ay ne yapıodum başroldedelikafaduldennaniknanikhayırdır işallahkaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar..hepimize iyi bir hafta olsun..
aybüke,ezgi,eymen hepinize geçmiş olsun yavrucuklar sizlere..
inci sana da geçmiş olsun, yarın gidiyorlarmı seninkiler..
deryacım niye zahmet ettin ,zaten taaa oralardan kalkıp geliyorsun..gelecek arkadaşlarımın hediye getirmemleri rica olunur..tema vakfına bağışta bulunabilirsiniz yerimseniben
duygu rüyamda seni gördüm,bizim ekipte vardı ama sen başroldeydin :))
ah ah kader arkadaşım..nası ii anlıorum seni..hiç çaresi yok canım,yardım edecek birileri varsa onun yardımıyla memeyi keeceksin yoksa yememesi ve devamlı memelerin açık olması kaçınılmaz son,üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:tünaydın ....
ay bukız deli edicek beni deri koltukların kenarlarını koparmış kaktüslerimi yerlere attı dikenin biri eline batmış suçunu biliyo çıtı çıkmıyo 2 dk.arkamı dönmeye gelmiyoklava:hiç bişey yemek istemiyo çorba hariç meyve yoğurt kahvaltı 1.5 haftadır yemiyo kafamçokkarıştıtabi memede sesi çıkmıyo ay sütaş ineğine döndüm memeler dışarda hepakannehir
günaydınlar canlarım bıyun ağrım sinirsel değil yastıktan olmuş viks sürdüm gecede terledim geçti zaten
aylincim valla belli değil bende gelicektim ist bunlar burda olmasaydı ama gene kısmet olmadı yaa((
çağanı uyuttum gidim yemekleri yapim bugün sadece yemek yapıcam zira kendimi yorgun hissediyom
çekilişe katılan arkadaşlar çekiliş numaralarınızı yazmayı unutmayın diğer topiğe :))
geçmiş olsun canım..
numaramı ??ben bi bakayımm..