2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın inci:)

Filiz ve afacan çoook geçmiş olsun. Umarım ateşleri düşmüştür. Ateş en büyük sıkıntı:(

Son düzenleme:
Kızlar evde çooook fazla elma var. Eğer değerlendirmezsem çöpe gidecekler. Nasıl değerlendirebilirim fikri olan var ı?

merhaba kızlar

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...sonunda ailecek grip olduk dün hiç kalkamadık...doktora gittik ilç verdi bugün biraz daha iyiyim ama baş dönmem var ilaçlar yaptı sanırım...anne olunca hastalanmayada izin yok hasta olsamda mecburen ayaktayım yine..

gribimi atlatalım hemen domuz gribi aşısı olacağız...çocuk doktorumuzda mutlaka yaptırın dedi geçen gün fethiyede 32 yaşında bir kadın ölmüş..dünde burada bir cenaze vardı komşum domuz gribinden ölmüş dedi..

ay balımcım sizede geçmiş olsun canım anne olunca hasta olma lüksün olmuyor dediğin gibi hemen ayaklanmak zorundasın ilaçlarını alda çabcak atlat canım
bütün hasta kuzulara geçmiş olsun
anam bugünde benim işim yok topiğe gelen yok :(((

merhaba kızlar

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...sonunda ailecek grip olduk dün hiç kalkamadık...doktora gittik ilç verdi bugün biraz daha iyiyim ama baş dönmem var ilaçlar yaptı sanırım...anne olunca hastalanmayada izin yok hasta olsamda mecburen ayaktayım yine..

gribimi atlatalım hemen domuz gribi aşısı olacağız...çocuk doktorumuzda mutlaka yaptırın dedi geçen gün fethiyede 32 yaşında bir kadın ölmüş..dünde burada bir cenaze vardı komşum domuz gribinden ölmüş dedi..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,sebin de hasta olman çok kötü ,Allah yardım etsin,umarım hemen geçer..

elmalar için ben de aynı şeyi söölüorum..cokacimcoookçok severim..

bilgisayar evde gitmedi artık ne zaman göçecek meraktayımkötükedihüso

slm hanımlar

bugun için hepinize bir kez daha teşekkürler

çok güzel bir gündü

hepinizde tahmin ettiğim gibi çok tatlısınız

fotoları banada atın öptüm sizi

Duygucummm
daha iyi çok şükür mıçamıyor iştekaydirigubbakcemile
Anası da mıçma sorunu yaşardı..Kızım da bana çekmiş..Krem sürdük..Zeynep Bade orta kulak sorunu yaşadığı için dr su kaçırma diye çok sıkı tembih etti..Banyo yaptırmak tam işkence haline geldi
ınaysa çekilişe ismimi yazdığımı söyledim miiii?

teşekkürler inci ve duygu..

ee fotolar nerde ayşegül koyardı resimleri bugün gelen giden yok...

slm hanımlar

bugun için hepinize bir kez daha teşekkürler

çok güzel bir gündü

hepinizde tahmin ettiğim gibi çok tatlısınız

fotoları banada atın öptüm sizi
yaaa banane bananekaydirigubbakcemile
Duygucummm
daha iyi çok şükür mıçamıyor iştekaydirigubbakcemile
Anası da mıçma sorunu yaşardı..Kızım da bana çekmiş..Krem sürdük..Zeynep Bade orta kulak sorunu yaşadığı için dr su kaçırma diye çok sıkı tembih etti..Banyo yaptırmak tam işkence haline geldi
İnaysa çekilişe ismimi yazdığımı söyledim miiii?

ah canım ya,canım kakası kurudukça o çatlak hiç kapanmıo azcık yağ falan damlat poposuna ya da çok yağlı yedir..kısa sürede toparlanır işallah

ii akşamlar kızlar..
ee neler yaptınız bugün,ege beyyyy nassınız işallah??doomgünü mü kutladınız..Allahım sağlıklı,huzurlu ,şanslı hayat versin işallah:Saruboceq:

5211.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
ah canım ya maşallah ne tatlı olmuş:))):nazar:
hep güsel günler görsün işallah..şaka maka kocaman oldular,poz veriolaropuyorumnanaktan

yaaa banane bananekaydirigubbakcemile

ah canım ya,canım kakası kurudukça o çatlak hiç kapanmıo azcık yağ falan damlat poposuna ya da çok yağlı yedir..kısa sürede toparlanır işallah

ii akşamlar kızlar..
ee neler yaptınız bugün,ege beyyyy nassınız işallah??doomgünü mü kutladınız..Allahım sağlıklı,huzurlu ,şanslı hayat versin işallah:Saruboceq:

naber canım valla çok güzel geçti bizim ezgiyle günümz:))

doğum günü kutladık oynadık geldik alt alta üst üste :)) çok komikler

naz süper çok tatlı yürüyor minik kuş :))

kokoş derya ne pozlar verdirmişzemuszemuszemuszemus

hadi ben yemeğe gidiorum soona görüşürüs..

diğer fotoları da bekliorum haaaaa:)

Back
X