2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afacan monte geçmiş olsun kıslar işallah çabucak iyileşir yavrular filizcim bizimde boğazlar öel olmuştu iğne verdi dr üç gün kullandık altı gü kullanmamız lazımdı ama kıymadım üç gün vurdudrduk tekrar gittik dr antibiyotik verdi azitro idi galiba adı üç günde onu kullandık buarada öksürükte vardı bizde sizdede varmı 9günde öksürük iurubu kullandık

Monte, Afacan geçmiş olsun bebişlerinize bir an önce düzelir inşallah , ezgiye geçmiş olsun uzun süre uyutmasaydın derya şişme oldu mu ?

ınci bende çektim numaramı haberin olsun , belki bir gün süpriz yapar biz geliriz sana belli mi olur sen üzülme

Bu arada Aylin kapsama dışında diyor ne oldu acaba ?

kIZLARRRRRR,günaydın..Bugün hava çok soğukkkk
okul buz gibimm,Atölye sırası bende
Monte,ben yeni bitirdim antibiyotiği..Augmentin 200 kullandık,yani kullanıyoruz başka çare yok
Metin e ve tüm hasta bebişlere geçmi olsunnn

günaydın:))
umarım daha idir bebişler bugün:))
gamzecim nasılsın?üşütme kendini atölyede,kahve falan iç:))

Günaydın kızlar....
kerem sabah uykusuna yattı ben de yatardım onla bugün yatmadım
filiz antibiyotik mecbur kullanıyoruz iltihabın yayılmasını önlemek daha önemli
düzenli bi şekilde ver bence bir an önce atlatır inş. antibiyotik 3-4 alımda toparlıyorlar tekrar geçmiş olsun

günaydınlarrrr
nasılsınız_?
Günlerdir anca girebiliyorum.hasta olan bebişşlere geçmiş olsun.Bir an önce atlatırsınız inşallah.

Bugün batuhanın doğum günü sanırım:))))Canlarım benim, 1 yaşlarını dolduruyorlar artık yaaa.Koca erkekler oldular.

Doğum günün kutlu olsun batuhan.
İlk gelerek hepimize sürpriz yapan BATUHAN'a kocaman öpücükler gönderiyoruz.Arkadaşı Egehan'la birlikte opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar güzel bir gün sizinle olsun
kıslar çekilişten haberi olmayanlar varmış listeyi bu akşam sonladırıcam katılmak isyenler katılsın meralim senide yazdım umarım görürsün bu mesajımı buarada batuhanın doğum günü yarın kıslar doğum günü tebrikleri içinde bir pano açtım mesajlarınızı oradan yazın orayıda takip ederim ben günlük yazarım kimin doğum günü nezaman diye

aa bugünde kimsler yok kıslar nerdesiniz benimkiler ugece gidiyolar :))))))
ist tayfası aylinde galiba bugün eguşun erken doğum günü partisindeler onlara bol eğlenceler :)))

saol canım valla o bile fazla geiyor bana ama olsun en aından doğum gününe kadar kalmadılar bunada şükür :)))))))

Back
X