiyede geçmiş olsun ende çok yorgunum birde boynum tutulmuş viks sürdüm yatıcam

bugün eşimde hastalandı...eymenden fazla naz eder artık hiç çekilmez....

bu arada ne uyku düzenim kaldı ne yemek ..sersem gibiyim...

ezgiyede çok geçmiş olsun unutmuşum yazmayı...

inci sanada geçmiş olsun sinirsel bir ağrımı_? benimde belime vuruyor snirlndiğim yorulduğum zaman...

günaydınopuyorumnanaktan
ah valla kızLAR GEÇMİŞ OLSUN..şööle hepimize rahat rahat kesintisiz uykular diliorum ..:enbuyukkk:

Günaydın kızlar..hepimize iyi bir hafta olsun..

aybüke,ezgi,eymen hepinize geçmiş olsun yavrucuklar sizlere..

inci sana da geçmiş olsun, yarın gidiyorlarmı seninkiler..

deryacım niye zahmet ettin ,zaten taaa oralardan kalkıp geliyorsun..gelecek arkadaşlarımın hediye getirmemleri rica olunur..tema vakfına bağışta bulunabilirsiniz yerimseniben

duygu rüyamda seni gördüm,bizim ekipte vardı ama sen başroldeydin :))

tünaydın ....
ay bukız deli edicek beni deri koltukların kenarlarını koparmış kaktüslerimi yerlere attı dikenin biri eline batmış suçunu biliyo çıtı çıkmıyo 2 dk.arkamı dönmeye gelmiyo :oklava:hiç bişey yemek istemiyo çorba hariç meyve yoğurt kahvaltı 1.5 haftadır yemiyo kafamçokkarıştıtabi memede sesi çıkmıyo ay sütaş ineğine döndüm memeler dışarda hepakannehir

günaydınlar canlarım bıyun ağrım sinirsel değil yastıktan olmuş viks sürdüm gecede terledim geçti zaten
aylincim valla belli değil bende gelicektim ist bunlar burda olmasaydı ama gene kısmet olmadı yaa :(((
çağanı uyuttum gidim yemekleri yapim bugün sadece yemek yapıcam zira kendimi yorgun hissediyom
çekilişe katılan arkadaşlar çekiliş numaralarınızı yazmayı unutmayın diğer topiğe :))

Back
X